Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co jsem napsal chybně ? Nebyla před nástupem Obamy v době republikánské vlády v USA hypoteční krize ? Neměly Islandské banky problémy se splácením závazků  a nebyly tam do značné míry vytunelovány důchodové úspory ?

0 0
možnosti

Příspěvek je určen Limovi.

0 0
možnosti
Foto

Jen pro upřesnění. Zeman nezakroutil krkem pravici, jen jedné z frakcí bolševiků.

2 0
možnosti

Pane Hlavaty jak to vite? Zijete tam? Nebo jste to cetl v "Blesku"? Nemam v lasce lidi, oblbujici druhe svymi vyroky o problemech v zemich, ktere neznaji. Mluvim hlavne o USA a mozna trosku o Islandu. Jestli to byla pravice ci levice v Irsku nebo v Lotyssku nevim. Proto nenamitam dalsi vase blaboleni o techto zemich. Pridanim Recka muzete to jako bonbonek ukoncit.

0 0
možnosti

http://tomasbata.com/audiobook.html?lang=cs

Obrovsky zajímavá a extrémně inspirativní audiokniha. Doporučuji každému, kdo má ještě hodnoty srovnané. Baťovy myšlenky jsou neuvěřitelně aktuální. Už jen absolutním odmítáním subvencí, cel, ochrany trhu, atd. atp.

1 1
možnosti

Baťa měl náskok v produktivitě práce, takže se mu otevřené hranice hodily. Je otázka, zda se nyní vyplatí vyspělému světu nakupovat obuv Baťa, která je vyrobená v rozvojovém světě za nejnižší mzdové náklady. Pokud uvedený stát nakupuje jiné zboží ve vyspělém světě, tak by neměl být žádný problém. Problém je tam, kde je obchodní nerovnováha.

0 0
možnosti

Tak co se vám vlastně v minulosti tak líbilo, že se o to v budoucnosti obáváte?

Kalouskova (formálně vzato Nečasova) vláda?

To snad ne, nebo ano?

0 0
možnosti

S Evropským svazem na věčné časy. Za lepší zítřky. Čest práci soudruzi. unie=SVAZ.

0 2
možnosti

Ještě ty volby nevyhráli...;-)

2 0
možnosti

I52v19a48n 74J61i85r34e19š

11. 8. 2013 22:45

Článek na úrovni toho jednoduchého dělníka, jenom pro změnu z druhé strany. Takže český podnikatel je esencí nevinnosti, čestnosti a pracovitosti? Takže žádné neznáte, nebo vědomě lžete, a mimochodem, žádný řidič "ještěrky", speciálně na Vysočině, určitě nedostává 20 000 měsíčně, je velký rozdíl mezi realitou a tím, co Vám nějaký podnikatel nabulíkuje.

5 7
možnosti

Nechápu, proč by řidič ještěrky měl brát 20 tis.kč? Samozřejmě, že jako my, všichni lidé, tak i mezi podnikateli se najdou nepoctiví, ale všechny házet do jednoho pytle je příliš primitivní. Znám se s drobným podnikatelem a znám jejich každodenní problémy.

3 2
možnosti

Čerpání dotací z EU je nejzbytečnější problém, který máme. Proč někam posíláme peníze, ten někdo určí, na co nám je dá nebo nedá, ještě nám určí termín, dokdy se peníze musí utratit. Proč si své peníze neutrácíme v klidu, ne ve spěchu, bez vyhrůžek a pokut, tak, jak my sami potřebujeme? To je to sociální inženýrství. Ve spěchu se peníze utratí za nesmysly. Tyto dotace podporují korupci. Proč by se jich jinak drželi všichni politici?

9 2
možnosti

Myslím, že pana Hlavatého nepřesvědčíme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz