Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J59a26r85a 30R38a37n40k

27. 3. 2015 20:37

V Cine pred OH nechali odvezt vsechny chudaky z mesta ven, neslo by poslat Vyvadilovic bunku nekam na houby?

0 0
možnosti
Foto

Podivná článek odrážející nervozitu v hlavě člověka, který ví, že je s kolonou něco v něpořádku a má strach to přiznat

0 4
možnosti
DZ
Foto

Hlavně jste zapomněl připomenout, jak nečestně bojují rusofobové s rusofily na Facebooku. Vloudit se mezi přáteli a dělat podrazy, tak to dokáže pouze americký fanklub. 

Proč?

0 3
možnosti
KD

Furt se u nás něco děje. Nedávno generál Schwarzenberg šikoval pěšáky proti prezidentovi a komsomolci se na to vyzbrojili rudými kartami. Prostě legrace tu musí být.

2 1
možnosti
MD

Dost trapna zalezitost, zase dost popisna sveho autora. No nic moc, co si budeme povidat.

0 2
možnosti
MD

Bylo by urcite skoda, aby se z pravicove smyslejiciho cloveka stalo neco jako 'prosty komunistobijec'. Mozna by to chtelo nabidnout prakticke vysledky pravicove politiky, jez bude nasledovat prirozeny odklon lidi od levicactvi. Ale to uz vyzaduje skutecnou praci, zasady, moralku, coz vetsine 'lidi' dela problemy.

1 2
možnosti
JS

I ta zlodějna musí bejt. Kdyby to všichni lidi mysleli s druhými lidmi dobře, tak by se potloukli co nejdřív navzájem.

0 1
možnosti
JS

Já bych se řídil slovy nadporučíka Lukáše: "Východní Beskydy jsou naším znamenitým opěrným bodem. V karpatských úsecích, jak vidíte, máme velkou oporu. Mocný úder na tuto linii – a nezastavíme se až v Moskvě. Válka skončí dřív, než se nadějeme.";-D

0 0
možnosti
AS

A55d19a19m 11S13t25a45v96a

27. 3. 2015 8:45

Jo, na tu moskevskou stopku se koukejte v neděli večer na ČT na Vojnu a mír. Teď to bude o tom, o té západoevropské zhůvěřilosti neustále dotírat na ruského medvěda. Každá rozumná politická administrativa by měla hledět na spolupráci s ním. Rusko a SSSR jsou naprosto odlišné a rozdílné entity!!! A SSSR byl produktem a infiltrací  západoevropské  myšlenkové  totality do Ruska.

3 0
možnosti
KC

Boys přijedou a odjedou. Co je na tom nepřijatelného? Putin se nechová jako mírotvůrce a my s amíky mu jenom připomeneme, že od chvíle, kdy se přepadávaly státy a gangstersky se unášely vlády, uplynulo téměř padesát let. Když se k nám v roce 68 nahrnuli sověti a další vojska v tancích, nevypadalo to na přátelské gesto, ale o tom soudruzi mlčí a z pár transportérů dělají z komára vola, jakoby šlo o konec světa.

7 1
možnosti
KD

A NATO žádné státy v posledních 20 letech a nejen v posledních,  nepřepadlo ?8-o

0 1
možnosti
AS

A67d80a28m 86S96t55a19v59a

27. 3. 2015 8:23

"....rozdělila národ...": Autore, národ vůbec, ale vůbec, není rozdělen! Přes 80 % obyvatelstva vojsko USA  vítají!!! Několika procentům to je zcela přirozeně šuma fuk a že pár procent je proti, je zcela přirozené i vzhledem k demokratickému postoji obyvatelstva. Průjezd vojsk USA, potažmo NATO, jehož jsme členy!  je však zcela něco jiného nežli  politicky chybné boje na Majdanu a východní Ukrajině. To jsou dvě naprosto rozdílné záležitosti a nelze vztah demokratického obyvatelstva v  tomto srovnávat. Vztah k Majdanu hodnotí politiku dnešní administrativy USA či neomarxistické EU. Vztah k přítomným vojskům USA vyjadřuje díky USA za svobodu, kterou nám v minulém století 3x přinesly!  Směšování obou událostí je totalitně bolševické zjednodušování situace v našem regionu.

2 0
možnosti
KC

Národ sice není vůbec, ale vůbec rozdělen, jen ta malá část vyvádí, jakoby je brali na nože.

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz