Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan prezident Zeman, jako správný chlap plní své předvolební sliby. Tím co předvedl v poslední době se ukázal jako velmi dobrý politik a stratég. Svým činem vlastně zachránil tuto zem před různými zloději a lehkoživky a možná i před demonstracemi naštvaných lidí. Jak by se asi proti nim postupovalo? Něco se dalo odpozorovat při demonstracích v Českých Budějovicích. Nikdo přece nemůže chtít aby ten bordel u nás pokračoval. Musí zde být někdo kdo dokáže praštit do stolu a říci "takhle to bude!" Protože naše korupcí prolezlá vláda to nedokáže (nebo nechce). Vím že tento můj názor nebude v oblibě a je mi to jedno, mě záleží na tom aby jsme se už k něčemu pořádnému dopracovali a nemuseli pořád vzpomínat na to jak nám bylo "dobře" za minulého režimu.

Hezký den

4 8
možnosti
Foto

Nepovažuji za záchranu před zlodějem, když nás vydá ještě většímu zloději. Příznačné pro Rusnokovu vládu je, že boj proti nezaměstnanosti začali tím, že nařídili propustit lidi, co si nevydělají aspoň 8.5 tisíce. A ty další vyhrůžky, co včera řekl, jsou ve stejném stylu: Třeba zavedení fiskálních pokladen způsobí, že spousta živnostníků. co teď jakž-takž prožívají, bude nucena zrušit živnost a brát podporu, protože na takové výdaje prostě nemá rezervu. Na Slovensku mění předpisy kolem fiskálů co 3 roky a pokaždé stát těží jen z DPH na nově prodaných kasách, odvody z tržeb pokladen klesají.

6 3
možnosti

Tak z vás pryští nenávist. Ovšem vaše chorobná žlučovitost je výhradně problém váš a vašich blízkých, kteří se s tím asi potýkají. Poradím vám - nečtěte a nesledujte v TV bulvár, pak vás nebude trápit, co Zeman dělá "doma". K jeho politickému postupu jen tolik - prostě v rámci daných možností udělal vše, aby dostál předvolebním slibům, který dal voličům ohledně tehdejší vlády. Takže jeho voliči spokojeni asi budou hodně. Kéž by tak volič ODS mohl být se svojí volbou spokojen alespoň na 30% toho, nač je spokojen ten Milošův...:-/

6 6
možnosti
Foto

Nenávist? K Zemanovi? Jen snad politování ... ale naprosto věřím, že jeho voličům se to líbí. Těm se líbí všechno co velký vůdce činí. A nemusí to být zrovna Zeman. Může to být Filip, Hašek-Sobotka, Gottwald, Stalin ... to už je o absenci zbytečného přemýšlení.

9 4
možnosti
Foto

bezmocný vztek autora a jeho frustrace z politického vývoje je strhující. Ještě včera jste zachraňovali demokracii pomocí Miroslavy Němcové a se 101 Kalousky za zády a nyní ležíte zmlácení v příkopu. Demokracie se již nehodí.

8 12
možnosti
Foto

Vy jste ten článek četl? Co nedokážete pobrat? Kde jste vyčetl něco o zachraňování demokracie se 101 za zády? Jak jste vydedukoval, že se demokracie již nehodí? Není vám nevolno?

7 3
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz