Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všechy tři tyto trapné postavičky dostaly informaci o únosu nezl dětí. Terezky H. a Kristýnky H. do Švédska a neudělali pro ty děti nic.

0 0
možnosti

Odpověděl jste si sám, vzal jste mi to z úst a jistě ne jenom mně. Jsou to zločinci, ale jak vidno, všechno marno. V příštích volbách se dočkáme téhož.

0 0
možnosti

Ano, je přesně k tomu....

5 0
možnosti

Paní Michálková má smůlu, že není například věřící islámu, protože to by si ta degenerovaná norská sociálka odebrání dětí asi nelajzla. Předpokládám, že jádro této sociálky tvoří úchylné staré panny, které chtějí na farmě odebraných dětí vychovávat novou generaci čistých jedinců.

Na jedné straně nelidská prudérnost, na druhé straně šokující sexuální výchova malých dětí:

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5351-svedskym-detem-na-verejnopravni-televizi-ukazuji-zpivajici-penisy-a-vaginy

Mám pocit, že na Norsku a Švédsku se začíná projevovat fáze dekadence evropské civilizace.

7 0
možnosti

K čemu nám je Dientsbier, Kapitán, Šabatová a jejich úřady?

Opravdu to chcete vědět? K ho..., vlastně k ničemu.

11 0
možnosti

A40d87a13m 87S24t98a17v25a

22. 1. 2015 11:51

To Norsko fakt zavání nacistickejma a bolševickejma  převychovávacíma táborama, kdy děti byly odebírány nevyhovujícím rodičům. Jak na tom bylo Norsko za nacismu?

5 0
možnosti
Foto

Spíše po tom, kdy se k dětem, které měly Norky s Němcem chovali hodně špatně. Byly strkány do dětských domovů a zacházelo se s nimi jako s občany podřadné kategorie. Ještě dodnes je to dost tabu. 

Jedním z těchto dětí byla i zpěvačka Frida ze skupiny ABBA. Její matka jí měla s německým vojákem, ale okolí se k ní chovalo tak zle, že musela utéci do Švédska, kde dostala azyl.

6 0
možnosti

A19d43a38m 35S71t28a69v46a

22. 1. 2015 11:47

Nejhrůznější je fakt ten Dienstbier.

11 0
možnosti
Foto

Nejhorší na tom všem je, že tu poslední větičku článku všichni víme (tedy skoro všichni).

A byli tam, jsou tam a budou tam. Ochránci systému. Mluvicí hlavy.

S ohledem na současnou techniku by za stotisícinu jejich mzdy mohl totéž dělat počítač s audiovýstupem.

Sluhové systému, drábové otrokáře. Malí, hnusní, bezcharakterní sluhové.

18 0
možnosti

R^Přesně, ale zřejmě není v naší moci se jich zbavit. Většina je zase zvolí, protože údajně jsou dvě třetiny obyvatel závislé na státu.

0 0
možnosti
Foto

Na celé kauze považuji za nejvíce absurdní následující skutečnost: Pan Michalák prý dnes žije ve společné domácnosti s jinou partnerkou a jejími dvěma dětmi. Paní Michaláková prý dnes žije s jiným partnerem a jeho dítětem. Bývalí manželé Michalákovi se tak podílejí na výchově nevlastních dětí, ale k těm svým vlastním nesmějí! Rv

18 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz