Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

lubanek

6. 1. 2009 18:16
Israel Bohem dana zem.

Izaias:14-1 Nebo slituje se Hospodin nad Jakobem, a vyvolil zase Israele, a da jim odpocinuti v zemi jejich.

Jer: 23;8   Ale ziv jest Hospodin kteryz vyvedl syny Izraelske z zeme pulnocni i ze vsech zemi ,do nichz jsem je rozehnal kdyz se osadi v zemi sve. Jeremias1:19..kteriz bojovati budou proti tobe,ale neodolaji proti tobe .Nebo ja jsem s tebou, pravi Hospodin, abych te vysvobozoval.:-)R^R^

0 0
možnosti
C

ctenar1970

6. 1. 2009 14:14
Odsoudit holocaust Hitlera ale podporovat holocaust Zidu

Je nespravedlive.

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

6. 1. 2009 15:50
Re: Odsoudit holocaust Hitlera ale podporovat holocaust Zidu

Kde Israel postavil vyhlazovaci tabory, kde a kdy se dopustil hromadnych poprav vybranych civilistu, kde jsou masove hroby jejich obeti, jdouci do milionu tak, jako mnozstvi obeti Hitlerova konecneho reseni? :-)

0 0
možnosti
JM

Hucul

6. 1. 2009 13:44
To je ostuda...

Pokud jednou nebude historie zakazana velkym Chalifou, tak predpokladam, ze toto odvolani pravdivych slov bude historickym trapasem.

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

6. 1. 2009 13:09
Asi teprve podruhý

dávám tomuto blogu karmu :-) Někdo jako níže pan P.Farsky je ovsem priklad toho nejhorsiho pseudohumanistickyho dobytka, jakych je snad stale vic. Srovnavat invaze sovetu do statu varsavksy smlouvy s izraelsko-arabskymi valkami muze jen naprostej a totalni idiot.  

0 0
možnosti
P

P.Farsky

6. 1. 2009 14:11
Re: Asi teprve podruhý

To víš, že máš pravdu, srovnávat se to nedá

V  arabsko - izraelských válkách jezdily často ty samé tanky i ti samí tankisté, co v Budapešti, Praze a třeba Mazar-e Sharif.

Srovnávat se to nedá, rozdíl je totiž v tom , že dobytek Farský to ví, kdežto dobytek Profesor_Nula neví ani to málo.

0 0
možnosti

Dr No

6. 1. 2009 11:51
Problém bude asi v tom

že mnoho států EU (v čele s Francií a Německem) si nechalo nalézt na své území plno imigrantů z muslimských zemí a zbabělou multikulti politikou dovolilo, aby jim nepřiměřeně narůstalo sebevědomí - takže se jich už dnes bojí. A proto se jim snaží lézt do zadku, kde to jen jde. Což je přímá cesta do pekla ....

0 0
možnosti
PJ

DarkSicek

6. 1. 2009 11:37
Snaha EU,

by se dala oznacit jako "aby se vlk nazral a koza zustala cela". Snaha zviditelnit se za kazdou cenu na strane jedne, ale neochota zaujmout jednoznacny postoj na strane druhe. Mozna je to jen pohodlnost, mozna obavy z toho, nepostvat si proti sobe tu ci onu stranu konfliktu. Nicmene kdyz se do neceho takoveho pustim, musim vedet ze neco obetuji a neco ziskam, pripadne se nevmesuji. Jinak se vse v kruhu vrati na zacatek a jen plytvam casem a prostredky. Rv

0 0
možnosti
HK

fenix007

6. 1. 2009 11:26
Karma!

Pokud bych jich mohla dát víc, dala bych.

Fakt díky, že nejsem jediná, kdo si ty záběry ze září 2001 pamatuje!

0 0
možnosti

martin013

6. 1. 2009 11:21
Naivita

Tak nečekal jsem zrovna od Vás tolik naivity. Přece by jste ani v divokém snu nemohl předpokládat, že se EU postaví jednoznačně na stranu Izraele. Nebo jednoznačně na stranu Hamásu. Tam jde o snahu něco citlivě vyjednat  a to půjde těžko, když se do toho půjde tímto Vaším hurá stylem. A ještě jedna poznámka. Podle slov našeho pana knížete, toho času ministra zahraničí, ČR Palestinu dlouhodobě podporuje a v posledních letech navýšila výrazně svoji podporu. Prý se nám bude líp jednat, když máme přátele na obou stranách.... No možná. Ale Hamás už dnes nemá ani podporu v Arabském světě. Jsou to extremisté. Myslíte, že je "vyhubíte" jako obtížný hmyz, když na ně vletíte ? Dost těžko. Hledáte jednoduché řešení, ale tato situace ho nemá. Samozřejmě, zkritizovat EU je to nejsnadnější co se zrovna nabízí..... 

0 0
možnosti
PJ

DarkSicek

6. 1. 2009 13:15
Re: Naivita

Snadnejsi je ukazat ze o problemu umime dle nejlepsich bruselskych tradic kvalifikovane diskutovat, poradat tiskovky a summity s nulovym vysledkem R^EU

Konflikt tahnouci se staleti, urovname potresenim si ruky, mezi par saskama a dalsich 10 let se muzem tvarit ze je vse v nejlepsim poradku

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

6. 1. 2009 11:15
Děkuji všem,

kteří pochopili o co mi v článku jde. Pokud budeme před problémy utíkat tím, že jim dáme jiná, méně bolestná, jména, místo abychom je začali řešit, nečeká nás dobrá budoucnost. Naučme potřebné konečně ryby chytat a neservírujme jim je stále na zlatých podnosech. Oni se nám za tuto naši "pomoc" stejně jenom vysmívají. Co budeme dělat, až se misky vah přehoupnou ? 

0 0
možnosti
P

P.Farsky

6. 1. 2009 11:58
Re: Děkuji všem,

Karel Kříž děkuje všem, kteří pochopili, že problémy je potřeba řešit tanky, stejně jako je řešili Rusové v roce 1956 v Budapešti, stejně jak je řešili v roce 1968 v ČSSR a stejně jako je řešili v Rusové v 80.letech v Afghanistánu.

Stejně úspěšná byla podobná řešení pomocí tanků i v předchozích arabsko -izraelských válkách a jak moc byla úspěšná je vidět  ze současné situace v Gaze. 

Karel Kříž děkuje všem primitivům, kteří jsou schopni, jako on, hledat jednoduchá řešení, protože díky jednoduchým řešením primitivové o své permanentní války nikdy nepříjdou.

0 0
možnosti
K

Kalenka

6. 1. 2009 10:41
Když už doplňujete zprávy

chtělo by to taky zmínit, že paní na té fotce je bývalou agentkou Mossadu. Tu informaci nám taky media zamlčují. (ačkoliv pokud by se jednalo o Rusko, tak bychom to měli na talíři pořád)

0 0
možnosti
ML

m. l.

6. 1. 2009 10:49
Re: Když už doplňujete zprávy

Ale média se o tom zmínila, jenže lidem (jako třeba mně) je to dost jedno. Mossad není KGB která hlavně buzerovala vlastní lidi.

0 0
možnosti