Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Krasne napsano! Pan Ruzicka, pan Sekl i pan Ksir se zhodli take, ze clanek je ukazka nasich problemu. Jen jeden aspekt tohoto clanku i diskuze chybi. Jak to vse napravit? Panove, mate nejakou ideu? Dokazete formulovat napravu bez nejakych frazi? Zkuste to! Aspon tato konverzace bude ucelna.

1 0
možnosti
Foto

Vydat se opačným směrem a to posilováním svobod jednotlivce v daném systému a důraz položit na důsledném dodržování přirozeného práva.

1 0
možnosti
Foto

Krásně jste se poránu nas...štval. Tleskám.

3 0
možnosti
Foto

Prakticky se vším lze souhlasit - tedy lépe řečeno nesouhlasit s oněmi zadarmodrahými korytáři. Vše už bylo x-kráte popsáno , pojmenováno včetně konkrétních jmen korupčníků či příjemců neoprávněných dotací či úvěrů leč..... co dál ?

Jeden nejspravedlivější ze spravedlivých , vynálezce pojmu zlojed a zakladatel jakési nadace ztratil zájem , boural s alkoholem , staví sídlo za pár desítek miliónů kdesi na Šumavě......, jiný zas , z Holešova , je zase pro smích.......další - miliardář , t.č. financministr se chlubí lepším výběrem daní - snad nejen pro snadnější dotování jím vlastněných podniků......

Je to asi běh na dlouhou trať , vybudovat spravedlivý stát , ve kterém by bylo radost žít.Nebuďme ale zas příliš frustrovaní , život máme každý jen jeden a mnohé státy jsou na tom mnohem hůře.:-)

4 0
možnosti
Foto

Stát je lístek do pekla státního otroctví a státních válek.

6 0
možnosti
Foto

Dokud společnost k řešení společenských problémů bude hledat zdroje pomocí trestných činů, je společnost v delším časovém horizontu odsouzena k zániku.

4 0
možnosti