Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím s Vámi, jen jako jediné řešení vidím např. krach Usa případně pigs atd. Nic jiného nedonutí ten socialistický moloch padnout, ať už Eu či přímo Čr.

0 0
možnosti

J78i19ř22í 84C71í10s38a30ř

18. 10. 2013 7:45

Souhlasím a již třetí volby odmítám volit jakési "menší zlo" jen z toho důvodu aby "můj hlas nezapadl".  Stačí si zjistit, že existují i jiné modely demokracie než je ten náš (který tak kritizujeme) a pak si mezi nimi vybrat. O tom jsou volby. Ne o platbě 30 Kč u lékaře nebo o pastelkovném". Tyto záležitosti jen umně zastírají podstatu většiny problémů zde, a to je absence či překroucení základních atributů standardní demokracie.  Tohle "hraní si na demokracii" je jen pro hrstku vyvolených.

1 0
možnosti

To je teda blábol, dobrý je titulek. O co vlastně autorovi šlo, když to chtěl napsat?

0 0
možnosti

Já jsem v sobě takovou míru masochismu abych tyto pořady sledoval nenašel, ale dovedu si je živě představit. V první řadě mne odradilo, že zvány jsou strany podle jakéhosi průzkumu veřejného mínění volitelnosti. Pořád jedny a tytéž aby se chudákovi nesvéprávnému voliči vsugerovalo, které strany jsou ty opravdu správné. 1,7 bil. korun státního dluhu od doby co tyto správné strany drží v rukou kormidlo je jasně vypovídající. Mohou se tyto strany vůbec chovat jinak? Kdo by věřil zloději, který vám vykradl byt, že se změnil a již to nikdy neudělá a ať jej vpustíte dál. Sledoval bych tyto pořady kdyby tam vystupovali i představitelé mého jasného favorita - Svobodných.

3 0
možnosti

L38u27k38á58š 27R29y11b43a95n

16. 10. 2013 16:20

Pane Kříži, plně s Vámi souhlasím a mrzí mě, že Svobodní nejsou víc vidět, rád jim zvýším tu šanci předvést se svým hlasem. Ale prosím, řekněte mi, jak tohle všechno, co jste popsal, chcete vysvětlit té většině, jejichž jedinou starostí je teplej buřt a studená dvanáctka a nechtějí mít kromě plného bachoru jinou starost a zodpovědnost za svůj život. 

A levičáci, teď mě sežerte ;-D

5 0
možnosti

Ten kdo zakončí svůj příspěvek podobným způsobem jako Vy, obvykle napíše šílenou blbost. Obvykle se mylně domnívá že kontroverzní.

Jestli jste si náhodou nevšiml, Čechy mají celkem dlouhodobě v čele strany které se pojmenovávaly středopravicové, tudíž se, kupodivu, hlásili spíše k pravici než k levici (něco jiného jsou ovšem prohlášení, něco jiného realita). A tyto středopravicové strany byly zvoleny, kdo by to řekl, většinou volebních hlasů.

0 1
možnosti

Me vzdycky fascinuji Svobodni, jak maji plnou hubu veci, co udelat jinak, pritom jejich predstavy nikde na celem svete nefunguji...neexistuje zadny stat sveta, kde by jejich principy fungovaly v praxi a neexistuje tak proto, ze jejich predstava by zpusobila neje nefunkcni stat ale nefunkcni celou spolecnost...Podobne hloupy princip jako komunismus, nebo snad jese hloupejsi. Ano, nektere dilci myslenky jsou fajn, ale jako celek je to fantasmagorie. Pra bych tem snilkum, aby melimoznost si neco takoveho nasimulovat na nejakem pocitaci a videli by, jak by takova spolecnost dopadla...

0 2
možnosti

Kazdopadne vim,ze je nikdy volit nebudu a to snad ani v pristim zivote...

0 1
možnosti

Jedno slovo - nas... :o)

0 0
možnosti

Přečetl jsem si začátek, prolétl jsem zbytek a přemýšlel jsem nakolik bych musel zblbnout, aby něco podobného vyplodil.

Nadávání na poměry které lze slyšet v každé hospodě, doplněné plamenými výzvami aby český volič vzal rozum do hrsti a narovnal záda. Pokud se mi snažil něco naznačit (třeba abych volil ANO či Svobodné), tak jsem to absolutně nepochopil, protože volbou ANO či Svobodných bychom si vůbec nepomohli.

2 1
možnosti
Foto

K25a36r86e13l 83K47ř80í66ž

16. 10. 2013 15:14

V kontextu článku, myslíte, že lepší pomoc je hodit hlas stávajícímu establishmentu? V čem primárně se mnou nesouhlasíte?

4 0
možnosti
Foto

Narovnat záda a nebát se hlasovat pro malou, dosud neparlamentní stranu s rozumným programem-svobodné: http://cejpkova.blog.idnes.cz/c/367063/O-svestkovem-trhu-MUDr-Martinu-Kubovi-a-vlasskych-oresich.html#t2

2 0
možnosti
Foto

M11a20r57t86i57n 11Š60i39k

16. 10. 2013 13:03

ANO, pochopili jsme. Zbývá už jen zvolání na konci toho tak analytického textu: "Volte ANO." Ti jediní se přece ještě nenamočili. Víte kdy opravdu český volič narovná záda? Až konečně pochopí, že se časem namočí každá politická strana. Namočí se špinavými kompromisy, klientelismem, přeběhlictvím.  Až volič pochopí, že spasitel ani Messiáš nepřijde. Ani v podobě Zemana, ani v podobě Babiše a dokonce ani v podobě Macha nebo Sobotky. Jenomže poptávka po zázračných lídrech neklesá. Stejně jako neklesá poptávka po zázračných konceptech a řešeních. Já bych byl mnohem skromnější. Skoro by mi stačilo, kdybychom se v těchto volbách dokázali vyhnout osobám typu Kočí, Škárka, John, Bárta, Semelová, Grebeníček..... Obávám se však, že ten systém je nastavený tak, aby podobné "osobnosti" generoval pořád dokola.

1 3
možnosti
Foto

K54a46r10e96l 51K10ř10í11ž

16. 10. 2013 15:17

NE, nepochopili. Rozhodně to není výzva k volbě ANO. Pokud se někdo namočí a vezme si čistý ručník, musíme si vzpomenout, že byl mokrý.

2 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz