Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klídek.

ČSSD není žádná skutečná levice, pouze populistická pravostředová slibotechna, nic jiného. Pouze ten kapitalismus laboratorně vylepšují. To nejsou žádní socialisti, protože se socialismu bojí, jak čert Boha. Neměli by co slibovat.

Ví to už spousta lidí a proto raději volí komunisty. U nich mají svoji jistotu jejich socialistické politiky a proto jim stoupá počet hlasů.

Tak co s tím?

No, zkrátka dělat politiku, aby se všichni měli líp, než za komunismu!

Jenže ono to nejde. Těch několik 10 tisíc schopných podnikatelů a několik desítek schopných firem to neuživí.  Tak se divíme jak, že ten komunistický firemní monopol, který si ze všech lidí udělal svoje pracovníky, dokázal hospodařit bez dluhů? No a my se hrabeme v dluzích, máme spoustu nezaměstnaných i bezdomovců. Že by ten kapitalismus pomalu zaostával a upadal? Tak co s tím pánové? Zachráníte to antikomunismem?;-D

3 0
možnosti
TV

čssd je nepochybně populistická slibotechna, stejně jako jakákoli jiná LEVICE.

0 0
možnosti
Foto

Proč „primitivní antikomunista“? Bez adjektiv! Antikomunista jste stejně jako já a statisíce dalších občanů. 

A zkusme to přesmyknout do podoby „antifašista“. Tam je to tak jednoznačné, nekonfliktní a jasné. Nikdo o tom nepochybuje a ví, kde je dobro a zlo.

Jen u těch komoušů to stále není jasné. Kolikrát čteme, že myšlenka to byla dobrá, jen realizace se poněkud pokazila.

Příliš málo lidí je schopno a ochotno říci, že ta myšlenka byla zrůdná a realisace ještě zrůdnější, protože popírá člověka.

9 0
možnosti
DP

D87a25d41a58k 63P96e28t91r

28. 11. 2013 11:07

Zajímavý názor, ale jste schopen vysvětlit proč? Přece z jádra logiky po 24 letech od pádu jedné strany ba neměl po soudruzích pes štěknout. A ejhle, komunistická banda už  opět ......... . Dotaz, proč tomu tak je. Jen prosím, na voliče to nesvádějte.

4 4
možnosti

co myslíte tím "na voliče to nesvádějte"?? Kdo jiný je tam svými zblými hlasy dostal? Nějaká vyšší moc shůry? Ne - prostý volič, kterému se stýská po té kleci, ve které byly zavřeni, výměnou za jistou šlichtu v korýtku

11 3
možnosti

J54a98n 25Š86u36s59t24e36k

28. 11. 2013 10:25

Svělé! Do kamene tesat a pak dát do výběru!!! R^

Neříká se těmto událostem náhodou  plnění DEMOKRATICKÉ vůle voličů? :-)

6 0
možnosti
VH

Bohužel komunisty volili hlavně starší venkované, kterým se dříve žilo poměrně dobře. Měli jistou práci v JZD neplatili daně a měli i některé produkty zdarma nebo za režijní cenu.

4 8
možnosti
DP

D94a81d57a74k 39P76e79t83r

28. 11. 2013 11:10

A jeden by si myslel, že násilná kolektivizace, rozorání mezí, nedávný soud v Přerově, po 61 letech, je vše naopak než se vyjadřujete.

5 0
možnosti
MS

Těch 151 hlasů pro Falmera mě taky dostalo. Budoucí vládní koalice si už bezpochyby chystá zadní vrátka pro její podporu komunisty. Smutné ovšem je, že ČSSD, ANO,KSČM a Úsvit mají dohromady 144 hlasů, takže těch zbývajících 7 muselo přijít z řad ODS, TOP09, nebo KDU-ČSL. :-/

4 2
možnosti
TV

Vychází mi podpora od TOP09, protože i oni potřebují zvolit svého zástupce do vedení Sněmovny. Kalousek neprošel, tak na příští schůzi nabídnou Gazdíka.

Pan Kříž to vystihl naprosto přesně - KDU ČSL bude mimo a socani plus ANO spolu s komárama si odhlasují cokoliv a lustračním zákonem to začíná.

Oranžový Senát plus Zeman už jen dokonají dílo zkázy.

2 3
možnosti
MJ

Tak co tedy navrhujete , pane Kříži. Prosím řekněte alespoň čtenářům tohoto blogu, která vláda a které složení parlamentu za posledních 24 let bylo podle Vašich představ.

5 1
možnosti
KK

K94a78r52e98l 69K55ů16r71k48a

28. 11. 2013 8:54

Kolik se platí za strašení bolševikama? Normální člověk dávno pochopil, že komunismus je uzavřená kapitola. 24 let nemají komunisti na nic vliv a jsou mimo dění. Ovšem spoustu lidí to nechápe, no jejich problém.

8 13
možnosti
PK

člověče kde žíjete,na radnicích je rudo,hejtman je komanč,předseda sněmovny je komanč8-o

11 5
možnosti
PK

Karma,je to pro nás kteří tu dobu zažili nekonečná ostuda a poučení že né vždy je to sametově dobře,Nezbývá než dobře vychovat a hlavně historicky edukovat naší mládež.

8 7
možnosti
FS

Pane Korando,"správně" již jim vymývají hlavy podobní lidé jako autor.

7 11
možnosti
Foto

M25a12r78t45i38n 34Š98i87k

28. 11. 2013 8:33

Ano máte pravdu, jste primitivní antikomunista. Zbytek textu je jen nezbytná omáčka. Pletete si špinavé politické dohody, s nástupem rudého nebezpečí. Zatím se nestalo nic jiného, než že třetí nejsilnější strana podle výsledku posledních voleb, bude mít svého místopředsedu Sněmovny. Ty ostatní závěry a předpoklady (např.o slabém Bohušovi a centrech moci jinde) nejsou ničím jiným, než prozatimní fantasmagorií. A váš titulek? Ten hovoří sám za sebe. Pro vás je komunista už úplně každý. Což potvrzuje první větu mého příspěvku.

14 8
možnosti
Foto

Shrňme si to: já jsem primitivní antikomunista. A vím o čem hovořím, protože jsem pod tím primitivním učením musel žít dlouhé roky života. A protože se mi to nelíbilo, jsem antikomunistou, podobně, jako Karel Čapek, který v tom marasmu žít nemusel a nemohl, jen vytušil důsledky.

Marine Šiku, vy jste jedním ze šílenců, kteří si myslí, že komunismus je fajn. Můj věk a zkušenosti mi dávají právo říci, že komunismus v jakékoliv podobě nechci.

Rudé nebezpečí je pro mě, ze zkušenosti, stejně nebezpečné, jako nebezpečí hnědé (anebo černé, či zelené).

5 4
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz