Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V97ě17r33a 82J82a60n34ů

15. 9. 2015 16:20

Podobně jsem bydlela loni ve Vietnamu a nemohu si tento způsob vynachválit. Stolovali jsme každé ráno s rodinou a každý náš dotaz nebo prosba byla vyplněna k naprosté spokojenosti včetně dopručení kam jít a kam raději ne. Celý dům byl krásně uklizený a všichni byli velice milí, i my jsme se snažili nebýt moc na obtíž a nezasahovat do chodu rodiny.

0 0
možnosti
Foto

Byli jsme letos přes airbnb ubytovaní v Norsku a bylo to super! R^Celkem jsme bydleli u 3 různých lidí, každý byl jiné národnosti (Ital, Číňan, Norka) a ani u jednoho si nemůžu opravdu na nic stěžovat. Spíše naopak za peníze, které to stálo, to byl luxus. Vše bylo vždy v blízkosti centra. Dozvěděli jsme se spoustu zajímavých informací o opravdovém životě v této zemi, vždy jsme dostali zajímavý tip kam vyrazit i mimo náš itinerář. Ital dokonce nebyl první dny ani doma, měli jsme celý krásný byt jen pro sebe (pro nás nepochopitelné)  i s narvanou lednicí a se vzkazem ať se vůbec neostýcháme a dáme si na co máme chuť, že je to připravené pro nás. Číňan nás zase pozval na večeři a potom na drink, to byl velmi zábavný společník. A Norka byla tak milá, že se nám od ní ani nechtělo... Určitě tento způsob bydlení využijeme znovu. V zemích kde hotely stojí neskutečné částky je to skvělá alternativa se spoustou výhod. Samozřejmě, že se dá šlápnout i vedle a nabýt špatnou zkušenost, ale o tom je život... :-)

0 0
možnosti

přes airbnb jsem bydlel u benátek, a bylo to naprosto v pohodě, bez jakýchkoli problémů. tak nevím, asi musí mít člověk trošku toho štěstí.

0 0
možnosti
Foto

šílená představa, prodávat své soukromí.

3 0
možnosti

Já jsem se jednou ubytoval takhle v Paříži, takže jsem byl na druhé straně barikády :) Asi největší slabinou byla komunikace před příjezdem, měli jsme číslo asi na majitelku. Při příjezdu jsme volali na udané číslo a byli drobné problémy - poněkud si nás přehazovala - asi neměla čas s námi jet do bytu, takže nám každou chvíli volal někdo, kdo moc neuměl anglicky. Nakonec zavolala slečna, která sdělila,že má klíče a ubytuje nás. Nebylo to moc příjemné,když stojíte s kufry v dešti na ulici. Pak proběhlo vše normálně. Byt byl sice jen pokojík v přízemí s dveřmi přímo do dvora, ale cenově odpovídal nabídce,čistý atp. Při odjezdu jsme majitelku zase sháněli -nebrala mobil. Nakonec také přišla. Zkušenost řekl bych normální. Ale už jsme neopakovali.

0 0
možnosti

To jsou ty paradoxy. Asi by stálo za to mít profily hostů a zveřejňovat jejich chování a přístup. Nevím proč by slušný lidi měli trpět.

1 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5168x
Autorka knihy Holka od Big Benu. Toho času kopající se do zadku na mateřské dovolené, kde v přímém přenosu vzniká druhá kniha Matka z Dejvic, která by měla vyjít v následujícím roce. 

 

Vzhledem k nénaročnému životu prvomatky  se může stát, že se její vydání posune na rok 2038.

 

 

 

Seznam rubrik