Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Těch 40% tady bylo vždy a vždy bude. Takže s tím bych moc nepočítal, jsou to lidé, kteří by ani neměli mít volební právo. Nic by se nezměnilo. Pokud by prošla platba za volbu ve výši 100 korun měli bychom místo 40%, 70% a výsledky by mohly být zcela jiné. Myslím, že tento regulační poplatek by měl opravdu smysl.

1 0
možnosti
Foto

s těmi procenty máte pravdu, ale neřekla bych, že ti, kteří nepřišli, by ani neměli mít volební právo. Důvody neúčasti mohou být velmi různé, přičemž pokaždé může chybět někdo jiný (t.j. volbám se nemusejí vždy vyhýbat titíž). Platit za volbu bych nedoporučovala, protože ta by mohla přilákat spíše podivné existence.

0 0
možnosti
Foto

Docela souhlas. Jen ještě jedna obava: totiž, aby se za oponou nevytvořilo super ANO, které by získalo 51% v předčasných volbách, jejichž konání není vyloučeno.

Pak by bylo vymeteno úplně. Jakýsi český Mussolini.

1 0
možnosti
Foto

Zdá se, že ČSSD už na tom po svém pracuje ...

2 0
možnosti

S Piráty a Svobodnými máte naprostou pravdu.

2 0
možnosti

Velmi přesné shrnutí R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz