Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kdo a proč se bojí radaru v barvách US Army ?

  Jednou z mála opravdu uskutečněných přeměn naší vlasti po sametovopravdoláskové předávačce moci mezi soudruhy z různých oddělení STB a KGB, kterou nejvyšší rudí náčelníci nedokonale ohlídali, bylo naše začlenění do struktur západoevropské civilizace a severoatlantické vojenské aliance a tedy náš odchod z totalitního područí hladových kremelských medvědů.

 

Výměna moci politické za ekonomickou byla tímto uzavřena a ačkoliv je nad slunce jasné, že toto bylo předmětem dohody dvou mocností na Maltě a my tomu vděčíme za klidný a nenásilný přechod k alespoň základním lidským svobodám a právům bez střílení a krvavých masakrů bránící se bolševické kliky, přesto se již pár let po této události naši novodobí levicoví mocipáni chtějí z tohoto závazku vyvléknout a záminkou je jim umístění amerického radaru na našem výsostném území.


Na různé bolševické akciovky výborně prosperující ze státních zakázek, vyjímečně nadané akciové obchodníky, správce konkursních podstat likvidujících za pomocí spřátelených soudců vše, co jim příjde do cesty, aby přesunuli obrovské majetky do svého soukromého portfolia, uplácené a vydírané policisty s temnou minulostí a pododbné vymoženosti našeho sociálkapitalismu jsme si již bohužel zvykli. Hospodářství je ovládáno koprupčními praktikami bývalých nomenklaturních kádrů, kteří se smějí obyčejným daňovým poplatníkům z luxusních sídel svých báječně vydělávajících firem.


Z posledních aktivit politického zastoupení bolševiků v parlamentu prezentovaného ČSSD a KSČM je však patrné, že nějaká pokora či sebekritika za zvěrstva páchaná po 40 let totality se u soudruhů kovaných ani zakuklených prostě nekoná. Ba naopak. Majetku si užívají plnými doušky, tak se jim zachtělo zpět i moci politické.


Již delší dobu nás hlavní představitelé softkomunistické ČSSD připravují na variantu jejich vládnutí s nástupkyní KSČ. Vyzkoušeli si to za premiérování současného předsedy, kdy absolutně vymazali rozhodovací pravomoci svých koaličních demokratických partnerů a hlavní socanský inženýr nám vysvětlil, že to co se líbí sjednocené levici je třeba parlamentem protlačit třeba s pomocí marťanů. Bohužel pro nás měl na mysli své rudé bratry.


Takže nyní ucítili svoji šanci. Díky mediální masáži, která dává obrovský prostor aktivitám různým sdružením levicových poblouzněnců (viz například rozhovor zcela infantilní režisérky Věry Chytilové pro ČT24, články o “hrdinných” hladovkářích ap.) je údajně proti radaru až 65% obyvatel ČR. Je to bezesporu velký úspěch protiamerických fanatiků. Co je však pravou podstatou jejich konání ?


USA byly komunistům vždy trnem v oku. Nejen pro to, že to byla jediná síla schopná udržet na uzdě celosvětové ambice vývozu totalitní ideologie, ale také proto, že jsou ukázkovým příkladem fungování vyspělé společnosti založené na absolutním dodržování osobních práv a svobod občana. Kremelské vládce a jejich přisluhovače přiváděla k šílenství ekonomická síla USA, na kterou nebyli schopni svým plánovaným socialistickým hospodářstvím reagovat. Heslo: “Dohnat a předehnat!” bylo zapomenuto a byli jsme v našem bolševickém ráji rádi, když jsme si měli čím utřít řiť.


Dnes přijíždí paní Condoleezza Rice, aby podepsala důležitou smlouvu. Smlouvu, která respektuje momentální politickou pizici naší vlasti, smlouvu která dává kontinuitu dohodám z Malty. Komunisté všech zabarvení budou řvát, pomlouvat, dštít síru. Radar prý svými paprsky pomalu pozabíjí vše živé v okolí. Írán na nás zaměří své rakety. Rusové se hrozně naštvou a budou konat odvetná poatření. Staneme se terčem teroristických útoků. Budeme zde mít okupační armádu, jejíž vojáci nebudou podléhat naší jurisdikci. Tak straší připosraní obdivovatelé vraha Stalina.

Tyto fráze však mají jiná vysvětlení a to velmi prostá. Česká republika s radarem v barvách US Army na svém území stává jasným spojencem této velmoci. Stává se odvážnou zemí, která se nebojí přihlásit k boji proti plánům šílených teroristů, totalitních vrahů z KLDR a jím podobných. Bolševici cítí, že tak z velké části zhatí jejich plány o pootočení kola dějin zpět k budování jimi vysněné “sociálně rovné” společnosti sockomunistického typu opřené o podporu nevyzpytatelných ruských carovládců. Buďme tedy ostražití. V každých volbách. Paroubek a jeho parta jsou schopni již podepsané smlouvy, dle jeho slov, vypovědět. Vidina vlastní mocenské samovlády spojené neobolševické levice je pro ně totiž důležitější než svobodná země svobodných občanů.


Zkusme tedy konečně jednou býti statečnými a hrdými občany svobodné země. Podpořme dnešní podpisy paní Rice a pana Topolánka. Podpořme naši lepší budoucnost.


 

Autor: Karel Kříž | úterý 8.7.2008 9:19 | karma článku: 33,85 | přečteno: 1900x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

To si tak se svými rudými kamarády vyhlédnete dům, který zrovna nikdo nevyužívá. Je opuštěný. Ale celkem pěkný a velký.

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32 | Přečteno: 1134x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

Asi tak bych pojmenoval současné společenské uspořádání. Lepšolidé, nebo chcete-li bolševici mysli, nám tlačí jejich “dobro” přes mrtvoly ...

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30 | Přečteno: 1178x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Štědrovečerní Kouzelník Žito. Chyběl už jen prvomájový průvod

Málokdy se pouštím do recenzí "uměleckých děl" z českého televizního světa, ale prime time ČT na Štědrý večer je přeci jen alespoň minimálně k zamyšlení.

26.12.2018 v 8:25 | Karma: 44,65 | Přečteno: 5804x | Diskuse| Kultura

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

Z kruhů blízkých agrofertímu hnízdu neustále slyšíme jak je Burešova vláda ohromně úspěšná, jak se Česku daří a jak je vše zahaleno v růžovém oparu prosperující budoucnosti.

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62 | Přečteno: 1104x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

Pokud se v naší zemi chodí na výročí 17. listopadu chodit klanět k pomníku "sametové revoluce" estébáci a bývalí nomenklaturní kádři KSČ, není jen něco shnilého ve státě Českém, ale je to s naší společnosti totálně, ...

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40 | Přečteno: 642x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Oběť jsem já, hájí se cyklista, po jehož útoku zemřela řidička

26. června 2024  11:43,  aktualizováno  12:52

Řidička, která po konfliktu s cyklistou Václavem Socherem před dvěma lety zemřela v nemocnici, si...

VIDEO: Výbuch poničil dům, je prakticky na odpis. Na vině může být fotovoltaika

25. června 2024  16:47,  aktualizováno  21:41

V Šonově na Náchodsku zasahovali hasiči u výbuchu v domě. „Pravděpodobná příčina výbuchu je...

S novým stavebním zákonem vejde v pondělí v platnost šest nových vyhlášek

30. června 2024  7:13

Současně s novým stavebním zákonem v pondělí nabude platnost šest nových prováděcích vyhlášek....

Noc dlouhých nožů zbavila Hitlera opozice. Uteklo od té doby už 90 let

30. června 2024  3:05

Jen rok poté, co se Adolf Hitler stal říšským kancléřem, nechal zlikvidovat své poslední odpůrce ve...

KOMENTÁŘ: Bagration. Operace, která odstartovala průlom východní fronty

30. června 2024

Premium V červnu 1944 se Spojenci vylodili v Normandii, zatímco na východní frontě ve stejné době probíhala...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz