Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gratuluji Vám, že jste to zvládla :-)

0 0
možnosti

Zajímavý a inspirativní článek. Moc podvědomí a Miluj svůj život mám ve své knihovničce také( kromě jiného). Taky mi to ( když jsem byla na dně) pomohlo. Mentální anorexíe a bulimie je moje oblíbené téma, protože jsem dělala na psychiatrii a znám hodně lidí, kteří bojují s touto nemocí. Jako by to byla nemoc této doby. Moje sestra na ní málem umřela Nyní má dceru, která zvrací, ale její názor? - to má dneska každý, to je dneska normální!

0 0
možnosti
Foto

Zdravím a díky za zajímavý článek i tip k zamyšlení.

Mám teď jako hit bezva pozitivňáckou mantru:

 http://www.youtube.com/watch?v=6Pev6QXhmlk

0 0
možnosti

Karma. Sílu, tedy energii pro přeměny života lze čerpat i z děl našich velikánů své doby: Břetislav Kafka z Červeného Kostelce, JUDr.Eduard Tomáš, Marta Foučková a další.

Jsou taky společenství pro duchovní pomoc, např. http://www.bruno-groening.orgR^

Každý nechť si vybere svoji cestu ...

0 0
možnosti

Dlouhé, detailní, pozoruhodné. Vítejte mezi těmi, kteří vnímají smysl dějů a sebe sama... .) Jste statečná, držte se.. :)

1 0
možnosti
Foto

Karma - za clanek i za silu vse zvladnout R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Zabývám se psychosomatickou. Podporuji lidi se sebedestrukčními programy, bulimie, anorexie a další. Lidi, kteří už chtějí změnu. Jsem autorkou tří knih,"Příběh ženy", "Tanec divošky" a "Světlem sama sobě." - všechny jsou na téma ženského vnitřního světa. Více na www.magdakrepelkova.cz

Seznam rubrik