Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Kateřino,

určitě máte dobré úmysly, když nechcete dětem nic zastírat. Určitě jste zodpovědnou mámou. Ale přece jen.... Doufám, že necháváte dětem Ježíška, který jim skládá dárky pod stromeček... Jsou zkrátka věci, na které mají děti nárok. A myslím, že když jim vysvětlujete smrt těla, odchod navěky (věřící asi nejste), rakve a zpopelnění, je to pro děti asi dost kruté. Věřte, všechno má v životě svůj čas. Někdy osud či život donutí člověka dozrát dříve, ale pokud to není nutné, jako matka bych to nedělala.

Váš postřeh u dětských her je perfektní. Máte pravdu, děti to v sobě mají. Takové pozorování by mělo být povinné pro členy Evropské komise, potom by třeba nenařizovali, aby ve velkém stavebním či jiném podniku bylo 40% žen. Nechali by to prostě na nás ženách. Už jako holčičky si zkrátka většina z nás hraje jinak než chlapečkové.;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1792x
Momentálně hlavně máma, uklízečka, kuchařka, pradlena, babyguard, kamarádka. Příležitostně kavárenská povalečka, turistka, cyklistka, milovnice hudby, lenoch a gurmet. Jednou snad opět ekonom v pracovním nasazení.

Seznam rubrik