Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DZ

Tak pane Kříži, za článek klasicky karma. Ale jelikož dorazila paní Kočí, která v tažení za dobrákem Babišem nenechá kámen na kameni, tak raději potichu zmizím.

2 0
možnosti
Foto

Argumenty paní Kočí jsou zajímavé.

Jelikož je nedokáži posoudit, tak bych uvítal odbornou oponenturu v konkrétních číslech.

Tedy buď potvrdit, nebo vyvrátit údaje od paní Kočí.

0 0
možnosti
JN

Pravdivý článek a ještě psaný zábavnou formou. Děkuji. R^

3 1
možnosti
TK

A to jsem byl přesvědčen, že svobodní jsou chytří a hrajou fair play. ;-(Konstrukce, kecy, pomluvy a nic víc neumíte?Rv

2 2
možnosti
MK

Rv Slabé, zaujaté , bez argumentů a když , tak polopravdy.

9 7
možnosti
Foto

zato vy jste nás argumenty doslova zavalil

3 1
možnosti
AF

Klidně si mínusujte dál, já tady nevidím moc lidí jako je Babiš,

 takových , kteří by rádi něco změnili k lepšímu. 

Je víc těch, kteří jsou falešní, ale pro společnost nejsou ochotni nic udělat.

 Tak leda pro sebe , že p. Hrušková a spol.? 

Vidím to i z vaší reakce. Drtivá lidí, kteří volili Babiše, to vidí dnes stejně jako já.

Jsem zvědavá,kdy vás uvidím a uslyším, jak budujete po boku lídra ANO lepší společnost.  Zatím jste jen někde zalezlí .

2 6
možnosti
LR

Máte naprostou pravdu.

Jedině pan Bureš buduje lepší společnost.

Akciovou.

Svoji.

Agrofert.

4 2
možnosti
EJ

Nezdá se Vám, že těch dědoušků a babiček a kdoví ještě čeho nějak ve svém blogu až zneužíváte? To, že musíte tak často opakovat a zdůrazňovat, snižujete úroveň toho, co jste chtěl vlastně sdělit.

2 2
možnosti
ZK

Z11d30e56n16a 17K60o16č91í

28. 7. 2014 16:33

Pane Kříži, věřím, že pravověrného zastánce ODS musí naštvat, když na 20 let nejlepší koně ODS obsadili ministerstva přerozdělování, dotací, armádních tunelů, dozorčích rad státních podniků ......... a výsledkem byly jen katastrofální schodky státního rozpočtu a zadlužování.

Pak přišel akýsi chalan se svou sqadrou, od kterého jste čekal, že to raději položí sám, protože jeho výsledky budou katastrofální - a ono ejhle!

Nic, co jste prognózoval se nestalo. Naopak hospodářství šlape, výdaje stát nekrátí, ale spíš naopak, příjmy státu rostou, zadlužení neroste, rozpočet je na tom lépe, než za kterékoliv předchozí vlády, aniž by se musel dotovat výprodejem státních aktiv.

To opravdu nejednu modrou straku příšerně naštve!!!!!!;-D

7 11
možnosti
RD

tedy rozhodně nejsem zastánce ODS (dal bych je za mříže s chutí, stejně jako topáky a ČSSD). Ale co vy jste zplodila : hospodářství šlape, zadlužení neroste..... fakt jsem se pobavil.... rozpočet je na tom lépe.......;-D;-D;-D;-D To je prostě bomba. Úžasně jste mě rozesmála. Jestli jste to myslela jako vtip, tak R^

13 6
možnosti
AP

Naše společnost na tom opravdu nejlépe, pokud hledáme spásu v mediálním magnátu či oligarchovi. Jako by nebylo dost příkladů z jiných zemí, kam to vede.

5 3
možnosti
MR

Co by jste chtěl po posttotalitní společnosti. Ostatně už   minulý režim pranýřoval prach bídný stav společnosti jež vyplýval z přestavby a poslední záchrany. Postačí se podívat na Aktuality z této doby nebo i projev na Červeném Hrádku. 

Nakonec to vedlo k jeho rozkladu. Bylo zde a je maloměšťácké chování, systém bratříčkování, klientelismus, umět si přilepšit ... .

Demokracie není další 5letka a to že ji dělá politbyro. Zde je potřeba desítky tisíc občansky schopných lidí.

Totalitní režim ale toto zlikvidoval, zlikvidoval tvůrčí a nosné jádro společnosti. Učil a umožňoval minulý režim, vést fabriky, živnosti, farmaření, samostatné úředníky, soukromý bankovní sektor, zdravotnictví, školství ...  Docházelo zde k předávání generačních hodnot a vlastnictví ... .

4 0
možnosti
MR

Počkejte až zde nebudou žádné koblížky a budete dávat osobní cennosti za chleba. Babiš není svatý a ani nemůže být, jde proti molochu a to je na jednoho i stovku lidí moc.

Nemůže být každému u zadku a hlídat jej.

Za Babišem zde bude jen anarchie a chaos, stejně jako hnutí Úsvit a další, prezentuje poslední vlnu jak ještě hnout s tím společenským úpadkem.

Zde se volili osobnosti, před tím malé strany... .

Lidem zde není nic pod vousy a nepozorují že stoji před propastí, kde zavládne chaos a anarchie.

Jestli to Babiš zabalí tak to může být signál pro podnikatele a investory, tak že nastane odliv, vláda padne, přijde úřednická vláda a pak chaos slabých vlád a společnost se rozloží kde silnější ... .

3 3
možnosti
AF

Pane Kříží, nepřijde mi vtipné se pošklebovat jedinému člověku , 

který má snahu tady něco změnit. Vy snad o někom dalším víte ? 

Vy sám se zrovna nehrnete udělat něco pro tuhle společnost, která je na dně nejen finančně , ale i morálně. Něco jiného je kydat svinčík po druhých a něco jiného, poklepávat na rameno těm, kteří  napomáhali rozkrádání státního majetku na úkor občanů.

Jděte se s vaším článkem vycpat a pokuste se být objektivní. 

A když už neumíte pomoci, alespoň neškoďte !

6 17
možnosti
RD

A vy se zase klidně jděte vycpat s Vaším příspěvkem. Nevím, kde jste přišla na to, že má snahu něco změnit. Kromě keců zatím nezměnil vůbec nic... a státní dluh i nadále roste a roste.....

11 8
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz