DS zakázat, ale KSČM otevřít vrata do Strakovy akademie?

  Několik ostříhaných hochů si párkrát zajelo zapochodovat do vybydlených ghett na okraji společnosti, aby tam byli uvítáni povzbuzujícími pozdravy okoložijících starousedlíků, pro které se stali symbolem jediné pomoci, neboť ministerstvo pro pozitivní diskriminaci nepřízpusobivých se jim jen vysmívalo do tváří a hle – je problém.

 

Zcela jistě nelze tvrdit, že Vandasova parta pod prapory Dělnické strany je spolek mazánků z nedělní školy, neboť jejich vzezření i výrazivo je často kalené tou nejtvrdší školou života. Je také pravdou, že určitá část příznivců této strany je občas vidět na kocertech hudebních skupin, které zrovna neopěvují první lásky, céčka ani Evičky s tričkem, ale mává se tam někdy jen jednou rukou nad hlavou. Někteří mají na bundě odznak se svastikou, či na těle vytetováno “Blood and Honour”. Ano, to není košér. A nikdy už nebude.


Proč však stejně nevadí i jiná strana? Strana následníků bolševických tyranů a vrahů jménem KSČM? Jaký je rozdíl mezi hákovým křížem a rudou hvězdou? Jaký je rozdíl mezi písní opěvující nacistické vůdce a Internacionálou? Krev a čest se nesmí, ale proletáři všech zemí pod prapory revoluce se mohou omílat do nekonečna? Na Dělnickou stranu nashromáždili během pár měsíců státní žalobci více jak tisíc stran důkazů o její neslučitelnosti s čekými zákony. Na komunisty to našim ochráncům práva nejde?


Proč? Snad proto, že soudruzi si do vlastního hnízda nekálejí, ať jsou z jakékoliv současné strany, či vládního úřadu? Snad proto, že mladý skin je snadnější terč než starý estébák s berlemi na manifestaci k 1. máji? Snad proto, že agent StB Falmer vyřvává svoje bludy za řečnickým pultíkem přímo v parlamentu? Snad proto, že sametová revoluce má nějaké dodatky s označením “Přísně tajné!” ?


Co to tady s námi hrají státní úředníci za trapnou frašku? Mezi řádky všech zdůvodnění tohoto kroku k zákazu DS je slyšet hrozba výplaty státních peněz po volbách. Peníze vyplácené už dvacet let bolševikům zase nevadí. Stejně jako výslužné estébáckým kreaturám, čachry a tunely na majetku SSM, Pionýra, ROH a podobných organizací, které pomáhaly k raketovým rozjezdům bolševických podnikatelů, když se povedlo odvést pozornost na Klause a kupónovou privatizaci, a v tichosti se po soudružsku rozkradlo všechno, co ještě mělo po letech budování zářivě rudé budoucnosti vůbec nějakou cenu.


DS možná skončí. KSČM však možná po volbách přivede Jiří Paroubek hlavním vchodem do Strakovy akademie. Ministr vnitra JUDr. Filip pak už udělá pořádek. Opravdu tohle musíme strpět?

Byla, nebo nebyla tady nějaká revoluce?



Zajímavé články si můžete přečíst i zde: www.pravyblog.blog.cz www.eportal.cz


Autor: Karel Kříž | neděle 11.10.2009 16:26 | karma článku: 33,12 | přečteno: 1711x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40