Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

wow..zatím jsem u "dobře, maximálně tak dvakrát starší a to jen v několika případech;-D;-D" a "o autorovi" (nebo tak nějak) a pěkný!!

1 1
možnosti

Kateřino, pěkný, chytrý...R^ leč nepřenosný:-) Tím si asi každý musí projít sám :-)

1 1
možnosti

Ano, souhlasim, bohuzel to vypada, ze zeny k tomu museji nejak dospet, doma uz se devcatka moc neuci nosit sukenky a saty, mame nove generace narvane do bokovek/hnusoharemovek a tenisek ci balerinek. Bud z nich lezou kosti nebo pretekaji speky. Klasicky zenska moda je nekde pohrbena a snad nekdy ozije.

2 1
možnosti

Roztomilé- blog vůbec nekoresponduje s vaší fotkou ...

4 1
možnosti

U -náctiletých holek bych to "nevkusné" oblečení ještě toleroval - přece jen mají kvůli hormonálním bouřím v hlavě pěkný guláš a hledají samy sebe. Horší je to u ženštin starších než -náctiletých a jejichž vkus je... na pováženou. Viz otylé dámy v upjatých tílkách, přes jejichž okraje trčí "pneumatiky" a jiné tukové polštáře - které si navíc myslí, jak jsou sexy :-)

2 4
možnosti

Souhlasím s tím, že někdy je to skutečně všelijaké, co si -náctileté holky oblečou a do čeho se stylizují (a to ani nejsem o moc starší, v mnoha případech ani 2x starší, než ty holky). Ale nejsem si jistá načasováním tohoto článku. I když sama sukně nebo šaty nosím ráda, tak teď v zimě, když aktuálně leží venku minimálně 5 cm sněhu, předpokládám, že se s nějakou odezvou v praxi nesetkáme. ;-)

4 0
možnosti

přesně tak, v léte je sukní neúrekom

3 1
možnosti
Foto

a když ne sukni, tak alespoň kalhoty, které mají pas v pase a ne v půlce zadnice. Je smutné vidět tolik zdemolovaných ženských zadků, které by byly jinak v normálních kalhotech krásné.:-)

4 3
možnosti

J90a61n 65J15o93š33t

14. 1. 2013 13:27

Souhlas ... ženská má vypadat jako ženská. To co dnes, po skončení vyučování, vyplivují brány středních škol na ulici nemá s ženskou krásou nic společného !

3 4
možnosti
Foto

jo, to jsou ty tzv,"nasrávačky", ty jsou naprosto příšerné a těm odborníkům, kteří tohle doporučují, by se slušelo nakopat řiť. Nic není na holkách tak antisexy jako tyhle turecký hrůzyRv

2 0
možnosti

Nojo...   pohodlí je pohodlí zvláště ty podpatky to je hrůza nosit. ;-D

1 4
možnosti

Neni, kdyz si clovek umi vybrat boty a nespoleha na asijske krapy.

0 1
možnosti
Foto

Dávám Vám za pravdu. Uveďme příklad zpěvačky Anety Langerové. Ta také chodila oblíkaná, jako ty mladé holky, o kterých píšete. Pak ale přišla do předminulé televizní StarDance a jaká z ní byla rázem kočka! A prý se jí to tancování i začalo líbit a možná časem přijde na chuť i mužským.

2 5
možnosti

Ženské oblečení Anetě Langerové sice sluší, ale dle mého názoru na ní ty úbory, co měla ve StarDance, působily jaksi nepatřičně.

2 2
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1792x
Momentálně hlavně máma, uklízečka, kuchařka, pradlena, babyguard, kamarádka. Příležitostně kavárenská povalečka, turistka, cyklistka, milovnice hudby, lenoch a gurmet. Jednou snad opět ekonom v pracovním nasazení.

Seznam rubrik