Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi tomu nerozumíte, protože v televizi tvrdil, že ušetřil 24, resp. vybral na daních o 24 mld. více. A s tím prý nepočítal. Tak je s úlevou rozpustil v ministerstvech.

1 1
možnosti
MP

Ale na splácení dluhu nějak zapomněl. Divný hospodář. Vsadím se, že tak, jak vede stát, tak své firmy určitě neřídí, protože by do roka zkrachovaly! Holt řídit stát a firmu, to je rozdíl. Žádná firma nemůže živit přes dva miliony důchodců, invalidy...

2 0
možnosti
MP

Snížením daní pohonných hmot by vybral mnohem víc než si myslí. Holt, je to ekonom.;-D

3 0
možnosti
IH

Mě fascinuje ta nesnížená daň. Jak by mohlo 14 mld ze SILNIČNÍ DANĚ chybět na DŮCHODECH?

3 0
možnosti
RJ

Jo,jo. Co se v mládí u bolševiků a stébáků naučíš, při ministrování jako když najdeš. Čím dál více si myslím, že mu z VŠE zůstal v hlavě jen ten socializmus.

9 0
možnosti
PM

Snížení sp. daně by pomohlo úplně všem a ve finále by se třeba vybralo i víc. Takhle je to zase dobrý jen pro státní darmožrouty;-€.

6 0
možnosti
MP

Kdo v konjunktuře nesplácí dluh a stál všem zvyšuje platy a důchody, a přitom nechce drobným podnikatelům snížit daně, a naopak jim přitížit pokladnami, a kdo navrhuje zákaz kouření, to je typický levičák. At je to kdokooli a je z kterékoli strany.

7 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz