Čichá ještě Zaorálek toluen ?

 Nejznámější český čichač toluenu a pojídač zaběhnutých psů Lubomír Zaorálek, toho času stínový ministr zahraničních věcí, emeritní demagog ČSSD, zapřísáhlý odpůrce amerických válečných štváčů a obdivovatel soudruhů z KGB se ve včerejším rozhovoru s Václavem Moravcem na RI opět pokoušel obhájit svoje myšlenkové pochody zamrzlé někdy v době jeho experimentů s chemickým rozpouštědlem.

 

Někdo by měl soudruhu příteli vysvětlit, že už snad nežijeme v komunistickém bloku pod velením Sovětského svazu. Jinak si neumím vyložit argumentaci, kterou běžně tento rudý skautík používá. Naše domovina je v jeho očích jen spálenou zemí úpící pod nadvládou světového imperialismu, který k nám přes záporné rezoluce prostého lidu zavléká vláda Mirka Topolánka.


Čichnutí první – Evropská unie:


Lubomír Zaorálek je totiž klasickým produktem současné socialistické všeregulující a přerozdělující Evropy. Jeho rétorika je klasicky marx-leninsky založená na pomoci bližnímu, aby v momentě, kdy se dostane k mocenskému korytu, neváhal létat do práce vrtulníkem. To, jakým způsobem obhajuje Lisabonskou smlouvu a další experimenty bruselských úředníků jasně ukazuje, že nejvyšším cílem této sorty lidí je pak usednout v nějaké luxusní kanceláři v sídle EU a za luxusní plat v eurech vymýšlet hovadiny typu “směrnice o regulaci sexuálního chování manželů” jako z pera již dosazeného zlatokopa Špidly.


Ano, to je ten vysněný sociální ráj současných představitelů české i evropské levice. Tak má podle nich vypadat správně “udržovaná” společnost. My nahoře budeme za nějakých 500 papírů měsíčně vymýšlet směrnice, regulace, dotace, doporučení, granty, nařízení adt. adt. a vy užiteční idioti dole nám to budete cvakat, až se z vás bude kouřit. Jeden měsíc se bude řešit vztah amerických a evropských veverek, další třeba povolené polohy při regulované souloži dle Evropské normy, výhledově pak zahnutí prodávaných banánů dle úředních směrnic.


Hlavně nám do toho nikdo nesmí kecat, nedejbože snad poukazovat na naše chyby. Těm největším křiklounům občas něco z jejich peněz vrátíme v podobě malé sociální almužničky, ale ty největší prachy si samozřejmě necháme na provoz sociálkomunistického superstátu a na dotace těm správným firmám, které mají ty správné lidi se správně naditými obálkami.


Čichnutí druhé – US radar:


“Kazeň musi byť, tak je to spravne!”, praví citace z populárního českého filmu. Manipulace s lidmi musí být a nenecháme si to nikým kazit. Praví mezi řádky Zaorálek. Obzvláště ne nějakými svobodomyslnými Američany.


Přesněji: “... že se prostě nebudou vnucovat takovéto systémy na základě dvoustranných dohod.”. Velmi zajímavá věta. Pokud se něco udělá na základě oboustranné dohody je to vnucování ? Správně je to asi tak, že to rozhodne nějaký bolševický potentát od stolu a hotovo! Jen my máme ten patent na rozum, jen my jsme ti, co umí správně rozhodnout. Jen my kovaní soudruzi víme, že by asi bylo lepší opět si sem nechat instalovat základny od báťušky Putina bez nějakých velkých řečí. “Yankees Go Home!” - “Ať žije EUSSSR!”


Čichnutí třetí – spolupráce s KSČM:


Epochální vítěz voleb ČSSD je vlastně chudinka. Dostala velkou moc v krajích, ale ti hloupí voliči jí nedali více jak 50%, takže se musí dokonale odkopat, co se týče jejího politického zaměření a postavení. Lidovce se nepodařilo kupodivu podplatit Pithartem v Senátu, což byla první myšlenka mafiánské praktiky odsuzujícího Jiřího Paroubka (zřejmě radil někdo z osazenstva restaurace Monarch) a tak nezbývá než odkrýt karty. Jedině následníci totalitní KSČ jsou schopni a ochotni prosazovat neskutečně populistický a demagogický “Program naděje”. Jaký je to tedy asi program si rozumný čtenář přebere sám.


Podstatné je, že pozvání rudé děvky na pokoj už tentokráte nevadí v ČSSD asi nikomu ze stranických špiček. Tím méně Zaorálkovi. Je si jist, že toto společenství obhájí i za 4 roky. A co bude za dva roky po parlamentních volbách ? Myslím, že otázka je již dnes zodpovězena. Chce se mi zvracet a to toluen nečichám. Soudruh Zaorálek je asi zvyklý.







Výběr nejzajímavějších článků na: http://pravyblog.blog.cz/


Autor: Karel Kříž | pátek 7.11.2008 7:42 | karma článku: 35,73 | přečteno: 2340x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40