Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, Karle, obejdu to celé ještě jinak: Jourová původně počítala s jiným komisariátem, nedostala jej, tak se teď oblékla do slušivého oblečku obhajoby práv a spravedlnosti a je na to najednou odbornicí. A nepochybně bude i odbornicí na nezakřivené pohlaví, nebo co to bude mít v gesci.

Kdyby dostala ten toužebně očekávaný komisariát rynků a polních cest, byla by nekonečnou odbornicí na asfalt, dlažební kostky, i dlaždičské výrazy.

A kdyby jí šoupli komisariát pro námořní plavbu a kolonie, vzpomněla by si, jak ji dědeček jednou vezl do Indie na Santa Marii a dojeli na nový kontinent.

Je prostě splachovací a teď jede na galeoně jménem Nebureš do Neameriky. 

Je jedno jak, hlavně, že jedu. 

Vlastně je to celé obraz Neevropské Neunie, A ugrilované odbornice na všechno. Jdu si vykopat křen a zadělat na chleba. Hanžlová, chlapče, lepší kousky bych snědl a horší pohřbíme… 

Das naive šreklištik, abych zachoval ducha...;-D

0 0
možnosti
VH

Máte plnou pravdu. A který komisař takovým není? Vždy každému šoupnou rezort (mnohdy debilní, vymyšlený jen proto, aby jich bylo sedmadvacet) a je to. Hlavně že každý stát má zastoupení. Nevadí, že všechny náhodou dodaly jazykovědce.

0 0
možnosti
JP

J47i52ř83í 30P39l23í62v13a

1. 10. 2014 15:30

Taky bych rád slyšel vysvětlení, proč změnila výpověď a kdo byla ta Věra s 2 miliony.

1 0
možnosti
VH

zdá se, že nic není pravda. Alespoň podle Pravého prostoru.  Jenže ten je pouze pravicově se tvářící kombinací Rudého práva a Blesku.

0 1
možnosti
Foto

Věřím vám každé slovo.  Tihle soudruzi se nikdy nezmění. R^

1 0
možnosti
FS

No a co nyní? Pokud je opravdu pravda to,co píšete,tak by Jourová podat vysvětlení,jinak je to s naší "spravedlností" moc špatné.

2 0
možnosti
JH

J54a40n 34H96a12v24l49i98n74a

3. 10. 2014 12:52

na to jste prisel dost pozde, ze s nasi spravedlnosti to je spatne......je to stejne jako za komara....znelibite se verchusce a jste v piheli a nedovolate se niceho, spis z Vas udelaji blazna, tak jako komuniste

0 0
možnosti