Jiří II. Vítěz, aneb Paroubek má problém

  Jeden si odskočí na pár dnů vyčistit duši ke zdi nářků a okoupat mladomanželku v Mrtvém moři a už mu doma dělají schválnosti. Přítel náčelník stínové obrany za jeho zády pozve v den podpisu smlouvy o radaru se Spojenými státy do Lidového domu soudruha generála Bužinského, působícího od roku 1968 u sovětské vojenské kontrarozvědky a ještě s ním uspořádá tiskovou konferenci, kde ruský potentát s bohorovným klidem okupanta vyhrožuje své hostitelské zemi vojenskými odvetnými opatřeními, i když přímé a okamžité bombardování českých cílů s ironickým úsměvem zamítl. “Tož to su klidný !”, přidávám já.

 

Další zpackaná fraška se udála při “masové” demonstraci odpůrců US radaru. Z údajných až 75% nespokojených v naší vlasti, což je při jednoduché matematice asi 7,5 miliónů lidí, se jich sjelo na Václavské náměstí pár stovek. Při letmých záběrech TV štábů jsme však mohli poznat pouze profesionální demonstranty proti všemu americkému, kteří byli vedeni polévkovými a štafetovými hladovkáři, soudruhy z KSČM i KSM, ekonedotknutelnými a oranžovými naháněči volebních preferencí. Že by lidoví domkáři podlehli klamu ?


Atmosféru této akce si nejlépe vychutnáte při shlédnutí videa:

http://webtv.idnes.cz/?relation=V080708_201046_tv-zpravy_dun

kde uslyšíte i song číslo jedna v protiradarové hitparádě: “Kuš mister Bush!” Melodicky tupé, textově infantilní. Proti gustu však žádný dišputát, jak povídal můj děda.


Morovou ranou pro Jiřího II. Vítěze se však jistě stane zpráva o průzkumu volebních preferencí vydaná agenturou Median. Socanské náboženství, kterému je podřízeno veškeré konání celé softkomunistické partaje, je ohroženo !!! Ačkoliv přítel stínový upláceč všech potřebných, nepotřebných, líných, sociálně vyčůraných a podobných voličů ČSSD, před kratičkým časem slíbil 13. důchody, zvýšení minimální mzdy, pár kaček navíc úředníkům, vylepšení sociálních dávek, prostě klasické rozhazování, které posléze Bohuš Sobotka škrtne jako nezasazené do reálného rámce, počet procentních bodů oranžové strany klesá !


Ta hrůza, už nezabírají ani slíbené prachy, odmítání amerického imperialismu, soudružské poplácávání se sovětským generálem. Ba co víc, modří ptáci, kteří ožebračují národ poplatky ve zdravotnictví, reformují jako kdyby se nechumelilo, vrhají národ do lůna celosvětového agresora, pohrdají Lisabonskou RVHP smlouvou a navíc mají neotesaného hrubiána v čele, zase před blížícími se volbami stahují náskok na pouhé 3 %. Jak je to vůbec možné ? Kde udělali soudruzi z Lidového domu chybu ?


Věřím, že tento vývoj bude pokračovat stejným směrem. Věřím, že moji spoluobčané již mají dost populistického demagogického plácání rudých bratrů o sociálně spravedlivém státě chudých ovcí. Věřím, že Jiří II. Vítěz na podzim doběhne se svými kandidáty na cílovou pásku opět pár kroků pozadu. Myslím, že hlavně pánové Ráth a Hašek si to zaslouží. Sportovci hrající unfair a požívající nepovolené prostředky bývají diskvalifikováni. Jak na hru ČSSD zareaguje český volič ?


Autor: Karel Kříž | středa 9.7.2008 18:36 | karma článku: 36,65 | přečteno: 2072x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40