Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hm, Váš článek se tomu šaškovství bohužel celkem vyrovná. Jak chcete říct Rusku, že rozdmýchávání bojů na Ukrajině je špatné. Požádáte je, aby přestali? Zavedete masivní letákovou kampaň?

Sankce jsou nutnost. A kupodivu, sankce mají dvojí břit a zraňují všechny zůčastněné. Bohužel, sankce jsou moc měkké, takže Rusko až tak moc netíží. A jsou natolik rozvleklé, že Rusko není motivováno přerušit boje na východní Ukrajině. V tomhle jsou EU strašní srabi. Bojí se, že by mohli někoho urazit, tak se sankce, které mají zraňovat, snaží dělat tak měkké, aby zranili minimum lidí. To je jako vyrábět zbraň a brát ohledy na to, aby nezranila moc lidí.

0 1
možnosti
MN

mate pravdu pane Kriz, ty Mistraly si Rusko predplatilo jeste davno pred Ukrajinskymi udalostmi. No a sankce EU jsou mireny tak, aby to Evropu nebolelo - proto se vyhybaji plynu a jinym vecem kde jsou nejvetsi obchody. Evropa se tim dostane do problemu, hlavne aby to nedopadlo jako v tech pripadech kdy Evropa opusti Rusky trh a na jeho misto se nahrnou Americke firmy - pekne potichu.. podobne veci se uz nejednou staly. A proto rikam - zeptejme se kdo se sankcemi zacal a zda Bruselsti skutecne museli servilne prikrocit k temuz! Misto jakychkoli jednani proste Rusko vystrkali ze vsech instituci, kde Americe prekazelo, kde musi USA hrat vedouci roli. Evropa mela plna usta toho, ze je treba jednat i s Ruskem, ale nikdo s nim nejednal, je to jen natlak na ktery doplatime my, ne Rusko! A potom, staci uplne to, ze si EU vezme do sve naruce znicenou a rozvracenou Ukrajinu, zadluzenou a neschopnou splacet uvery. Timto krokem muze Evropa zapomenout na nejaky rozvoj, bude strkat prostredky do bezedne diry, ve ktere bude neustale nejaky spor!

1 0
možnosti
Foto

je to bohužel tak. karma

4 1
možnosti
JR

J28a54n 67R93á40ž

31. 7. 2014 18:31

Jak tak čtu příspěvky pod článkem, nějak se mi nezdá pravdivé Zaorálkovo tvrzení, že občané ČR v převážné většině souhlasí se sankcemi, které se odsouhlasily v  Bruselu samozřejmě i s hlasem  Zaorálka.

10 0
možnosti
VL

No když soudíte podle toho místního rybníčku.

Kdy ty své nadpoloviční většiny konečně předvedete v nějakých regulérních volbách?

Mimochodem Rusko kalkulovalo utratit na tuto svojí kampaň na Ukrajině v tomto roce 100 mld. USD. Do konce června tohoto roku ho to stálo už téměř 80 mld. USD a do konce roku bude značně hůř!

1 3
možnosti
PK

P62a95v80e22l 59K57u82r97a16l

31. 7. 2014 17:08

On totiž Francii nikdo nepůjčí na tak nenávratný projekt jako je zaplacení penále za nesplnění objednávky...

a skutečně by mne zajímalo kdo bude financovat penále které soukré firmy budou muset platit za to že nedodají do Ruska naslibované dodávky.

7 0
možnosti
PV

Napsal jste to absolutně přesně.R^ Co si od toho tihle kašpaři slibují, to ví bůh...

8 1
možnosti
JK

J72a19n 72K22r14a93u16s

31. 7. 2014 16:29

EU je banda šašků.

11 0
možnosti
VL

Jen si poslužte, stejně už vám nic jiného nezbývá!

1 1
možnosti
SN

:-)  Souhlas beze zbytku !  Ať malé země trpí a chudnou, budou poslušnější !  Emerika je daleko, a suverénně řídí Evropu. Včera promluvil Obama, no.....rozený válečník! Proč s nestará o svůj stát?  Ohrožuje ho Rusko ?   R^R^R^

7 0
možnosti
PH

R^ A za ten poslední odstavec R^R^R^

4 0
možnosti
MH

Je to tak. R^R^R^R^R^

A je to horší. Je to cesta ke světové válce.U dnes by měl pracovat mezinárodní soud, bohužel realita - nefunguje už ani OSN.

5 0
možnosti
JS

OSN nikdy nefungovala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz