Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PP

2. 2. 2008 16:22
Vás by stálo za to žalovat

Ukradená fotografie P.Buzkové z internetového vydání časopisu, neutichající gejzír nenávistných článků apod. svědčí o nesmírném komplexu autora. Káže vodu, pije víno. Ukradl nedůstojnou fotografii ženy (ať už se někomu líbí nebo ne) a bez jejího souhlasu ji zvěřejnil, a proto doufám, že ho brzy zažaluje za "nepřiměřený zásah do soukromí" a také za užívání fotografie bez svolení autora a majitele autorských práv.

JEN TAK DÁl!

0 0
možnosti

David Prokop

25. 1. 2008 16:30
gratuluji!!

Pane Kříži, nejen že jste skvěle informovaný a s hlupáky se nemazlíte, navíc ještě skvěle formulujete, skvělá stylistika!!! R^;-)[>-]

0 0
možnosti

Bratr Kalousek.

1. 2. 2008 7:03
Re: gratuluji!!

Totˇ promluvil Hurvínek všech Hurvínků, prostě kdyby tragače padaly Hurvínek zůstane Hurvínkem!;-D[>-]

0 0
možnosti

martin

25. 1. 2008 2:44
Pane Kříži,

skvělý článek, jen tak dál! A těch lidí, co vás tady napadají, si nevšímejte - oni totiž nedokáží pochopit, že každý má právo na svůj vlastní názor a jeho prezentaci. Ta Vaše je vtipná a trefná, takže díky.

0 0
možnosti

důchodce

24. 1. 2008 14:12
zdejším diskutujícím.

Vážení. Což takto vzít v potaz autorovo právo na svobodné šíření názoru? Vždyť to přece nemusíte číst.

Nebo snad text zdejší dámy (nick Eva) vám přijde jako intelektuální bomba?

Všem přeji hezký den, zvláště panu KřížoviR^

0 0
možnosti

Bedrich

24. 1. 2008 14:45
Re: zdejším diskutujícím.

Jste na omylu, vážený.  Eva šíří svůj názor svobodně, jako autor. A na těch podobnejch ksichtech a nenávistných článcích je spousta pravdy. Všem přeji hezký den, zvláště paní Evě. R^

0 0
možnosti
L

taky tlusťoch a nechutný slizák

24. 1. 2008 12:57
Paroubkův dvojník si stěžuje.

Já mám taky břuch a žádnou mladou kočku . ;-( Je mi vás líto pane Kříž ,ale co si nezařídíš to nemáš!To víte tohle vám stát neobstará.

0 0
možnosti

Eva

24. 1. 2008 10:33
Jak to, že ti duševní chudáci jsou si tak podobní?

Milí čtenáří, zkuste si porovnat články  "agitační úderky" složené s pánů  Kříže , Šimoníka , Polaneckého, Malého, Prokopa. Zkuste si porovnat obsah a formu textů a fyzický zjev těchto dopisovatelů . Všimněte si jak je to sprosté,ubohé a nápadně podobné. Je možné že, by duševní ubohost souvisela s fyzickým zjevem?    

0 0
možnosti
L

taky slizák

24. 1. 2008 12:59
Re: Re: Jak to, že ti duševní chudáci jsou si tak podobní?

Stephen King nevypadá ,jako slizák ,ale tihle jsou jeden ,jako druhý.Kolo by člověk neopřel.:-©

0 0
možnosti

František I.

24. 1. 2008 9:59
Pane Kříži, super.

Oni naši sockomouškové pravdu o svém "voždi praletariata" strašně neradi slyší. Jak podle ohlasů vidíte, někteří jsou vámi tak zhnuseni, až z toho dostali erekci. Alespoň na příkladech vidíte, proč o Paroubovi narudlí hovoří jako o Sexymozku. ;-D

0 0
možnosti

nalim

24. 1. 2008 9:29
strach?

Karel Kříž je přesná ukázka člena ODS,který je zaháčkovaný v některém velice poctivém kšeftu,který mu servíruje současná vládní garnitura,vůbec se nebojí ,že brzy zde může vládnout někdo jiný  také nepoužívá ve svém příspěvku vulgarit a špínu a lež ,je velice slušný a určitě i poctivý-ostatně stejně jako Vaši chlebodárci

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

24. 1. 2008 10:01
Re: strach?

Znovu opakuji - nikdy jsem nebyl a nejsem členem žádné politické strany. Moje články zde jsou jen vyjádřením názorů svobodného občana, který nechce býti svazován státním molochem sockomunistického ražení a platit daně na rozhazování příživníkům. Tedy nejsem ani v žoldu ODS, jak se mi snažíte podstrčit.

0 0
možnosti

komentátor

24. 1. 2008 9:27
Soudruzi z ČSSd mají nařízenou pohotovost

Výborně bačované stádo ovcí nebude puštěno  až do prezidentských voleb na pastviny. Musí na internetu i jinde zadupat jakýkoliv náznak či zmínku o neschopnosti svého bači korouhvičky. Kupředu levá na cestě ke slíbeným korytům. Chcete mlaskat? Vyměňte svého diktátorského baču za schopnějšího, tedy pokud jej ten stávající se svými pasteveckými psy už nezadupal do země.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

24. 1. 2008 9:32
Re: Soudruzi z ČSSd mají nařízenou pohotovost

Já myslím, že kdybyste se na celou politickou scénu podíval skutečně uvážlivě, tak byste zjistil, že žádná výměna není nutná, protože největším protivníkem J.Paroubka je M.Topolánek. Dokud bude u vesla on, má i Paroubek své místo jisté. Svůj k svému...Oni si vystačí. - Kdyby přišel někdo schopnější musel by kohokoliv z nich rozcupovat jedna dvě.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

24. 1. 2008 9:19
Táhnout si životem svůj Kříž není nutné....

Máme své krásné, pohodové životy, rodinu, přátelé, koníčky, zájmy a žijeme pěkný život...pokud ne Vy, tak alespoň já.

Dívám se povětšinou na ČT a z novin kupuji jen MF DNES a Právo, protože mám zájem o informace zprava i zleva. - Bulváru se vyhýbám.

Když se objevily blogy na idnes, říkal jsem si, že je to skvělá myšlenka - bude možné seznámit se s názory a postřehy ostatních, pochopit je.

Dnes však vidím, že jsem díky těmto stránkám seznámil s některými frustrovanými spoluobčany vynikajícími zatrpklostí, nenávistí, hloupostí, agresivitou a dle fotek i se zálibou v bulváru.

Život je přeci tak krásný, tak proč si ho otravovat Křížem ve jménu jakéhosi pravicového boje za lepší a světlejší zítřky a nadšené budování mateřské strany - strany bez poskvrnky, která ať udělá co udělá, je to vždy správně a přesně tak, jak jsme to chtěli. - Hlouposti zdar a buď pozdravena.

0 0
možnosti

Petr M.

24. 1. 2008 13:19
Re: Táhnout si životem svůj Kříž není nutné....

Jestli to znamená, že už blogy na iDnes už číst nebudete, tak je to vedle pěkného článku pana Kříže další dobrá zpráva. Doporučuji Vám blogy na Novinkách, tam se moc rozčilovat nebudete. Zdravím a Kupředu levá!

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz