Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DanielPuschman

25. 1. 2010 9:38
karma!

0 0
možnosti

B.Walsh

24. 1. 2010 23:52
Hezky se to četlo,

ale mohl jste se vyhnout některým výrazům.

Gross může být symbolem toho, že někteří politici jsou skutečně nedotknutelní i kdyby se nechali korumpovat v přímém televizním přenosu. Od causy s Grippenama, kdy se toho provalilo taky hodně, už nevěřím snad žádnému našemu politikovy, protože, tehdy by člověk čekal v parlamentu pořádný humbuk a ten se nekonal, všichni svorně mlčeli napříč politickým spektrem. Oni jsou totiž asi bohužel všichni úplně stejní.

Všechna moc korumpuje, a absolutní moc korumpuje absolutně.

John Dalberg-Acton

 

0 0
možnosti

1vovo

24. 1. 2010 23:44
Na Grossovi

je vidět, jak se tato "elita" vůbec nebojí, jak jsou si stoprocentně jistí, že se jim nemůže nic stát. Proto se nestydí mlaskat . Ale takové Dárečky má ODS taky. A že v té zlodějině mají prsty všichni je jasné z toho, že se nikdy nic neobjasní, nikdy proti sobě nesvědčí, aby se neprovalily další průšvihy někoho jiného. Jen se obecně napadají, ale přitom v tom jedou skoro všichni. Vždy jsem volil ODS, ale letos nebudu!! Volme jiné strany!!!!!! Už nám toho naslibovali dost-- a výsledek;-€

0 0
možnosti

kabel

24. 1. 2010 22:31
Dobře napsané,

 o čemž svědčí histerie těch anonymních pitomců v diskuzi, Taky je to jejich jediný štěstí. S takovou morální spodinou jsou veškeré diskuze zbytečné, jediný argument co na ně platí, je pořádný výprask! Výprask proto, že s chlapem se můžete popasovat, s anonymním "hrdinou" nikoliv. Tolik odvahy tihle ubožáci nemají, nikdy neměli a evidentně nikdy mít nebudou, a proto "hrdinně" otravují všude, kde to jen lze. Chtěl bych vidět jednoho z nich, jak někomu něco podobného říká do očí. A kvůli lidem jako jsou oni, je v týhle zemi možný, co Vy i ostatní správně popisují. Tam kde by se měli tito hrdinové ozvat, tam totiž drží hubu a krok, to v tom lepším případě, jinak spíš lezou do prdele  svým chlebodárcům!!Takže karmaR^

0 0
možnosti

barbarrosa

24. 1. 2010 18:12
Tak jako v každém státě ,

městě ,vesnici , nebo v každé skupině lidí se najdou lidé krásní,škaredí,chytří,hloupí ,charakterní nebo bezpáteřní plazi.

Je tomu tak i u stran.Výjimku tvoří jenom ODS.Tam jsou úplatní lotři,lháři,zloději a podvodníci všichni.

0 0
možnosti

modroneobošáni stop. m.p.

24. 1. 2010 18:38
Re: Tak jako v každém státě ,

Tak s tímhle musí souhlasit snad i ten Karel. R^R^R^                                        ;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti

I.Perek

24. 1. 2010 16:50
Karle, odpouštím ti, vždyť ty za sebe vlastně nemůžeš.

- Karle Kříži, odpouštím ti, že nic nevíš o akciovém trhu, neměl ses to kde naučit.

- Karle Kříži, odpouštím ti, že ve mně vidíš bolševika, celý život jsi zřejmě ve svém okolí nic lepšího neviděl.

 - Karle Kříži, odpouštím ti, že se vyjadřuješ jak nejsprostší hov*ado, v rodině kriminálníka jsi se zřejmě neměl možnost nic lepšího naučit.

0 0
možnosti

Karel Kříž

24. 1. 2010 16:57
Re: Karle, odpouštím ti, vždyť ty za sebe vlastně nemůžeš.

Jak se tady v diskusi kdo vyjadřuje nechť posoudí laskavý čtenář sám. Ale i z ho*vada mám radost.

0 0
možnosti

honzajaka

24. 1. 2010 16:39
prostě

jste malý český závistivý bolševik, nepochybně volič levice, jediné co máte je pár piv v lednici, Gross je sice hochštrapler a ty jeho prachy trochu smrdí, ale nedokázali mu vůbec nic

0 0
možnosti

BoboHml

24. 1. 2010 16:36
Přestože si myslím,že Gros tak nějak

podváděl,za hloupé urážky(za které já bych byl smazán) a za to,že to vidíte jen u GrosseRv

0 0
možnosti

Karel Kříž

24. 1. 2010 15:44
Není pro mne větším zadostiučiněním,

než když pod mým článkem hystericky vříská bolševický parazit s nickem I.Perek. Tento stachanovec všech možných dostupných int.diskusí snad 24 hodin denně hrdině bojuje za svoje rudooranžové ikony pod pláštíkem virt. anonymity, aniž by měl odvahu sám cokoliv napsat pod vlastní identitou, ačkoliv se rád vychloubá svým údajným vzděláním na zahr. universitě, vlastnictvím několika prosperujících továren po celém světě a sáhodlouhou publikační činností. která snad jen nedopatřením ještě nebyla oceněna NC. Bohužel je natolik stydlivý a skromný, že zatím nikomu neprozradil byť jen jediný odkaz, který by potvrdil jeho slova.

Nicméně, pokud se někde objeví článek, který se jen dotkne zvráceného ega jeho svatých obrázků, ihned vyrukuje v plné zbroji. Pokaždé začne po tisící opakovaným podpásovým úderem na autora či jeho vzhled nebo rodinu, poté chce přidat nějaké moudro k vlastnímu obsahu článku, kde však vždy vyjde najevo jeho totální neschopnost porozumět psanému textu a formulovat myšlenku.

0 0
možnosti

Karel Kříž

24. 1. 2010 15:44
Re: Není pro mne větším zadostiučiněním,

(... dokončení)

Jeho dnešní volání po rozumné analýze akciového trhu v souvislosti s obchodem Standy Grosse však vypovídá ještě něco navíc. Tento člověk je natolik zaslepený, že můžeme být rádi, že mu u čtení mého dnešního článku nepraskla cévka a stačil mi několikráte vynadat do idi*otů, chudých blb*ců z Vysočiny a synů kriminálníka. Jeho vzteklé štěkání je pro mne rajskou hudbou.  

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

24. 1. 2010 12:31
Vzhledem k PR,

které Gross v radikalizující se společnosti má, lze předpokládat, že bude vhodným adeptem na veřejné lynčování.

Obecně však lze napsat, že veškerý majetek VŠECH politiků pochází ze zlodějen. Je fyzicky nemožné, aby pocházel z jiných zdrojů. Výjimkou je např. takový Schwarzenberg, ten žije z majetku, který podobným způsobem získali před několika staletími jeho předci.

0 0
možnosti

I.Perek

24. 1. 2010 13:24
Re: Vzhledem k PR,

Pane kolego, myslím si, že až tak pesimistický stav jak ho popisujete Vy přece jen není. Pokud ovšem o ekonomice, Grossovi a obecně všech skutečnostech, budou psát stupidní, sprostí idi*oti jako je Kříž a budou psát tím způsobem, jak to tento idi*ot z Vysočiny předvedl dnes a nejen, dnes může k tomu lynčování dojít a nejen u Grosse a nemuselo by to trvat ani moc dlouho,

A to, aby k tomu lynčování nedošlo, může být i jeden z důvodů, proč jsem ochoten reagovat i na takového idi*ota, jako je Kříž, jehož bych se jinak nedotkl ani dvoumetrovou tyčí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz