Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

za totace se jista samostatnost podarila cubovi a jzd slusovice..

0 0
možnosti
Foto

Tohle není článek, ale jen ubohé remcání vhodné tak do hospody k pivu, takhle může myslet jen člověk, co ještě nikdy nezkusil nic udělat, jen o tom mudroval.

0 1
možnosti
Foto

Zkuste specifikovat s čím přesně v článku nesouhlasíte, proč se vám to takto jeví?

0 0
možnosti

Přesně. Jen malá poznámka-chce-li zaznamenat lid v Česku obrat k nutné(!!!) a inteligentní změně s orientací na svobodný západní svět,je třeba dát hlas(pro mne paradoxně) kandidátovi na prezidenta panu Fišerovi.Bez ohledu na jeho prohřešek jménem členství v Ksč![>-]EUVěřte zkušenému-40 let jsem byl hospodskej!;-)(a komouš nikdy!!!)

0 0
možnosti
Foto

Že není kam se odstěhovat? Delší dobu jsem přemýšlel o tom, KAM. Napřed mne napadla Patagonie, posléze pak Sibiř nebo Aljaška. K těm dvěma posledně jmenovaným destinacím jsem se (literárně) připravoval: a) ruskou klasikou plus romány sovětských disidentů, b) Londonem a  jemu podobnými autory. Obojí pak studiem díla Jana Eskymo Welzla, narozeného v Zábřehu. No fakt, nekecám!

Ale teď přece jen poněkud vážněji:

ŠANCI MÁME, A NE ŽE NE!!!! SNAD - DOUFÁM, VĚTŠÍ NEŽ KDYKOLI PŘEDTÍM.

1 3
možnosti

Jenom Kříži dokazuješ, že umíš psát stejně pokrytecky jako rudí komisaři. Klaus provede svinstvo na slušných občanech a ty do toho zamotáš Paroubka. Celou dobu tady obhajuješ gaunery co ho zvolili, lezeš mu ..... a obhajuješ tady vaše tvrácené uvažování. Ne, Kříži, sice nic nezmůžeš, ale lidi nezapomínají. Stačí si přečíst, co jsi psal za špinavosti před rokem a dál a jak píšeš teď. Jsi jak ředkvička naruby: na povrchu bílej a uvnitř ....

4 6
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz