Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

anellus

29. 1. 2010 18:53
Státnímu bankrotu se lze vyhnout.

Předpokládalo by to ovšem jistou, starším občanům však dobře známou úpravu vlastnických poměrů a způsobu přerozdělování nadproduktu. Předchozí režim kupodivu žádný bankrot neudělal, nezadlužoval se, trvale navyšoval státní majetek, všichni měli práci a adekvátní odměnu za ni a též bezpečně zajišťoval lidem důchody, přitom věk odchodu do důchodu snižoval a nikoliv zvyšoval. A to vše bez problémů. Takže je jasné, že  to co nás přivádí k bankrotu je společensko-politický  systém, který se tu etabloval po převratu v 89.

0 0
možnosti

Mareš

15. 1. 2010 21:17
Ten někdo se našel,

momentálně ho tahají za pravdu na soudu v brně.

0 0
možnosti

matisse

13. 1. 2010 0:04
Jedna dobrá a jedna špatná

Dobrá - bankrot nebude! Špatná - vždy se zvýší daně a stádo bude platit dál. Dotaz - co mám dělat? Je to někde v Evropě jiné nebo se mám stěhovat dál? Díky za rady.

0 0
možnosti

Vlastimil.Kornas

12. 1. 2010 18:42
odpověď

Pokud se dostane k moci ČSSD a budou to myslet upřímně,tak 5 let,ale to už jim bude jedno,protože budou za vodou.

0 0
možnosti

Vlastimil.Kornas

12. 1. 2010 18:31
kolaps

To všechno je pravda a skoro každý to ví..Podle průzkumu veřejného mínění má vyhrát volby ČSSD.A všichni jsou v klidu jako teroristi z 11.září za kniplem letadla.

0 0
možnosti

Rafaelou

12. 1. 2010 6:24
špatně položená otázka...

Bylo by lepší napsat kolik času zbývá do bankrotu nenažraných občanů.Ono to totiž o ničem jiném není.Stát nebo spíše politici uspokojují naše potřeby.Tak když na náměstí vyrukují učitelé,zemědělci,policajti a jiní snaží se jim vyhovět.To samé s dálnicemi po kterých volají nenažraní přepravci uspokojící stejně nenažrané klienty nákupních středisek.To nemluvím o sociálních skupinách počínaje matkami na mateřské nadávajícími na nízkou mateřskou (že by pořizovali dítě pro peíze?)a důchodci konče.Pokud se my všichni neuskromníme a nebudeme žít jen tak jak nám to naše příjmy dovolují a nebudeme si držet jen takovou státní správu jakou minimálně potřebujeme nebude to jiné a bankrot bude nevyhnutelný.Navíc stát má jen ty peníze které nám všem sebere a my máme takový stát a politiky jaké si zvolíme.A o tom to je.

0 0
možnosti

Mareš

15. 1. 2010 21:19
Re: špatně položená otázka...

Jak chcete držet tu desetinovou státní správu co potřebujeme? Postavíte se do dveří úřadu s puškou?

0 0
možnosti

stev

11. 1. 2010 20:53
Mně je to jedno.

Hypotéku mám už splacenou. Ať to klidně rupne.

0 0
možnosti

Vlastimil.Kornas

12. 1. 2010 18:34
Re: Mně je to jedno.

No to seš blbej.Při státním bankrotu by šla koruna prudce dolů a lá Zimbabwe a neplatil bys skoro nic.

0 0
možnosti

stev

9. 1. 2010 19:02
Prostor pro škrty existuje.

Prostor pro škrty existuje. Nepochybně je neefektivní stavět předražené dálnice. Fakturační hodnota je mnohonásobně vyšší, než reálná. Pokud bychom ovšem chtěli, aby si dálnici zaplatili sakum pikum její uživatelé, zjistili bychom velmi záhy, že vlastně takovou dálnici téměř nikdo nechce a téměř nikdo by po ní nejezdil. Potom se ale reálná hodnota takové dálnice vskutku blíží nule. Tak proč ksakru za tolik peněz tedy stavíme dálnice s reálnou hodnotou blížící se nule??

0 0
možnosti

papazian

8. 1. 2010 13:20
Nejste spíše nenažraný Vy sám, když se nechcete rozdělit?

Stát není anonymní, je složen z lidí jako jste Vy sám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz