Poděkování redakci: Re-blogy zabývající se jinými autory na hlavní stranu nepatří.

Pokud je zde vysoké procento blogů, které se zabývají výhradně autory místních článků, nikoho "zvenku" to opravdu nezajímá,  Re-blogy pana Trčálka pak zbytečně vyprovokovávají občasné re-re-blogy autorů, kteří se cítí napadeni,    

zbytečně dehonestováni a bezpochyby kopírování. Nezřídka dochází dokonce k další reakci pana Trčálka, který dokáže vytvořit fantastický re-blog na re-re-blog. Ne, že by to nebylo zábavné, ale poněkud se nám tu z tohoto prostoru stává fraška a kolbiště uzavřené komunity autorů. Čímž se zase baví uzavřená komunita čtenářů. 

Pan Trčálek píše dlouhodobě denně. Ve svých textech vychází nejen z důvěrné znalosti množství článků, ale i z důvěrné znalosti diskuzí, často obsáhlých,  Ke své nadlehčené kritice si vybírá stále dokola jím vytipované konkrétní autory, a to převážně ty, kteří neopakují hlavní jednoduché a nekomplikované černobílé pravdy.  Pokud se tedy čtenář "trčálkovin" zamyslí nad těmito fakty, může lehce nabýt podezření. Je opravdu normální, že satirik nedůchodového věku tráví denně tolik času na Blogu iDnes? Nechodí do práce, která ho živí? Nemá dovolenou?  Píše i v době nemoci? Preferuje brouzdání mezi blogy a diskuzemi lajků před psaním svých knih? Do soukromého života a soukromých motivací nikomu opravdu vůbec nic není. Jenže vládě se podařilo lidi totálně zblbnout. Trollové jsou prý za každým rohem. Informační válka je informační válka (dvou stran).                      

Závěr?

Děkuji redakci za rozhodnutí přemístit "trčálkoviny" do Hyde parku trvale.  Ano, v tom případě tam patří v rámci zachování spravedlnosti i "re-trčálkoviny". A jak řekl správně náš statečný (jo, je to s námi všemi někdy těžké) vedoucí adminů, zábavychtivý a zdejšího prostředí znalý čtenář o nic nepřijde. Navíc nebudeme přemýšlet nad tím, kolik těch Trčálků vlastně je. :)

Našeho Trčálkovic provládního satirika snažně prosím (a smutně koukám): Vynechte jakákoliv jména v názvu a v perexu. Vtipně vyřádit se zvládnete i v textu, ne (bez příjmení)? Ono to totiž může fakt ubližovat. 

Krásný den všem! 

  

 

 

   

 

   

  

 

 

      

 

 

 

 

 

  

 

 

           

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lenka Krištofíková | pátek 21.10.2022 16:04 | karma článku: 26,08 | přečteno: 588x