Céská udavač, tóprá udavač!

Soudruzi z ústředního výboru Komunistické strany Evropy v Bruselu musejí mít neskonalou radost, kterak jejich fantasmagorické výmysly o regulaci obyčejných životů porobených ovčanů padají v Česku na úrodnou půdu závisti a stále nevymýceného bolševického myšlení většinové části společnosti. Kde jinde jim tak ochotně jdou na ruku? Kde jinde si soused sousedovi tak „poctivě“ hledí do talíře, že mu neuklouzne ani myš, tedy v tomto případě prase.

Při rozsévání všeobecného dobra si totiž bruselští úředníci všimli, že někteří rozvraceči spokojeného soužití a regulovaného trhu, chovají doma v nevyhovujících chlévech, nehygienických podmínkách a bez požehnání stovky lejster s razítkem domácí vepře. A nejen to. Oni dokonce, po jejich vykrmení na určitou, opět nikým neschválenou váhu, tyto nebohé tvory nepřípustným a nehumánním způsobem zabíjejí, aby je pak mohli prostoduše sežrat.

Tak takhle by to, soudruzi, nešlo. Nejen, že to prase nepovoleným způsobem sprovodíte ze světa, požíváním neschválených produktů domácí zabíjačky dostáváte do svého těla spoustu, evropskými odborníky na zdravou výživu nedoporučovaných složenin, při jejich chovu porušujete desítky norem a vyhlášek, vy dokonce ty jitrnice, jelítka, prdelačku či ovar schováváte do lednic nebo část rozdáte na ochutnání známým a příbuzným!

Jenže takovým vykukům a nepřátelům eurosocialismu odhodlaně postavíme úřednickou kontrolní hráz! Zabíjačkoví eurospecialisté budou do úmoru objíždět vesnice a poctivě hlídat kouř z komína, vůně ze dvora i nepovolená shromáždění ve světnicích, by ochránili životy nebohých čuníků a jejich lidská vepřová práva. Vše pod pokutou až 300 000,- Kč.

Bohužel, i bruselské dobro má své meze. Kde najednou vzít tolik vycvičených primátů, kteří by byli ochotni s tužkou a pokutovým blokem předstírat práci a radostně při tom buzerovali svoje spoluobčany. Vždyť většina jich už kotví na služebnách „černého moru“. Pro Česko však to není až takový problém. Zde přeci máme „vynikající“ tradici kolaborace, udávání a fízlování z dob socialismu východního typu. Na místa nestíhajících vepřových agentů s plackou tedy rád nastoupí špicl amatér, udavač dobrovolník, uvědomělý soused z povzdálí pak potěšeně sledující byrokratickou kriminalizaci pokutou řešeného rozvraceče sociálního státu.

Soudruzi z Brusele mohou tedy býti v klidu. Jejich socialistické předpoklady a metody řízení společnosti u nás fungují stále dokonale. Všichni jsme si rovni a sociálně cítící, ale soused nesmí mít větší kozu, ani vepře. To se pak musí hlásit! Republiku a EU si rozvracet přeci nedáme. Čéská udavač, tóprá udavač!

 

Psáno pro a více na: pravyprostor.cz (diskuse bez registrace)

 Související články:

Ano, bude líp… Zavřeme vám supermarket

Jak nám dotace ničí morálku?

Takový oběd máte povolený úřadem pro správné stravování?

 

Autor: Karel Kříž | pátek 23.1.2015 15:15 | karma článku: 40,80 | přečteno: 3415x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40