Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DZ

Článek spíše vystihuje i to, že možností koho volit je pro pravicového voliče zatím málo. Já také lepší stranu než SSO nyní nevidím. Napojení na Klause mi ale vadí, jelikož ho viním z mnohého hnusu, co tu je.

4 0
možnosti
ZK

Z29d27e89n58a 16K27o74č29í

22. 8. 2013 22:12

To je opravdu už lepší volbou Babiš, který opravdu něco dokázal, než BOBO a ukrývač per. ;-D

0 2
možnosti
Foto

Jak mohou být svobodní změna, když tak obdivují Klause, který je ztělesněním ba symbolem současného marasmu???

4 1
možnosti
PM

Nebojte, za pár dní vyhrajou socialisti a bude ráj na zemi

0 0
možnosti
Foto

Svobodní jsou strana bláznů a Klausolizů, takže můj hlas nikdy nedostanou. Když někdo prosazuje Jakla za prezidenta, tak je to vulgární úchyl.

6 3
možnosti
Foto

Já jsem ve svobodné zemi svobodně napsal své hodnocení. Navíc neanonymně - na rozdíl od někoho. Stojím si za ním a dokáži ho zdůvodnit. Pokud s ním nesouhlasíte, tak je to vaše svaté právo. Nechápu ale, co to má co dělat s "pracující inteligencí". Tento slovník se mi navíc zdá poněkud bolševickým. Rv

3 0
možnosti
Foto

No asi má. Ale musí se oprostit od zemanofiie a klausofiliie.

0 1
možnosti
Foto

Svobodní podporovali Zemana a to je asi ta nejvýstižnější charakteristika.Rv

2 4
možnosti
AV

svobodny jsem volil uz minule, bohuzel vyhozenej hlas ale ja se s jejich nazory naprosto souhlasim - je to volitelna pravice

2 1
možnosti
Foto

Vyhozené hlasy byly spíš ty, kterými byl zvolen momentálně rozpuštěný parlament ;-)

1 0
možnosti
PN

Svobodným nikdy nezapomenu, že prosazovali radar v Brdech. Naštěstí to nevyšlo, protože jinak by - také díky nim - bylo na Prahu a střední Čechy namířeno pár raket s nukleární hlavicí. Ve většině věcí s nimi souhlasím, ale tato jedna klíčová ze mne dělá navěky jejich nepřítele.

0 5
možnosti
Foto

O tom nic nevím.  Mohl byste dát nějaký zdroj za kterých vyplývá vaše tvrzení? Předem děkuji.

2 1
možnosti
JL

Pane Kriz, nebudu se vyjadrovat ke clanku. Omlouvam se. Jen pripominka k vam. Kdyz se podivate na reakce k vasim clankum, hned je vice nez 90% lidi, kteri se vam chteji rici, ze vase mysleni a navrhy nebudou pracovat. Jsou "detinske", nejsou korektni a podobne. Vy jste na konec sveho clanku dal svoji myslenku napravy. Stejna reakce. Ale zadny z diskutujicich ten svuj nazor na zlepseni nerekne! Tapat hubou umi kazdy! Najit duvody, proc to nepujde, umit take kazdy. Hledat vychodisko, to je potreba myslet. Mysleni boli, rekl uz kdosi prede mnou. V tom je ta nase ubohost. Tot vse co jsem chtel rici na podporu vaseho clanku. A muj nazor na zmenu? Zmena vedeni statu podle navrhu hnuti USVIT a programove prohlaseni SVOBODNYCH. Myslite, ze by to pracovalo?

5 1
možnosti
RK

Dětinské je dávat + a - pod příspěvky svých příznivců a oponentů. Nemůžu za to, že jste natvrdlej a nepochopil jste to.

1 1
možnosti
PH

Vážení, po druhé světové válce v Evropě vznikly dva nesmiřitelné tábory  a já se ptám, který z nich přinesl lidstvu větší pokrok.

0 1
možnosti
VH

které dva nesmiřitelné tábory? co znamená "pokrok"?

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz