Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Globalizace

V dnesni dobe kdyz kazdy ma chytry mobil a muze se spojit s kymkoliv na opacne strane zemekoule se Migrace nezastavi.

Vidim to na Svetovou Vladu za takovych 30-50 let.

0 0
možnosti
TT

Hustý a nepěkný. Držím palce. R^

1 0
možnosti
JS

Mě naopak příjemně překvapil přístup úřadu R^ Kdyby se tak hlídali všichni, xenofilové a jiným uchylákům se omlouvám.

2 1
možnosti
JS

J92a21n 30S11o28u71č96e19k

1. 3. 2016 6:54

Jen tak pro zajímavost. Jakýsi Radek Polický celkem šestkrát minusoval níže uvedené příspěvky aniž by se zapojil do diskuse a napsal jakýkoli svůj argument. Zbabělé jednání.

2 1
možnosti
MJ

jak víte, že to byl on? Jde to vůbec nějak poznat?

0 0
možnosti

Zvládnete to... Těším se, až vám s Kájou ukážeme, jak to chodí ve Mlejně! :)

1 0
možnosti
AB

Problém je, že směšujete dvě věci dohromady.Úřednickou byrokracii a problém hromadné imigrace. Každý normální stát si hlídá, koho vpustí trvale do země (viz třeba zelená karta v USA) a je to logické. Jestliže předchozí generace vytvořily nějaké zdroje, hodnotí, zda je pro něj příchozí přínosem nebo bude tyto zdroje jen odsávat. Jako kdyby si vaše rodina po letech uskrovňování a šetření koupila třeba byt nebo chatu a přišel někdo cizí a nastěhoval se vám do ní. Obstrukce a opatrnost úřadů v případě příchozích z některých zemí jsou už jen přímým důsledkem.

5 4
možnosti
JT

A co kdyby Meb rekl, ze priplaval pres kanal, nevi odkud a po ceste se mu rozmocil pas, takze je uprchlik, ale nevi odkud uprchl, protoze mu prochladl mozek. Dostane davky, pridavky a pracovni povoleni hned.

7 1
možnosti
PB

P81e70t19r 43B33r68o87ž

29. 2. 2016 13:33

On není imigrant jako imigrant. Ten, kdo jde oficiální cestou, zašije nekonečnou šikanu ze strany úřadů. Vyřizoval jsem v ČR vízum pro kamaráda z Ukrajiny, který tu má firmu (!!!) a bylo to šílené. Ovšem když jdete s davem nelegálů, je vše zalité Merkelovským sluncem...

12 1
možnosti
MF

Ať už si o imigraci myslíme, co chceme, zářný příklad ze Severní Ameriky by měl poučit všechny. Přišel bílý muž a díky řevnivosti původních obyvatel je buď ovládl (Mexiko), nebo vyhladil (USA). Podobně v Austrálii. Jinde měli větší štěstí, protože tam nezakládali kolonie, pouze využívali obyvatelstvo k práci a časem se jich zbavili.

Jestli jsem to správně pochopil, tak (nejen) v Anglii jsou spousty přistěhovalců, kteří si vytvářejí vlastní diaspory, kde žijí podle svých zvyků, mluví svým jazykem, vyznávají své bohy a očekávají, že návštěvníci jim to toho nebudou mluvit.

To je přesně to, co kdysi dělali Španělé, Britové, Francouzi, Rusové, možná Turci. Teď to máme tady, neorganizovaně. A je, bohužel, jedno, jestli to s námi konkrétní lidé myslí dobře nebo ne. Jakmile je to hromadné, je zle.

1 0
možnosti
MF

Málem bych zapomněl na pointu, která by byla relevantní. V tomto případě jde o naprosto zbytečnou buzeraci, protože lidí, kteří se vydali touto cestou (partnerské vízum), je dle mne minimum a slouží k tomu, aby si někdo spravil ego, ale (i)legální imigraci nijak nezabrání, ani ji nezpomalí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5257x
Autorka knihy Holka od Big Benu. Toho času kopající se do zadku na mateřské dovolené, kde v přímém přenosu vzniká druhá kniha Matka z Dejvic, která by měla vyjít v následujícím roce. 

 

Vzhledem k nénaročnému životu prvomatky  se může stát, že se její vydání posune na rok 2038.

 

 

 

Seznam rubrik