Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Dobře napsáno. Napadla mě ještě jedna myšlenka - občane, ukládej si své penízky do penzijního fondu abys měl z čeho v důchodu žít !  Po 40 letech poctivého spoření a po několika intervencích ČNB si koupíš za úspory jednu nebo dvě minerálky. Možná.

1 0
možnosti
JSS

Asi takhle!

Pokud jsi zdravý a máš práci, kde jakžtak  vycházíš a nejsi z toho úplně otráven. Pak obvykle s manželkou - taky ještě s prací - vycházíš. Musíš odolávat všem libůstkám a masážím k zadlužování! To je  největší hrozba - kreditní karta, hypotéka a podobné... To je ta režie státu - tedy politiků, kteří chtějí stále ždímat! Kdypak si upraví financování stran pouze a poze  z příspěvků členů?? Vůbec se k tomu nikdo nemá - všichni  chrochtají - i Okamura  nula v této pozici!

No a pokud vypadneš z pracovního procesu, pak se stáváš okrajem  společnosti a samozřejmě můžeš skončit tragicky - ani střech a nad hlavou! Zajímá to naše politruky - ty desetisíce bez vlastního přístřeší??

Vůbec - jen se budou předvádět  ze stanu při výdeji polévky 1 x  v roce -zanedlouho o vánocích! No a vidíš - volil jsi Babiše - magnáta, který rozhoduje nejen o potravinových zdrojích pro celý stát.

1 1
možnosti
MT

Jednoduche, a trochu primitivni ZASE vsechno svadet na "bandu komunistických zlodějů po roce 1948". Nebot podobna (i horsi) bankrotni situace se deje i  v jinych statech Evropy, v kterych zadna "banda komunistických zlodějů" neradila ani nahodou, ani vzdalene.

5 2
možnosti
Foto

K20a20r88e78l 60K32ř36í11ž

14. 11. 2013 20:17

No, jen jsem si dovolil naznačit, že ti noví postsametoví vládci našich peněženek tak dokonale převzali vzorce jejich chování i konání, že se pomalu vracíme opět ke stejnému stavu i možným důsledkům. Jen znárodnění a podobné krádeže byly nahrazeny daňovými zákony, regulacemi, dotacemi, klientelistikou v podnicích se státní účastí a lobbystickými tlaky.

5 0
možnosti
JM

Nechci být škarohlíd, ale vidím za tím Babiše. S požehnáním Zemana a nakonec to "sám rád uznal" i Sobotka.;-)

2 1
možnosti
DK

Je to skvělé....pár haléřů...Dnes jsem si šla jako důchodkyně koupit lepidlo na zuby...u lepidla z Polska byla cenovka 69.90 CZK a u pkladny chtěla slečna 73.90 a protože jsou čísla mé hobby, tak jsem ji dovlékla k regálu a ejhle: je tam špatná cenovka, protože přeceňují a ještě to nestihly vyměnit....TESCO naproti mělo celonoční inventuru (proč asi)....Takže ČNB to přepísla a prodejci se už vesele pustili do přeceňování...bože, kdy mi sdělí, že dostanu těch 45,- CZK k důchodu?;-(

13 0
možnosti
JS

to procentuálně celkem odpovídá.

To naše věrchuška chtěla

3 0
možnosti