Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Pořiďte si další mimčo a jděte na mateřskou.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že tohle není pro autorku řešení, návrat do práce bude pro ní vysvobození:-)

0 0
možnosti
Foto

Jen ta věková skupina ...ta mi nesedí;-D. Jednou jsem přijela z práce, nakoupila, uvařila si kafe, užívala si pohodu a něco mi nesedělo ....nevyzvedla jsem dít

1 0
možnosti
Foto

Jen ta věková skupina ...ta mi nesedí;-D. Jednou jsem přijela z práce, nakoupila, uvařila si kafe, užívala si pohodu a něco mi nesedělo ....nevyzvedla jsem dítě ze školky. Karma a přeju pevné nervy.

0 0
možnosti
Foto

Hele, já včera málem zapomněla psa u Penny;-D Jdu z krámu, pes leží, ani nedutá...kdyby aspoň štěkal, abych si ho všimla;-D

0 0
možnosti
Foto

Na začátek hrací plochy bych přihodila rizikové pole neštovice. V případné kombinaci se zkušební dobou v práci znamená návrat na start.

0 0
možnosti
OU
MT

To je těžké. Já pracuji v nepřetržitém provozu 12tky, od šesti, do šestim. Manželka nastupuje na dvousměnný. Prcka nám do školky nevzali, jedna babička 15 km, pracuje, druhá více než 400 km. A i kdyby do školky vzali, tak otvírají od půl sedmé.

A teď vymýšlejte řešení :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1792x
Momentálně hlavně máma, uklízečka, kuchařka, pradlena, babyguard, kamarádka. Příležitostně kavárenská povalečka, turistka, cyklistka, milovnice hudby, lenoch a gurmet. Jednou snad opět ekonom v pracovním nasazení.

Seznam rubrik