Děvka prodejná, na hajzlíku domluvená

Každý chlap to zná. Tedy pokud s pravdou a láskou nenastavuje kaďák kámošovi po Gay Pride kulturním vyžití. Mámu doma zase bolí hlava a po deseti pivech proložených panáky má slečna v nočním světle na chodníku celkem slušnou fazónu, neboť není škaredých žen, jen málo opilých mužů.

Zdroj: ateo.cz

“Nikdy nebudu kandidovat na presidenta republiky v nepřímé volbě, neboť nejsem prodejná děvka, aby se moje zvolení domlouvalo na hajzlíku!” prohlásil ještě nedávno maskot TOP09, ministr zahraničí ČR, kníže a lesů pán Karel Schwarzenberg. Bylo to v dobách, kdy i já jsem mu byl ochoten toto tvrzení uvěřit. Žel čas oponou trhnul a bonvivánský feudál zahodil svoji hrdost i čestné slovo chlapa jako zpocené červené ponožky.

 

Sledoval jsem dnes sice jen fragmenty stranických sjezdů našich dvou vládních stran, v ČT dramaticky komentovaných jako “Souboj na pravici.” I tak jsem viděl mnoho mužů a žen opilých mocí i prodejných děvek, které se neštítí těch nejperverznějších praktik. Ve vzájemné symbióze si vychutnávali vyvrcholení z dokonalého propojení právní imunity, korupčních zdrojů, hloupého tlachání, úřednické moci a ovládaného davu neochvějně věřících užitečných ovcí.

 

Pokud tyto dva slety něco byly, určitě ne ukázka slušné, tradiční a svobodné pravicové politiky. Z každého slova, z každého hesla i z každého gesta bylo cítit jediné. Bude nám stačit ta prořídlá řada voličů, které jsme ještě nenasrali natolik, aby nám zase dali svůj hlas k tomu, abychom se udrželi u koryt? Či alespoň k tomu, abychom socanům a bolševikům dělali takové problémy, aby se s námi museli dělit?

 

Straníci neřešili nic jiného než mocenské postupy a prebendy z nich plynoucí. “Velkej frajer a hlavní borec” je ten, který dokáže pořádně zamést se svými protivníky, ať vně či hlavně uvnitř partaje, upevní svoje postavení a má tak přístup k lizu, ze kterého může po kapkách dávkovat těm, které potřebuje na své cestě k absolutnímu ovládání společnosti a státního penězovodu. Že je z toho nezávislému divákovi na zvracení je evidentně vůbec netrápí.

 

Nechápu nářky soft i hardbolševiků nad současnou situací v naší vlasti či zemích EU. Dokonce mám za to, že se jim musel splnit dávný sen. Přerozdělovací komunistická utopistická mašinérie, maskovaná sociálním státem s multikulturně, genderově i pozitivně rasově vyváženou diskriminací, zvítězila na celé čáře. K dokonalosti chybí už jen asi ta čtvrtina peněz, poctivě vydělaných produktivním obyvatelstvem, kterou zatím vládnoucí oligarchové nechávají pracujícím otrokům v peněženkách. Ale ono to nebude mít dlouhého trvání než se zase něco vymyslí. Tu poplatek, tam nová daň, či onde mýto.

 

Jedině snad, že jim nejde řádně od huby to nadávání na současnou pravicovou vládu. Neboť do této kategorie ji může zařadit jen mírně retardovaný žák hodně speciální školy nebo mluvící hlavy na ČT 24.

 

Snižují se nám snad daně? Propouští se houfy zbytečných státních úředníků? Likvidují se zbytečné instituce parazitující na státním rozpočtu? Ruší se poplatky suplující daně? Vytvářejí se jednoduchá transparetní pravidla pro zvýšení průhlednosti státních zakázek?

 

Chodí do vězení tisíce zkorumpovaných papalášů? Redukuje se zaplevelený právní řád se stovkami i vzájemně si odporujících zákonů? Odebírá se imunita parlamentním a vládním panákům? Podporují se aktivity produktivních, na státu nezávislých, daňových poplatníků? Ruší se dotace, subvence, investiční pobídky a další socialistické křivení volného trhu?

 

Končí snad platnost Zákoníku práce a nechává se svobodně rozhodnout o vzájemném vztahu zaměstnavatele a zaměstnance? Redukuje se daňová džungle, ve které se nevyznají pořádně ani pracovníci FÚ? Kde je konec daňovému přiznání na jednu stránku? Přiznává se otevřeně, že minimální mzda a nařízené vyplácení několikaměsíčního odstupného zvyšuje nezaměstnanost?

 

Může se tvrdit, že současná podoba EU je byrokratickým molochem olvádaným kavárenskými levičáckými povaleči, kteří nemají ani potuchy o skutečném životě “poddaných” a jen se třepou, aby ten obrovský krach, který zapříčinili stachanovovským budováním Potěmkinovských vesnic přišel co nejpozději, neboť každé euro domů dobré? Kolik ještě budeme muset všichni zaplatit než to dojde i poslednímu soudruhovi nadávajícímu každému, kdo položí podobné otázky, do zkurvených pravičáků?

 

Kde je jaká pravicová politika, tak jak byla chápána od vzniku tohoto pojmu? Leží pod nánosy socialistické špíny, volebních slibů, připosranosti jednotlivců či sprostých nadávek tupého stáda, které si nevidí ani na špičku nosu a jehož jedinou radostí je, když sousedovi chcípne koza a náš vůdce Petr, Mirek, Bohuslav, Vojta nebo Vítek si zase s někým vytřel řiť. Od těch očekávám názory o obráceném kabátu zhrzeného pravičáka, ostatní snad pochopí.

 

Svobodomyslný člověk nepřisátý na státním prsu má dnes cejch poblázněného extrémisty. Pokud je navíc bílé pleti, heterosexuální a vyznává tradiční společenské hodnoty, může z něj docela rychle zdegenerovaná masa státem placených parazitů stvořit nežádoucího vyvrhele, který není hoden slušného slova a zacházení. Toto je důsledek kopulace politických prodejných děvek s mocí a penězi, domlouvaných na parlamentních hajlzících, pane kníže. Je mi líto, že to už nevidíte.

 

 

Autor: Karel Kříž | sobota 22.10.2011 20:12 | karma článku: 37,41 | přečteno: 3854x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40