Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

dubanová

26. 10. 2011 16:57
dostala jsem mejlem:

Výzva ... Vyzývám všechny špičkové romské lékaře, vysokoškolské profesory, všechny romské herce, všechny romské reprezentanty v ledním hokeji, nebo kopané.

Vyzývám všechny slavné romské hudební skladatele, vynálezce, sochaře a malíře.

Sjednoťte se a udělejte už konečně něco pro romskou menšinu. Sraz zítra v 17.00 v telefonní budce v dolní části Václavského náměstí.

0 0
možnosti
PJ

pepa játro

9. 9. 2011 8:28
...

amen.

k tomu není co dodat

1 0
možnosti
J

JamesJosephWray22

8. 9. 2011 20:09
Ty fotky

jsou geniální, pane kolego. Za článek karma R^

2 0
možnosti
JR

janulator

7. 9. 2011 0:33
Dobře napsané

R^

0 0
možnosti
K

The.Day.X

5. 9. 2011 12:18
Pracovitost

Dělal jsem ve firmě, kde se jel nepřetržitý 4 směnný provoz. Jednu směnu tvořili kompletně cikáni. Od černého předáka směny, přes dílčí mistry, až po obyčejné dělníky.

Nedá se jim upřít jediné - uměli si mezi sebou zjednat pořádek (cikán nikdy nebude respektovat bílého gádžu, tady prostě platí zákon silnějšího (primitivní že?))

Nic jiného se jim ale k dobru přičíst nedá. Jejich docházka byla jako díry v cedníku. Výkonnost se od ostatních směn lišila v řádech desítek procent (a když jim snížíte prémie, budou vám nadávat za diskriminaci). A kvalita produktů? K tomu také není co dodávat.

Mě z toho plyne jediné - mají pouze plnou hubu keců o tom jak by pracovali kdyby mohli. Ale i kdyby mohli, tak prostě makat nebudou. Nejsou k tomu vychováni. Mají zcela jiné žebříčky hodnot, ve kterých je slušnost, pracovitost (dochvilnost, pilnost, cílevědomost, zodpovědnost) ... úplně na konci. Dokud se nezmění jejich mentalita a žebříčky hodnot, tak z nich nikdy nemůže být slušný člověk.

3 0
možnosti
L

lomihnát.

5. 9. 2011 12:28
Re: Pracovitost

Sice nejsou všichni takoví,

ale obecně se dá s vaším názorem souhlasit. Mám podobnou zkušenost.

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

5. 9. 2011 10:14
Výborně napsáno Karle ....

karmiceR^

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

5. 9. 2011 8:29
Včera bolo toto téma v Střepinách pekne rozobrané

Ale zmienka moderátorky o "lynčování romů" ma poriadne naštvala.

Ničmenej otázka je to zložitá a na celej "rómskej otázke" profitujú hlavne "bílé svině". Nielen všemožné príživnícke organizácie, ktoré stoja na lukratívnom etnobyznyse, ale aj podvodníci z nemovitosťami. To, že štát dotuje percentuálny podiel nájmu je proste neuveriteľné. Rómovia tak "platia" niekde v p*deli vyšší nájom než je v Prahe a niekto si na tom mastí kapsu. Impotencia štátu je NEUVERITEĽNÁ !

Cigáni sú svojské etnikum a neschopný štát z nich vyrába kriminálne živly toho najhrubšieho kalibru. Kecy o tom, že je s nimi nuté "mluvit", posielať ich do škol, že ich najvačší nepriateľ je nedostatok vzdelania sú proste kraviny. Nalejme si čistého vína. Človek s nízkym intelektom može chodiť do neviemakej školy. A nízky intelekt je v tomto etniku takmer pravidlo. Tí, čo sú šikovnejší a inteligentnejší sa dokážu "integrovať" sami a posielajú svoje deti do školy tiež sami.

Záver: Najvačší nepriateľ slušných ľudí je štát.

1 0
možnosti
VN

Vladimír Novotný

5. 9. 2011 9:40
Re: Včera bolo toto téma v Střepinách pekne rozobrané

Díky příbuzenské plemenitbě je IQ většiny cikánů v pásmu verbální debility,čili jsou nevzdělatelní.Mám pár kamarádek mezi zasloužilými učiteli v mém věku (hrubě přes 50 let) a každá z nich,podotýkám KAŽDÁ,řekla-CIKÁNA NELZE VZDĚLAT ZE TŘÍ DŮVODŮ (až na maličké výjímky):

totální lenost,mizivá inteligence a nechuť se cokoliv učit.A že ty holky mají odučeno přes třicet let....

3 0
možnosti
C

certik_bertik

4. 9. 2011 21:27
hmm

a kdo ty Romy zaměstná? vy snad?

0 0
možnosti
L

lutra

4. 9. 2011 21:29
Re: hmm

Ať je zaměstná ten, kdo je tady přes 20let honoruje za to, že se pouze rozmnožují řadou geometrickou.

4 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

4. 9. 2011 21:12
jako humorný příspěvek zábavné

jako vážný článek smutně realistické. Karma od rumburáka

4 0
možnosti
PA

Pepan A2

4. 9. 2011 21:03
Když jsem si před rokem tady dovolil zafilozofovat,

co by se stalo, kdyby lidé vyšli do ulic a začali demonstrovat, byl jsem označen za blázna. Jsem rád, že jsem blázen, kterému dal vývoj za pravdu. V šluknovském výběžku je horko a vláda stahuje posily z Prahy, aby nedošlo k násilí na těch, kteří už dávno měli dostat co jim náleží. Teď si dovolím ještě další úvahu. V celé republice je asi 50 tisíc policajtů a asi deset miliónů obyvatel. Velká většina obyvatel má těch parazitů plné zuby. Jak bude reagovat vláda, až začnou protestovat lidé ve všech oblastech, kde dělají nepřizpůsobiví problémy? I kdyby nasadila armádu, nezvládne to. A která vláda půjde proti lidem, kteří jsou vlastně potencionální voliči?

1 0
možnosti
VN

Vladimír Novotný

5. 9. 2011 9:35
Re: Když jsem si před rokem tady dovolil zafilozofovat,

Pepane,vyjít proti lidem v ulicích za pomoci armády či policie si může  vládní garnitura,chráníci cikány a jinou sběř, dovolit v jednom,dvou městech.Dál už by asi nastal přetěžký průser,se kterým by zřejmě hoši v uniformách nic moc mít nechtěli.Nasranost lidí je ohromná a vře a vře a vybublává.Slaboduché kecy cikánů,že zvednou pěst...I armáda by se na to vybodla,protože až to praskne a není otázkou zda ale kdy,pak nepomůže cikánům ani svatý Petr.Z jednoho důvodu.Poteče krev,potoky krve.Už vidím jak policajt,který neumí držet v ruce bouchačku a na střelnici ho nepotkáte jak je rok dlouhý, nastavuje krk za darebáky desetkrát soudně trestané,aby náhodou  nepřišli k bebínku.

Prdlajz.Občané vlastní přes milion palných zbraní (myslím tím civil včetně myslivců).Ukažte mi sebevraha v mundůru,který by vlezl do ulice ve městě plném nasraných ozbrojených  lidí.Mimochodem i ti v tom mundůru budou chránit v PRVNÍ ŘADĚ své rodiny.A že se tento obr průser chystá,to mi věřte.Celá Evropa to odnese.

2 0
možnosti