Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Obávám se, že ani ta trocha optimizmu není na místě. Multikluturní Amerika spěje k ekonomickému krachu a následné občanské válce. Možná po ní vstaně jako fénix z popela. Ale dle mého názoru není ani minimální šance, že se objeví nějaké reformy a výše uvedený trend se zvrátí tak, aby se krachu a válce bylo možno vyhnout.

1 0
možnosti
AK

Mate recht, nefunguje...

1 0
možnosti
JR

J23a51r56a 72R21a22n49k

7. 11. 2014 20:44

Mate sice vysokou karmu, ale pak jste mel take napsat, ze temer cela Kanada stoji az na par konzervativcu za Obamou, ale to se u vas nepise.

0 1
možnosti
LC

Kanada stojí za Obamou:-). To EU taky.

3 0
možnosti
SB

bubák zklamal- nejvíc bubáky

1 0
možnosti
AM

Nedávno o tom psal Macháček v Respektu -- americká ekonomika roste, ne že ne, a to tak že dost.

Nicméně z nějakého nepříliš zřejmého důvodu se tento růst nepromítá do příjmů středních a nízkých vrstev společnosti. Pouze do příjmů elity.

A to je důvod nespokojenosti.

(osobně ovšem silně pochybuji, že to republikáni budou schopni a ochotni řešit)

Kříž tady vypisuje svoje klasické klišoidní žvásty o "dobroserech", přičemž jakákoliv analýza Obamovy vlády je zcela nad jeho možnosti.

4 2
možnosti
MM

Kritiku Obamy beru.. přirovnávat Babiše k Obamovi je úsměvné - ale budiž., žehrat na multikulti je takový novodobý folklór a svého druhu povinnost - ok.. co ale ty cyklostezky?! Co to je za žváš?.. Nevím, co se to na českém internetu rozmohlo za módu do všeho cpát cyklisty. Snad nějakej klausoláskovskej bacil či co..

1 4
možnosti
Foto

Jak už jsem psal v Pravém prostoru: William Clinton zpracoval přihrávku a Barack H. Obama vsítil. Doufejme, že Američané vyvodí logické závěry.

2 0
možnosti
RM

Socialistický volič pochopí, až nebude mít nikdo co do huby a ani socialista už nebude mít koho okrást a co vykrást.

6 1
možnosti
MP

Každý spasitel jednou skončí. Ale napřed na to musí mnoho lidí hodně doplatit.

2 0
možnosti
JR

J38a33n 36R46á61ž

7. 11. 2014 11:02

Jest pravdou, ze voliči ani tak nevolili republikány, jako spíše vyjádřili odpor k tomu egocentrickèmu metrosexuálovi z Bílèho domu.

Amerika sklízí plody za své "květinkové" období, kdy sice hippies sundali hábity a vyměnily je za drahé obleky,ale zmatek zasetý jim od Woodstocku v hlavách, jim zůstal. A jelikož je jich plno na vlivných postech jak u Demokratů, tak i u Republikánů, je americká vnitřní i zahraniční politika zmatená, bez jasné ideologie. Prostě jednou "hot" a podruhé "čehý". A Obama je jasným produktem tohoto zmatku.

P.S. U Republikánů existují dvě proti sobě stojící frakce, jež svůj antagonismus utlumily před volbami, ale dá se předpokládat, ze znova vyjde na povrch. A to stabilitě politiky USA neprospěje, ale možná se slespoň utlumí Obamovy socialistické experimenty a sníží se nárůstání zahraničního dluhu.

P.P.S. Jestliže u Republikánů získá moc McCainovo křídlo, pak Evropě pomůže jen Bůh......a rychlý rozpad EU.

5 1
možnosti