Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

a co mě těší ,že Havel má letiště a sobec,narcis,tunelář má vlastizradu a má to a ještě za života

0 2
možnosti
LC

to: koranda a krejčí

hoši, objektivní pravda neexistuje, každý má svoji subjektivní z ní neuhne ani o mikrometr

pravice  x levice

ateista x katolík

sparťan x slávista

feministka x macho jsou to tady jen bezvýznamné bouřičky ve skleničce vody ,které neovlivní nic a nikoho,navíc po cenzuře, zde diskutuje jen pár lidí a to těch stejnejch  tak se neberte tak vážně a berte to jako sport zdar jak sviňa z brna P.S. volby rozhodnou ,budou vládnou soc.dem a komunisti a to je dobře,že vymění zloděje,tuneláře,klientelisty,co bylo ukradeno v 90 musí se vrátit

2 3
možnosti
AK

Pokud je komunista ten, kdo si přeje politický návrat před rok 1989, tak nikoho takového neznám. Nejsou - domnívám se - ani mezi členy a voliči KSČM. A i kdyby byli anebo dokonce kdyby si to přálo třeba 100% občanů téhle země, není to možné. Bez nové války, Jalty, Teheránu a Sovětského svazu za zády se to nestane. Všichni to víme. Komunisti skončili, šli od válu, jsou definitivně pryč.

Tak proč proti nim pořád bojujeme?

1) Politická kultura naší země je orientovaná na minulost. Část politiků a občanů stále žije problémy minulosti a vyřizuje si účty s Ruskem a komunisty - když už se to smí. To by nebylo nic hrozného, kdyby s tím nebyla spojena neschopnost a neochota vnímat a řešit aktuální problémy.

2) Hlavně je v tom ale manipulace a kalkul - kdo ovládá minulost, řídí budoucnost. Minulost je politiky používána jako bariéra proti změnám v současném systému. Projevy nespokojenosti a odporu jsou účelově interpretovány jako projevy komoušů, socek, důchodců (další nadávky si libovolně doplňte), kteří nejsou dostatečně vděční, že žijí "ve svobodě". Každá kritika současného stavu, kdy na nás politici kašlou, lžou nám a okrádají nás, je interpretována jako nostalgie po minulém režimu. A tak se minulý režim a jeho interpretace stávají silným nástrojem manipulace a udržení nezměněného nedobrého stavu politiky. Chápu politiky, že tento nástroj používají. Byli by hloupí, kdyby to nedělali, ale nechápu nás občany, že se tím pořád necháme oblbovat. A až bude před volbami, to se zase vyrojí zástupy "bojovníků s komunismem" a zase najdou řadu lidí, kteří je neprokouknou a zvolí

6 3
možnosti
MZ

to je ale hloupost... to si myslite, ze nemuze nastat zadna nova situace v nastoleni totality? Tolik naivity mezi lidmi, ze to neni k vire....

4 3
možnosti
JT

J24a50n 88T88i22c18h59ý

27. 2. 2013 16:51

A jestli si tu někdo pořád myslí, že máme pravicovou vládu, tak pro něj opravdu nemám výrazu.

2 2
možnosti
PK

Jednoznačně karma,prosím zeptejte se jako autor blogu toho otravného pana Nigrina který pod vlastní ´´tvorbou¨¨ diskuzi nestrpí co zde pohledává.Díky.

5 4
možnosti
LC

zeptej se ho sám, nebo se bojíš ?

3 6
možnosti
MN

Co rici k clanku, snad jen tolik, ze kazdy ma pravo na svuj nazor - komunisti, stejne tak jako pan Kriz. V tom tkvi kouzlo demokracie a svobody slova! Jen kdyz si prectu jen ten nadpis tak soudim, ze autor ma opravdu zkreslene predstavy o statu se socialnimi jistotami.  Nejspis by se mel podivat do gulagu ve Svycarsku, Svedsku, Islandu atd.. Ale to neni predmetem autorovych myslenek.

9 9
možnosti
MR

Copak, Nigrine. Diskuze se Vám zachtělo.

7 7
možnosti
PK

Pan Kříž je bezkonkurenčně největší demagog zde na blogu, štěstí, že se nestal učitelem. Nejhorší je, že jeho návrhy řešení by totálně společnost rozvrátily. Tím neříkám, že nemusí být i na Paroubkovy obyčejné lidi přísnost. Např. německý kolega se podivoval, že při rekonstrukci ulice, kde bydlíme jsme nepřipláceli městu dost velkou část nákladů jako on doma.

9 17
možnosti
JG

Paroubek má nějaké obyčejné lidi? A který politik má ty neobyčejné?

4 4
možnosti
PD

Soužka Semelová je, bohužel, poslankyní Sněovny Parlamentu ČR a tak má imunitu a svoje bláboly může hlásat bez postihu.

Sice bych ji nejraději viděl zavřenou v Bohnicích, ale nechci, aby v její věci kdokoliv porušoval zákony. To dělali komunisti, já to jako oni dělat nechci.

10 6
možnosti
Foto

Tohle je ta správná metoda boje! Vysvětlit lidem, co volí, když volí komunisty. A ne jako ti repelenti, co "vytrubují" právoplatně zvolené představitele zlínkeho kraje, nebo dokonci ti "komunistobijci", co by chtěli jejich stranu oficiálně zrušit a udělat z nich mučedníky.

7 5
možnosti
PW

P59e53t90r 67W65á14g14n82e34r

27. 2. 2013 10:30

Pane Mlichu, nenávážejte se prosím do autora za to, že chce statečně zrušit komunisty! Kdyby tady bylo více takových, tak je dnes na Kubě a v Koreji už dávno svoboda a demokracie po které tam lidé tak touží! ;-O

6 3
možnosti
JV

Autore, Vy píšete, že zneužívání cizí práce prosazují vlastně všechny parlamentní partaje. A já se ptám: Jak chcete tohle vykořisťování odstranit?

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz