Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ddnes

11. 2. 2008 11:09
reakce

trochu mne mrzí,že jste nějak humorně neglosoval výroky nadevšechny slušné a důstojné tohoto okamžiku.to,že nebyli určeny veřejnosti je snad ještě znepokojující!našeho nejúspěšnějšího ministra vnitra langera!jestli vám vyzbude chvilka mezi vytvářením hodnot zkuste o tom něco napsat jistě se všichni pobavíme!děkuji!! 

0 0
možnosti

Milena

9. 2. 2008 12:54
Pane Kříži Vy i když nedovzdělaný jste tak chytrý.

Pane Kříži, Vy jste takový chytrý a vše víte. Prosím, nemohl byste mi napsat, jak je možné, že pan Švejnar napočítal pro pana Klause jen 140 hlasů ane 142. 

Pane Kříži a mohl byste mi vysvětlit, kdo jsou to ti Kašpárci na niti. Myslíte tím, že např.  pan Langr se prý snažil na niti vodit pana Snítilého, který ale bohužel onemocněl ? 

0 0
možnosti

synapse

9. 2. 2008 11:48
modrá diktatura

strach z veřejné volby ODS je evidentní-proč by jednou neměli lidé, kteří tu sbírku "politiků" platí,vidět, zda skutečně hlasují pro to, co proklamují na veřejnosti. Klaus je demogog a diktátor a ODS je příkladem polovojensky řízené strany, kam se hrabou komančové. O propojení ODS a Klause není třeba diskutovat, nakonec Topolánek to řekl jasně když prohlásil, že nebude-li zvolen Klaus, padně vláda. Jejich "demokratické" diskuse a přesvědčování jsou jasné (Melčák, Pohanka). Nechci mít přezidenta ztožněného se stranou, která nezná pojem špinavé peníze, podle toho se chová a přesvědčuje tím většinu národa, že skutečné morální hodnoty jsou směšné, protože se všechno dá koupit. Naprostá morální devastace, která je navíc prezentovaná jako něco pozitivního.

0 0
možnosti
A

antizelenka

9. 2. 2008 16:59
Re: modrá diktatura

asi jste četl jiný článek?

Když už prosadila ČSSD a spol. veřejné hlasování,proč nemohlo být normální a transparentní?

Vy víte kdo a jak hlasoval? To byl nejčastější argument pro veřejnou volbu.A veřejnost NEVÍ a nikdy vědět nebude který volitel jak hlasoval.Rv

0 0
možnosti
H

hella.k

9. 2. 2008 9:52
Klapky

Je zajímavé že váš článek obsahuje jména všech kteří se zachovali nebo něco dělali špatně. Souhlasím, ale vy jste mě určitě nepřesvědčil o svém názoru, který na hony smrdí jak pšouklé vejce ideologií a pomateností z modré barvy a z Cesty po modré. Po revoluci jsme odstranily rudé klapky z očí, bohužel v dnešní době se opět klapky rozdávají a to v barvě modré. Asi to bude chtít opět nějakou revoluci, uvidíme jaké klapky si nasadíte potom.;-D

0 0
možnosti

Jboy

9. 2. 2008 10:02
Re: Klapky

máte stejný příspěvek nejméně na dvou diskuzích hello.k;-D;-D

0 0
možnosti

Corrado Cattani

9. 2. 2008 9:15
Taky nechápu

Až na předposlední urválkovský odstavec výjimečně souhlasím. Naprosto nechápu, proč se nehlasuje tak, jako o vládě. Poslanci hlasující v běhu o svém prezidentovi, to jsem ještě neviděl.

0 0
možnosti

Martin

9. 2. 2008 8:36
Hašek

Pane Kříži, jako konzervativec "do morku kostí", by jste měl do roztrhání těla hájit postup pana Haška.Co se odhlasovalo, mělo by se dodržovat.Odhlasoval se konec ve 21h.Možná je to necitlivé, možná pro někoho výhodnější než pro druhého.Ale takový byl výsledek hlasování.Pokud to relativizujete, tak jste pouhou demoverzí opravdového konzervativce a myslíte ukázkově účelově.

0 0
možnosti
A

antizelenka

9. 2. 2008 17:04
Re: Hašek

ano odhlasoval se konec ve 21.00 .K dalšímu hlasování nedal Vlček ani šanci,nejdříve ho ignoroval,poté mu hašek nahlas řekl"neposlouchej ho" poté tvrdil, že už je 21.00 a bylo 20.57( po 10min obstrukcí.

To asi nebylo správné , co myslíte?

0 0
možnosti

abcde

9. 2. 2008 8:16
Strašná nejistota.

Ovšem stejně, nahoru se dostanou jen ti nejlepší. A u těch nejlepší je opravdu nejisté, zda je zavřít za katr, a nebo na psychaiatrii...

0 0
možnosti

xyz@ž

9. 2. 2008 8:13
Příčina a následek.

Proč se hrozíte českých parlamentních zrůd ?Každý pramen vyvěrá vzhůru, a co je dole, dostává se i nahoru. Ovšem nahoru to vyženou kriplové, co jim nejdřív hází do volebních uren lístečky. Příčina jsou ti kriplové, a zrůdy nahoře, to je až následek, soudruhu !!!

0 0
možnosti

Pospíšil

9. 2. 2008 8:13
Kříži, lžete tak krásně , že hloupí tomu i věří

Kříži,aby Vaše pohádka byla úplná, tak jste ještě zapomněl napsat,že všechny neschopné skrutátorky byly členkami ČSSD a polovina z nich byly sestryj Paroubka a druhá polovina sestry Haška.Stejně jste zapomněl uvést, že poslanec Hašek dělal obstrukce,ale ten malý pán co vypadal jako koňský handlíř a stejně tak mluvil a říkali mu Tluchoř, tak že tento pán dělal konstruktivní politiku. Ještě jste zapomněl uvést, že mimo Topolánkovo obvyklé sprosťáctví, bylo také hezké,  jak se po Bursíkově projevu na něho vrhla"akční trojka"ve složení Langrer, Nečas,Němcová  a nadávali mu jak v hospodě čtvrté kategorie.Ještě , že volba byla veřejná a píše se rok 2008.O nějaký rok dříve bn tato "akční trojka" řešila Bursíka jistě tak nějak po soudružsky. Ještě jste ve své pohádce zapomněl,že Topolánelk odpoledne řval na lidovce jak na nějaké pacholky.Kříži,ještě jste zapomněl,že zatímco Švejnar slušně seděl a poslouchal, druhý kandidát se při projevech choval jako Kašpar a dokonce ze svého místa i utíkal. 

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

9. 2. 2008 8:27
Re: Kříži, lžete tak krásně , že hloupí tomu i věří

Napsal jsem, že obou kandidátů je mi líto. Nevím, co je špatného na tom, že si president během 11 hodin jednání odskočí ? Švejnar poslušně seděl a poslouchal ? Celou dobu ? Nebyla to jen tedy nějaká vosková figura ? Topolánek řval na lidovce jak na pacholky a oni potom raději volí Klause, znechuceni jednáním Švejnarovské koalice, která absolutně nedodržela předem dohodnuté postupy, které by zabránily této frašce ? Jste opravdu tak hloupý ?

Z prvních dvou Vašich vět jsem opravdu neuvedl nic, poté by to byly lži, které se mi snažíte podsouvat, ale nemáte jiný argument, takže klasická sockomunistická reakce.  Nemám slov. 

 

0 0
možnosti

Jura

9. 2. 2008 7:56
Přiblblý autor

... “Běžte do prdele"s takovouto slátaninou a obhajobou primitivních a podplacených zrádců, ... “Běžte do prdele"s obhajobou sprostého a vulgárního psychopata Topolánka!

0 0
možnosti