Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

jestli tomu rozumím dobře, tak s lítostí vzpomínáte na komunisty, protože teď nemáte na koho svádět okrádání našimi politiky a musíte tvrdě pracovat, aby jste nežil na ulici

0 0
možnosti
AK

Mate pravdu, ale to je prece vsechno podle prani lidu CR.  Tento lid si pral nacionalni republiku, komunismus, zruseni historickych zemi ve prospech umelych kraju, tradice jim nevoni, krestanstvi take ne, chteji socialismus.  Vse co tento lid chtel ma dnes po zasluze, bohuzel...

0 0
možnosti
MM

"Historicky propracovanou propagandou vše kamuflují natolik šikovně, že jejich „obyčejný občan“ si vlastně ani ničeho nevšimne a naopak sám volá po dalším a dalším porobení, zesměšnění i okradení." To samé zmínil již před pěti sty lety jeden francouzský spisovatel... :"

Oséváte svá pole, aby je mohl pustošit. Zvelebujete a naplňujete vlastní domovy, abyste mu je nechali vydrancovat. Vychováváte dcery, aby měl čím ukojit své choutky. Živíte děti, aby je odvlekl do války, vyvedl na jatka a udělal z nich služebníky své chtivosti a nástroje své pomsty. Trápíte svá těla do úmoru, aby se mohl hýčkat nejrůznějšími slastmi a ukájet se ve špinavých a nízkých rozkoších. Oslabujete sami sebe, jen aby on byl silnější a aby vás pevněji držel na uzdě. A od všech těchto nespravedlností, které by ani to nejsprostští zvíře nevydrželo snášet, byste se mohli osvobodit, kdybyste se pokusili nikoli něco podniknout, nýbrž jen chtít. Nikoliv přímý čin, ale pouhopouhé přání.

Odhodlejte se přestat sloužit a rázem budete svobodní. Nechci po vás, abyste na tyrana zaútočili a pokoušeli se jej svrhnout. Jednoduše jej přestaňte podpírat a uvidíte, že se nakonec zhroutí a roztříští jako ohromný kolos, pod nímž byl zničehonic stržen podstavec." http://www.mises.cz/clanky/etienne-de-la-boetie-rozprava-o-dobrovolnem-otroctvi-720.aspx

0 0
možnosti
KV
Foto

I29v71o 15C24i20l63i23c52h

24. 8. 2014 14:30

Obávám se, že ještě bude mnohem, mnohem hůř :-/ Socialismus je jako mor ;-€

8 0
možnosti
JH

vždycky jste byl součástí režimu, takže jaký občan, takový socializmus

0 0
možnosti
Foto

Vědecky se tomuto postupu říká Fabiánský socialismus. Jestli zvítězí v USA, je osud světa zpečetěn. A našlápnuto k vítězství má.

6 0
možnosti
JR

J30a58n 84R47á21ž

24. 8. 2014 15:27

Osobně si myslím, ze v USA vznikne, po nevyhnutelných sociálních bouří, autoritativní režim putinovského typu. Moc převezme Národní garda, ke které se připojí policie a armáda, které ještě obamovy socialistické metastázy nezasáhly. Veřejnost, tím myslím americkou protestantskou veřejnost, která vyznává konzervativní hodnoty na kterých byly USA založeny, protestovat nebude, protože ví, ze je to nezbytně nutné opatření k zamezení socialistické anarchie.

2 0
možnosti
JR

J12a76n 80R34á65ž

24. 8. 2014 13:21

Asi jste hodně naštvaný.......z článku to čiší. Já taky a doufám, že je nás víc. Zastavit ten socialistický marast už asi nepůjde, metaztázoval do všech vrstev, ale lze ho brzdit, jako to dělá chemoterapie s rakovinou.

Na rozdíl od metastázované rakoviny je u socialismu poněkud větší naděje na vyléčení. To až nikdo nebude chtít půjčovat evropským státům na sociální experimenty.

10 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz