Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

SuperkarmaR^. Oranžový peleton - záhuba demokracie, svobody a práva občana.

4 1
možnosti
MS

Dalo by se s takovým článkem souhlasit.Bohužel,podobné příspěvky se týkají vždy jedné strany.Snad jakoby chtěly naznačit že druhá,čí třetí strana je založení jiného.Zloděj zůstává zlodějem ať se jmenuje Petr nebo Pavel.:-)[>-]

1 2
možnosti
JL

Sice ČSSD opravdu není můj šálek kávy, ale přesvědčil jsem se, že boj o koryta je uvnitř ODS úplně stejný jako v ČSSD. A že politici ODS berou stranu jako výtah k moci, to je také pravda. Já ve Vámi popisovaném rozdíl mezi ODS a ČSSD nevidím.

4 2
možnosti
AK

Já tam vidím rozdíl v IQ. U politiků levice mám dojem, že jejich IQ je nižší než u politiků pravice. Pochopitelně, že to neplatí pro všechny i na pravici se najdou ti s nižším IQ.

7 2
možnosti
JK

máte naprostou pravdu; bohužel; socdem jsou lidé bez názorů, původních myšlenek, jakékoliv relevantní odbornosti ověřené praxí, čekající tak max na pokynu z Brusele.... ne, nejsem příznivcem Kalouska, tuzemské "pravice", nebo naopak komunistů, nemá cenu mne z toho obviňovat; prostě jen vidím to co autor, protože to musí vidět každý, kdo má oči a rozum; to, že je současná (dosluhující) koalice sbírkou kreatur komikoliv z vás odsouhlasím taky, leč náš společný průšvih to neřeší....

15 1
možnosti
KC

"Deset let spící pomstychtivost Miloše Zemana, který pomocí premiéra Rusnoka rozkládá nechápající a již u koryt se vidící oranžové ovce na vyděšené atomy." To je, bohužel, meritum Zemanova "příspěvku" neurovnané české politice.

7 1
možnosti
Foto

Stále lepší než ODS (korupce) a TOP 09 (mafie).

3 23
možnosti
JH

J95i69ř61í 97H27o41l68ý

2. 7. 2013 9:40

Lepší když mě okrade někdo kdo mě okrást chce. 

Než aby ze mě Socani okrádai a dělali ze mě blbce. Tvrdí totiž jak mě okrádají v mém zájmu!!!!!

23 1
možnosti