Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Komu vadil G.W.Bush v Praze ?

Aneb, kdo má myšlení bolševika ?

President U.S.A. G. Bush se během své návštěvy Prahy stal "Number One" veškerých médií, diskuzí, demostrantů, přesně dle očekávání. Pokud někdo nemá někdo rudo před očima, musel na něj působit celkem sympatickým dojmem. Levicová a bulvární média mu stále předhazují jeho údajně nízké IQ, dva body pod nejchytřejší gorilou, ačkoliv nikdy nebyl relevantně změřen žádným testem a toto prý spočítali jacísi psychologové pouze na základě jeho projevů a vystupování na veřejnosti. Na mne jako opička nepůsobil, vystupuje sebejistě, ví co a jak chce říct. Při tlaku jaký je na něj vyvíjen je to až k neuvěření jak působí přirozeně a bezprostředně.

Přečetl a shlédl jsem o jeho návštěvě ne jednu reportáž. První co mne zaujalo bylo, že "pan neomylný" MUDr. David "Narcis" Rath neumí na svém blogu napsat správně jeho jméno - zaprutile zde píše o nějakém BUSCHOVI. Když chci na někoho plivat, aspoň se poučím ja se jmenuje pane dokore !

Další zajímavostí byla protestní akce KSM - Komunistického svazu mládeže. Tato parta debilů vyrazila do ulic ověšená rudými vlajkami, srpy, kladivy a s Internacionálou na rtech. Hrozně jim totiž vadí ten radar, Bush, USA, NATO, imperialismus, prostě všechno, co není v bolševických příručkách jak ovládnout svět. Nechápu jak je možné, že policie opět jen přihlížela těmto primitivům a nezasáhla při evidentní propagaci učení potlačující lidské svobody a práva. Chtěl bych vidět průvod FMND - Fašistických mladých národní demokratů s prapory plnými háknkrajců, kterak se zvednutou pravicí křičí " ... Es komt der Tag !" To by byl mazec, těch těžkooděnců, požárních stříkaček, pendreků, plných antonů. Mladí bolševici se jen usmívali a blekotali svoje slinty o komunistickém ráji bez zlých kapitalistů.

Velmi trapně mi bylo při poslechu písně Honzy Vyčítala. Nevím co to do něj vjelo. Toto je klasické vlezdoprdelkování, které samozřejmě okamžitě využijí právě odpůrci radaru. Prostě krok vedle. Jenomže, když se k tomu přidá ministrině obrany, tak je to absolutní děs a hrůza. Parkanová působí jako legrační figurka na svém postu už od začátku, ale být jí, dnes bych odstoupil.

Jinak myslím, že G.W.Bush nezklamal. Velmi rozumně vysvětlil, že rakety nejsou namířeny proti Rusku, naopak, že svému příteli Vladimírovi (Putinovi), toto ještě zdůrazní a dokonce jej požádá o spolupráci, čímž vyrazil hodně trumfů z karet jeho odpůrcům. Malinko rozdíl od reakcí právě zmíněného,bolševiky vychovávaného Vladimíra, který už málem mačkal knoflík na svém atomovém kufříku. I o zrušení víz myslím řekl president Bush přesně to co měl. Kdo kdy naposled pochválil český národ za statečnost v bojových akcích ve válce proti komukoliv ? Ano, svět je dnes globální a my prostě bojujeme na straně američanů, ať se to připosrané levicové propagandě líbí nebo ne. Pokud nepustíme ve volbách k moci Paroubkovsko-filipovu rudou bolševickou pěst, bude tak i nadále. Já jsem na to hrdý. Proto říkám ANO radaru, neboť je to to nejmenší,  jak můžeme tomu sympaťákovi z Bílého domu pomoci.

Autor: Karel Kříž | pondělí 11.6.2007 9:09 | karma článku: 20,15 | přečteno: 1975x
  • Další články autora

Karel Kříž

Kšeftaři s dobrem

Tak se mi zdá, že se na imigrantské frontě v posledních dnech snad zase o něco více vyjasnilo. Ne tedy ve smyslu, že bychom mohli snad pozorovat nějaká řešení či zlepšení situace, to právě naopak,

16.2.2016 v 8:01 | Karma: 41,95 | Přečteno: 2265x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Babišova desítka

Kam až může dosáhnout dno pokrytectví a politického populismu předvedl v uplynulých dnech vedoucí brigády socialistické práce státní firmy ANOfert soudruh Andrej Babiš.

2.2.2016 v 8:09 | Karma: 38,31 | Přečteno: 1576x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Milouš, Bohouš a kalašnikov

Ó velký mumraj se spustil na mediální i politické scéně. President Zeman prohlásil v pondělí na mítinku s občany v Tišnově u Brna ohledně možností sesazení premiéra Sobotky:

27.1.2016 v 10:14 | Karma: 40,40 | Přečteno: 1679x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Trvá stále aktivista Kohout na přijetí miliónu uprchlíků do ČR?

Fanatický marxista Kohout, ministři Dientsbier, Pelikán, ombudsmanka Šabatová, kněz Halík, mluvící hlava Šiklová, nálepkovači a udavači z Hate Free Culture, vítači z kavárny Tři ocásci, příživníci z desítek „neziskovek“ a ...

12.1.2016 v 9:09 | Karma: 42,51 | Přečteno: 2062x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Poučení z krizového multikulturního vývoje v NDR

Před nějakým časem se kancléřka Angela Merkelová rozhodla přetvořit Německo v pestrobarevný chalífát, ve kterém se budou cítit dobře hlavně nově příchozí zachránci německých důchodů a německé ekonomiky, ...

9.1.2016 v 8:08 | Karma: 40,26 | Přečteno: 1643x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Musíme to řešit rychle, říká Válek. TOP 09 má po konci Tuleji čtyři možnosti

3. května 2024  15:46

Hledá se nový ministr. Zn.: Rychle. Takový inzerát by si teď mohla dát vládní TOP 09 poté, co...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Tuleja vzdal nominaci na ministra, připustil selhání. Fiala rozhodnutí vítá

3. května 2024  14:19,  aktualizováno  15:20

Pavel Tuleja se vzdal nominace na post ministra pro vědu, výzkum a inovace. Připustil selhání v...

Vagony po nehodě u Klínce odklidí dopravce. Policie zahájila úkony trestního řízení

3. května 2024  11:11,  aktualizováno  15:17

Policie prověřuje čtvrteční vykolejení osobního vlaku bez strojvůdce poblíž Klínce u Prahy pro...

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz