Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můj známý to přiznal už před pár lety, že se mocní začínají bát brát úplatky.

1 0
možnosti

Netroufnu si tvrdit, zda vláda padne - v tomhle ohledu je neuvěřitelně "odolná". Ale co nastane? Vlády se ujme ČSSD - DPH a spotřební daně se nezmění a navíc příjde "daňová progrese", naše daně vzrostou a množství státních zakázek vzroste (tudíž i množství rozkradených peněz), nezaměstnaní si polepší a zaměstnaní si pohorší, státní správa se bude dál bujně rozvíjet a za pár měsíců (podobně jako po Rathovi) nikdo po těchto zadržených ani neštěkne.

A za nějaký ten rok nám naše "investigativní média" přinesou nějakou tu "nepříjemnou kauzu", která dovede k vládnutí zase ODS nebo (chraň nás před ním Pán Bůh) Kalouskův byznys fanklub TOP09.

Tak co tu vlastně řešíme?

5 0
možnosti
Foto

politicky nesrozumitelný článek ... to je jako myšleno tak, že akci provádí nezávislá policie ? to by pak nedávalo smysl jejich údajně vynucené vynechání Kalouska ... Nutno přiznat barvu - tento stát je ovládán silovou skupinou, která používá policii a justici k realizaci svých politických cílů ... kýmpak je asi řízena ?

0 4
možnosti
Foto

Tak, tak. Kdyby byla nezávislá tak by je všechny už měla dávno před soudem. Zatím to odnáší za prvé ti, kteří bez ohledu na vžitý pořádek hrabou pod sebe, mezi ně řadím ty kolem Ratha, potom ti, kteří podporují jiné skupiny nebo hlupáci bránící předražování zakázek a nepodporující braní úplatků.

1 0
možnosti

Boj za očistu české politické scény je během na velmi dlouhou trať po tom všem, čím je česká politika prošpikována. Pravice bude muset do opozice, obávám se však, zda je tohoto času schopna efektivně využít k nápravě. Z levicové vlády je třeba mít neméně značné obavy. Tou hlavní je, aby se česká ekonomika nepropadla do ještě většího zadlužení než za pravice. .

5 0
možnosti

J95a44n 17B83a33j41z17a

14. 6. 2013 9:29

Když už je není možné dostat tam kam spousta z nich patří,tak jsou i žaludeční vředy alepoň malou náplastí,ale obávám se,že si zvyknou,zocelí se,zformují napříč politickým spektrem a zajistí,že jim jejich formu "demokratůry" nikdo rozvracet nebude.;-(

6 0
možnosti
Foto

Nic. Za tři měsíce budeme mít nového premiéra a vládu. ODS bude mít nového předsedu a ČSSD bude úspěšně zametávat své případy pod koberec. A všichní budou šťastni, co všechno se změnilo. :-)

9 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz