Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Děvky na pokoji

 Tak to vypadá, že se budou moci všichni zakomplexovaní a závistiví impotentáti ukájet až k absolutnímu vyvrcholení. Pozvání na presidentský povolební mejdan totiž konečně otevřeně přiznaly všechny dávno zaplacené kurtizány naší politické scény.

Do Strakovky ...  

Bratrstvo rudozelené pracky na odstavení Václava Klause z presidenstké funkce pomalu chladí šampaňské a objednává kaviár. Bursíkovi tuneláři ekologických fondů konečně našli záminku jak pomoci sofkomunistické partaji Jiřího Paroubka při kontrole neposlušných poslanců v páteční volbě. Když už velký vůdce a jeho věrný nohsled Ráth nevěděli kudy kam a potili se hrůzou, že ani soustředěný totalitní tlak na váhající ovečky z vlastního stáda nedá dohromady potřebný počet správných hlasovacích lístků, vynořil se démon jménem Šlouf.


Vyslanec důchodce z Vysočiny se jakoby náhodou vynořil na záznamu z bezpečnostní kamery renomovaného hotelu při posezení s kancléřem současného presidenta. Poté byl tento klip odvysílán všemi televizními stanicemi v hlavních večerních zprávách. Vynořují se tedy otázky: Kdo si objednal tento dokumentární snímek ? Kdo jej režíroval a zaplatil ? Kdo stál za kamerou ? Ale hlavně, kdo je distributorem tohoto televizního trháku ?


Je evidentní, že Miloš Zeman má se současným předsedou ČSSD nevyřízené účty a chce mu svoje pokoření v minulé presidentské volbě vrátit i s úroky. Pokud však nasadil do boje bolševického aparátčíka pochybné pověsti, prokázal svému cíli medvědí službu. Nevím jakou mocí Šlouf disponuje, ale zcela jistě degradoval volbu presidenta na boj mezi dvěma frakcemi sociálních demokratů, když vsadil vše na trumfovou barvu tajné volby.


Je také nabíledni, o čem se vedla diskuse na hotelu Savoy. Přítel poradce se chtěl zřejmě pochlubit, kteří oranžoví volitelé budou hlasovat proti Paroubkovi. Nevím nakolik Jiřího Weigla zajímalo jak probíhá souboj dvou znepřátelených křídel socdemáků, či pod jakou záminkou byl do role v této epizodě zlákán. V každém případě přispěl nemalou částkou na platbu jejich oslavy s komunisty a zelenými.


Velkým pozitivem této kauzy je však fakt, že konečně všechny parlamentní strany odkryly svoje karty. Před dvěma měsíci ještě těžko představitelné vítězství Jana Antiklause Švejnara může být zítra při veřejné volbě realitou. Diretkivu svých ústředních výborů si nedovolí takto porušit žádný poslanec ani senátor. Spojení ČSSD a SZ má jistě i oporu v plánech budoucí vlády za podpory KSČM, Paroubek by se konečně dočkal nějakého vítězství a posílil by svoji diktátorskou moc ve straně, Bursík by se zbavil na Hradě člověka, který se opovážil poukázat na podivné pratktiky ekologických lobby. Komunisté by pak, ať už ve vládě, nebo ve skryté koalici mohli začít se svými sociáldemokratickými soudruhy uskutečňovat utopistickou vizi sociální rovnosti, založené na okrádání pracovitých a podpoře uplatitelných flákačů.


Ptám se tedy zde veřejně pana Bursíka, paní Jacques a dalších politiků strany Zelených. Prodáte svoji nenávist ke Klausovi za možnost návratu bolševického režimu, byť možná zakamuflovaného do socialistického euroobalu ? Ptám se poslanců Zemanovy frakce v ČSSD – pomůžete svému vůdci k upevnění absolutní moci výměnou za jistotu parlamentních koryt do konce tohoto volebního období ? A nakonec se ptám jediné síly, která může celou tuto frašku zvrátit – poslanců strany KDU-ČSL. Půjdete s děvkami na pokoj, nebo konečně ukážete národu sílu křesťanských mravních hodnot ?


Související článek zde.

 

Autor: Karel Kříž | čtvrtek 7.2.2008 8:23 | karma článku: 32,90 | přečteno: 2681x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

To si tak se svými rudými kamarády vyhlédnete dům, který zrovna nikdo nevyužívá. Je opuštěný. Ale celkem pěkný a velký.

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32 | Přečteno: 1134x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

Asi tak bych pojmenoval současné společenské uspořádání. Lepšolidé, nebo chcete-li bolševici mysli, nám tlačí jejich “dobro” přes mrtvoly ...

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30 | Přečteno: 1178x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Štědrovečerní Kouzelník Žito. Chyběl už jen prvomájový průvod

Málokdy se pouštím do recenzí "uměleckých děl" z českého televizního světa, ale prime time ČT na Štědrý večer je přeci jen alespoň minimálně k zamyšlení.

26.12.2018 v 8:25 | Karma: 44,65 | Přečteno: 5804x | Diskuse| Kultura

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

Z kruhů blízkých agrofertímu hnízdu neustále slyšíme jak je Burešova vláda ohromně úspěšná, jak se Česku daří a jak je vše zahaleno v růžovém oparu prosperující budoucnosti.

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62 | Přečteno: 1104x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

Pokud se v naší zemi chodí na výročí 17. listopadu chodit klanět k pomníku "sametové revoluce" estébáci a bývalí nomenklaturní kádři KSČ, není jen něco shnilého ve státě Českém, ale je to s naší společnosti totálně, ...

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40 | Přečteno: 642x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Oběť jsem já, hájí se cyklista, po jehož útoku zemřela řidička

26. června 2024  11:43,  aktualizováno  12:52

Řidička, která po konfliktu s cyklistou Václavem Socherem před dvěma lety zemřela v nemocnici, si...

Stres z války je žene do pekla. Ukrajinští vojáci začali propadat hazardu

29. června 2024

Premium Devět z deseti ukrajinských vojáků na frontě jsou prý gambleři. Stres z války je žene do pekla...

Zákaz kouření, alkoholu, masturbace... Tiktokerka líčí dospívání mezi jehovisty

29. června 2024

Premium V šesti letech ji příbuzní zavedli mezi svědky Jehovovy. Z jejich komunity se Viktoriia Berezovska...

S rakovinou procestovala Nový Zéland. Dodala mi odvahu, říká bývalá pacientka

29. června 2024  19:30

Krátce po svých 25. narozeninách si Nikola nahmatala v prsu bulku, ze které se vyklubal nádor....

Na Plzeňsku u Seče se srazila auta, jeden řidič zemřel. Havarovalo se i jinde

29. června 2024  19:28

Smrtí jednoho z řidičů skončila sobotu odpoledne nehoda u Seče na jižním Plzeňsku. Na silnici první...

Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA
Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA

S přicházejícím létem je nutné myslet na ochranu pokožky, zejména u dětí. Přihlaste se do testování a vyzkoušejte dětský opalovací krém Cool Kids...

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz