Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Věřím, že Nikita Michalkov nesdílí názor (tvrzení ) ruské propagandy, že Ukrajinci "vycvičili" ptactvo tak, aby infikováno vzlétlo a zamířilo dle určené trajektorie na ruské cíle. Ochotně sdílel a šířil lež. Hnusná služba hnusnému režimu.

Věřím, že pan Babiš nebyl toho názoru, že na převodu akcií Čapího hnízda byl vlastnoruční podpis jeho syna. Ostatně soud řekl jasně, že dokument A. Babiš mladší podepsat ani nemohl a že pan expremiér musí vědět, kdo podpis zfalšoval.

To byla služba sobě samému. Řekl bych, že také hnusná.

Odívat lži do kabátu značky Názor není svobodné vyjadřování názorů, ale zhovadilost. Kdo tvrdí, že se rozdíl nedá rozpoznat, lže sám sobě.

Svoboda vyjadřovat skutečné názory budiž ctěna.

Jistě za

0 0
možnosti
Foto

dodržení určitých podmínek. Pokud někdo projeví názor na druhého člověka a jeli to to velmi příkré hodnocení, měl by svůj názor seriózně podložit. Jinak je to spíše prosté nactiutrhání.

0 0
možnosti

Mně vadí plané tlachání Josefa Středuly, který ohrožuje naší zemi jen proto, protože chce vstoupit do politiky!

Mně vadí plané tlachání Babiše, majitele ANO, Schillerové, Havlíčka, Juchelky, Vildumetzové, když lžou a trollí, a za každou cenu pomlouvají vládu Petra Fialy! To není odůvodněný jiný názor, ale opačný názor prokazovaný za každou cenu, aby se mohli totálně zmocnit politiky u nás!

0 0
možnosti
JR

J62a57n 15R30á51ž

3. 11. 2023 11:43

Inteligentní promluva na aktuální téma!

0 0
možnosti
JB

J54a12n 43B35e60r30t75l

3. 11. 2023 10:19

Moudrý text

0 0
možnosti
JZ

Dnešní doba netrpí osekáváním svobody projevu. Naprosto naopak, názorový průmysl dosáhl naprosto odpuzujících rozměrů, a podobně jako potravinářský velkoprůmysl propaguje břečky místo potravin, názorový průmysl všem podstrkuje dementní, bolestné mečení, vydává to za cennou a nedotknutelnou veřejnou diskuzi, a všechny vyzývá, aby se také té fekální koupele vesele zúčastnili

Došlo to tak daleko, že mnoho lidí má rozvinuté pouze názorové myšlení, a racionální rozvahy vůbec za myšlení nepovažují

1 0
možnosti

Bohužel! Heslo Václava Havla, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí, podle vzorů nenávistných lhářů ve vrcholné politice mnoho lidí nebere vážně! Ale bez pravdy a úcty k druhému člověku žádná demokracie neexistuje!

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1748x
Bláznivý svět gender medicíny a ostatní společenská témata v souvislostech. Občas trochu historických událostí, možná i nějaká kultura. Nemám rád ideologie. Píšu o věcech, kterým trochu rozumím. 

Moje moudra můžete sledovat i skrze pípání Elonova ptáčka @jan_kriso

Seznam rubrik