Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hezky jste to napsal, ale je to jenom házení perel svi**m...

5 0
možnosti
Foto

I17v38a91n 34M94a41r78e87k

8. 4. 2013 13:56

Tak tento blog a sousední "Jak to ti komunisté dokázali" sedi jako pěst na oko  ! R^[>-]

3 0
možnosti

Doporučuji Reflex č.14 Jefim Fištejn "Svoboda umírá ve volbách". Neveselé, leč související.

Další, kdo se na této situaci podílí jsou naši skvělí soudci. Či soudní systém ?

Všichni o všem ví, ale ve vazbě je pouze Rath. Až bude toto fungovat, zase bude o kousek lépe. Ne dobře !

8 0
možnosti

Mohu potvrdit, že ten článek pana Fištejna je naprosto trefný.

2 0
možnosti

Je nezbytné zásadním způsobem omezit volební právo. Dokud budou tvořit většinu voličů ti, kteří ze státního rozpočtu žijí, nebo do něho svými daněmi prakticky nepřispívají, už nikdy to nebude lepší. Kdo neodvede ročně ani minimální objem daní, musí ztratit volební právo. To mohou mít jen ti, kteří tento svou prací stát živí. O využití peněz vybraných na daních tedy musejí rozhodovat pouze volení zástupci občanů, kteří ty prostředky svou prací vytvořili a i nadále je vytvářejí.

7 1
možnosti

Předpokládám tedy, že rektor univerzity případně obyčejný vysokoškolský profesor musí dle Vaší definice ztratit volební právo.

0 0
možnosti

Pod to se nelze jinak, než podepsat.

!!Karma!!

5 0
možnosti

J45a52n 76P51i91k53a45r76t

8. 4. 2013 11:11

Emotivní shrnutí faktů. Problém začal když v roce 48 byly zabaveny majetky původním vlastnímům, kteří je vybudovali a rozvíjeli a uměli to a po roce 89 dost divoce rozdán těm nerychlejším a nejšikovnějším, viďte pane Macek (níže příspěvek), ale bohužel ne těm nejsprávnějším a nejčestnějším. Šikulové si dál pomocí těchto prostředků vytvářeli prostředí, které tu teď máme. Takže jádro pudla vězí v podstatě v roce 48! A ještě si chvíli počkáme než si to sedne a a vyčistí se to, něco to bude stát, snad to přežijeme.. když nepřijde nová obdoba znárodnění...

3 1
možnosti

i ten 48 neprisel jen tak sam od sebe

0 0
možnosti

P69e15t70r 18P13o97l89á73k

8. 4. 2013 10:39

Hezke, realisticke, bohuzel az cynicke. Co s tim lze delat? Politicky se angazovat. Vycitate lidem, ze nevoli neparlamentni strany, protoze ty jsou ostouzeny v mediich. Nemyslim si, ze je to pravda( kdyz nepocitam DSSS, ale tu jste asi na mysli nemel ). Treba takovi Svobodni - o tech jsem zadnou dehonestujici kampan nezaznamenal. A vite co? Nezaznamenal jsem o nich vlastne skoro nic, az na obcasne vystoupeni pana Macha v TV a blogy p. Matejky zde na iDnesu. Trosku se obavam, ze chlapci od Svobodnych proste jen doplaceji na to, ze vlastne tu politickou stranu proste neumeji delat. Neumeji vysvetlit lidem, co chteji a neumeji to zabalit do takoveho kabatku, aby se stali zajimavi i pro tu masu. Protoze bez podpory alespon casti te masy se do parlamentu nikdy nedostanou. To je bohuzel smutna pravda.

4 0
možnosti

Myslím, že to umí vysvětlit velice dobře, viz jejich stránky, ale narážejí na 2 věci, 1) nedostatek peněz, od Babiše se nenechali uplatit např., 2) prostě jejich řešení je pro 90+ % lidí příliš radikální, neumí si to představit, že to, v čem nějakých 80 let žijeme (jen obměněně) a celý západ v tom žije, že může být vadné od základu. A to znám radikálnější směry :-)

2 1
možnosti
Foto

nechápu, proč se zlobíte na režim, který jste zde léta pomohl budovat a upevňovat svým volebním právem. Takto holt kapitalismus funguje, tak nevyskakujte a zvykejte si !

3 20
možnosti

Kapitalismus? A kde?

15 1
možnosti

Co svět světem stojí tak úplatky a těžení pro sebe tady bylo, je a bude a nic se s tím nedá dělat. A kdo Vám to slibuje že s tím něco udělá tak lže.

2 10
možnosti
Foto

tak tohle je přesně to, co ti, o kterých byl tento blog, chtějí slyšet. A ledva to uslyší, přitlačí ještě na pilu, protože jsou si jisti, že se nemají čeho bát.

12 2
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz