Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

ikaika

2. 3. 2009 14:45
schwartzsystem

Je lékem na krizi, už se jednou osvědčil, a ve stavebnictví lepší systém prostě nenajdete- hawk!

0 0
možnosti
A

Amamri

2. 3. 2009 14:26
Děkuji za takový článek.

Děkuji za takový článek. Mám pocit ale, že to stejně většina nepochopí a bude chtít brát dál.

0 0
možnosti
R

Robin77

2. 3. 2009 12:07
souhlasím s Vámi daně a odvody na zdravotní a sociální

jsou neuvěřitelně vysoké, což vede k tomu, že většina živnostníků a firem se snaží uměle zvyšovat svoje náklady. To je totiž způsob, jak se dá bojovat s nesmyslně vysokou daňovou zátěží a je to typické pro všechny státy, které mají vysoké daně.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

2. 3. 2009 8:58
Karle, soudruhu, a co s tou krizí budeme dělat ?

Karle, ty už píšeš skoro jak Lenin.

Kdepak se to naučil?

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

2. 3. 2009 10:36
Re: Karle, soudruhu, a co s tou krizí budeme dělat ?

P.Farsky, že z tebe čiší otevřená huba a natažená dlaň, strach o teplé místečko a vlezdopr*elismis ke svým chlebodárcům už jsem si zvykl. Ale projevovat se jako negramotný primitiv je novinka. To už zastiňuje i vybájené studium ve Švýcarsku, či podepisování některých blitků jako MUDr. Zeman.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

2. 3. 2009 8:36
Karle,neboj,schopní krizi vyřeší.....

Velmi záleží na tom jestli "sociální stát" přežije nájezdy těch, kteří ho chtějí úplně rozkrást.

Kříži, například tvůj otec prý ke krizi "sociálního státu" přispíval tak, až ho zavřeli za ekonomickou kriminalitu.

Ty Kříži, prý "sociálnímu státu" dáváš také pořádné rány. Budeš letos schopen zaplatit odvody na sociální pojištění? Byly prý roky, kdy jsi dlužil státu za sociální pojištění i statisíce. Když se tedy Kříži zamyslíš, co se "sociálním státem" dělá jen tvoje rodina, nediv se, že se stát a nejen sociální dostává do krize.

P.S.

Karle , v tomto článku už zase fňukáš jak špatně se mají živnostníci. Karle, špatně se mají jen ti,  kteří to neumějí. Karle, přiznej si, že jsi neschopný nech se zaměstnat a uleví se ti. Karle, neboj schopní krizi vyřeší a bude i na sociální dávky pro neschopné a chudé, tedy i pro tebe.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

2. 3. 2009 8:51
aha osobní problémy ...

Teprve nyní jsem pochopil, proč si autor tak přeje, aby se systém zhroutil. A možná ani není tak blbý, ví že se to nejrychleji zhroutí, když tady bude vládnout ultrapravice, proto tak ultrapravicové recepty propaguje.:-)

0 0
možnosti
RR

rezjir

2. 3. 2009 8:32
A ještě jedna analogie

Jádro revolučních dělnických spolků před r,. 1848 v západní Evropě tvořili (bývalí) živnostníci. Dochází avám to?

A v éře světové hospodářské krize po r.1929 napsal jeden český publicista Čecháček takovou malou brožuru. Vzpoura středního stavu.

Dochází vám to?

0 0
možnosti
VH

Totedyne

2. 3. 2009 8:20
pravicový blábol

Tak světovou krizi zavinil podle autora Obama a Paroubek.;-D

Ne bylo to trochu jinak. Sníženou schopnost splácet hypoteky zavinilo omezování sociálního státu za Bushe a Regana. Nižší daně pro bohaté zvedly nabídku peněz pro hypotéky, nepomohly nijak ale se schopností lidí splácet tyto hypoteky. Neregulovaný trh za Bushe se choval stejně, jako neregulovaný trh za Klause a Koženého. Chyběla odpovědnost soukromého sektoru při nakládání s cizím majetkem. Pravičáci nikdy nepochopí, že když továrny nebudou produkovat, lidé budou bez práce, tak žádné dluhy se nesplatí. Peníze ležící ladem na účtech a pod polštářem nic nevyprodukují.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

2. 3. 2009 8:20
Re: pravicový blábol

Uznám, že problémem je i chybějící demokracie v Číně, tj. absence svobodných odborů a ekologických sdružení, což vytváří světovou obchodní nerovnováhu. EU a USA jako velcí odběratelé čínského zboží by měli na Čínu tlačit a prosadit nějakou demokratizaci. Tak aby i v Číně byly zavedeny určité standarty pracovních a ekologických podmínek výroby. 

0 0
možnosti
RR

rezjir

2. 3. 2009 8:18
Problém pane autore

spočívá v tom, že vzhledem ke struktuře státků a služeb,které dnes živnostníci nabízejí, tj. nejvíce zbytné, bude tato skupina první skupinou, která bude všeobecnou krizí,kterou vy pokládáte za východisko, nejvíce postížena.

A také byste měl vysvětlit následující fakta: Přesto že živnostníci jsou podle vás nejvíce diskriminovanou skupinou, nikdy v dějinách této země, nebyla tak početnou skupinou jako dnes. A dokonce je tato skupina početnější u nás než v ostatních státech EU.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

2. 3. 2009 8:28
Re: Problém pane autore

R^ Přesně tak. Pokud zaměstnanci v exportních firmách přijdou o obživu, tak si sami budou opravovat auta, vodovodní kohoutky apod., sami si budou malovat pokoje, stříhat vlasy , na dovolenou nebudou jezdit vůbec... Nějaký zahraniční akcionář, který vydělá na nižší dani poptávku po službách nenahradí.

0 0
možnosti
M-OCY

madqwert - obet cenzury ydnes

2. 3. 2009 8:18
jasne karle

obama byl sice zvolen v listopadu 2008, uradu se chopil az v roce 2009, ale urcite muze za pad freddie mac a fanny mae v cervenci 08 nebo lehman brothers v zari 08 ;-D

a to ze USA za bushe byly socialnim statem je pomerne originalni pohled na jeho politiku ;-D

0 0
možnosti
MP

Tutek v.1.1

2. 3. 2009 8:15
Je to tak

to co se tady děje je neuvěřitelné a bohužel nejen tady

0 0
možnosti