Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pořiďte si další mimčo a jděte na mateřskou.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že tohle není pro autorku řešení, návrat do práce bude pro ní vysvobození:-)

0 0
možnosti
Foto

Jen ta věková skupina ...ta mi nesedí;-D. Jednou jsem přijela z práce, nakoupila, uvařila si kafe, užívala si pohodu a něco mi nesedělo ....nevyzvedla jsem dít

1 0
možnosti
Foto

Jen ta věková skupina ...ta mi nesedí;-D. Jednou jsem přijela z práce, nakoupila, uvařila si kafe, užívala si pohodu a něco mi nesedělo ....nevyzvedla jsem dítě ze školky. Karma a přeju pevné nervy.

0 0
možnosti
Foto

Hele, já včera málem zapomněla psa u Penny;-D Jdu z krámu, pes leží, ani nedutá...kdyby aspoň štěkal, abych si ho všimla;-D

0 0
možnosti
Foto

Na začátek hrací plochy bych přihodila rizikové pole neštovice. V případné kombinaci se zkušební dobou v práci znamená návrat na start.

0 0
možnosti

A proč nezapojíte manžela? Pracuje-li jeden od šesti do tří, lehce dítě vyzvedne. Ten druhý může pracovat od devíti do šesti, ten ho zase do školky odvede.

Jen jste zapomněla na to, že se zvýší nemocnost dítěte. Někdy k tomu přispívají ostatní nezodpovědní rodiče - vodí děti do školky i když jsou nemocné, někdy dokonce i paní učitelky - nadměrným "otužováním".

0 0
možnosti

To je těžké. Já pracuji v nepřetržitém provozu 12tky, od šesti, do šestim. Manželka nastupuje na dvousměnný. Prcka nám do školky nevzali, jedna babička 15 km, pracuje, druhá více než 400 km. A i kdyby do školky vzali, tak otvírají od půl sedmé.

A teď vymýšlejte řešení :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1792x
Momentálně hlavně máma, uklízečka, kuchařka, pradlena, babyguard, kamarádka. Příležitostně kavárenská povalečka, turistka, cyklistka, milovnice hudby, lenoch a gurmet. Jednou snad opět ekonom v pracovním nasazení.

Seznam rubrik