Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za zajímavý článek.

Každý z nás má vlastní - rodinou, společností, náboženstvím podmíněné - sebedestruktivní programy. Je otázkou, jak citlivá je spoušť, která je odpálí - nezdar, nemoc, smrt.

Sebedestruktivní programy v jemnější podobě zapříčiní nedostatek peněz, opakovaný neúspěch v lásce atd. Překonání jakéhokoli programu z této palety má obrovský význam i pro okolí dotyčného.

Díky všem, kdo druhým pomáhají v těchto oblastech.

0 0
možnosti
MR

PRIMA,  jen bych za slovo duchovní jež je vlastně je primitivní, použil duševní či duševenský, což je učení se svému charakteru, poznávání svého tahu a potenciálu a osvobozování se od závazků, myšlení, vnímání skrze, rodinu, společnost, dětské základy. Je to poznání a rozvíjení svého potenciálu, jak já říkám DNA duše, duchovní je zde hodně matoucí, neboť vyjadřuje vyšší charakter a smysl společnosti, ale ne jedince, kde jeho duševní potenciál může toto bořit a boří ... . K probuzení své svébytnosti a oddělení se od pupeční šňůry společnosti, většinou přichází v rámci nějaké životní krize, nemoci, neboť doposud ani nevnímáme  do jaké míry nás společnost vede, formuluje a omezuje a určuje řád všeho ...  Dokud toto neučiníme a neosvobodíme a nepoznáme, tak tah v sobě budeme s tímto konfrontovat a bohužel jak se zde  stala všem velkým duchovním mistrům, vytvoříme falešný svět a vize. Zde je základ naučit se jak naše lidská podstata a k ní vytvořený mozek zpracovává všechnu realitu i onen tah ... . Zde tah má za účel vytvořit nové centrum, jež je nad rozumem a schopnosti mozku a učí nás "řeči" a vnímání většího prostoru a času a druhé výpovědi ve všem. Je to velmi složitý a tvrdý a bolestný proces, neboť je potřeba nejdříve zvládnout všechny bloky z minulosti, osvobodit se od rodinných a společenských dogmat a poznat  svůj potenciál, talenty, schopnosti a na nich stavět svoji osobnost a hodnoty života, nemusí to být notně to konečné. Dnešní post duchovní a náboženská epocha je právě o procesu osvobození lidské duše od duše a dogmat společnosti a živočišného lidství.K tomu slouží právě otevřený elektronický prostor komunikace a přístup k informacím, vědecko technický pokrok ... . V první fázi obdobně jako v pubertě je to hodně materiální a egoistické ... . Navíc tento proces není celoplošný ale individuální, tak že ve společnosti jsou zástupci různých těchto etap, od přírodní a přirozené, k náboženské formě, dále k intelektuální a umělecké formě, technické a vědecké formě

0 0
možnosti
MR

Dokončení,

Co je na tom duchovní, pro příklad filmové technologie, život v dnešní vyspělé společnosti je jako černobílý vesměs němý film, v procesu rozvíjení svého charakteru - duševenství, najednou objevujeme další rozměr a to zvuk a v dalším pokroku pak barvu a nakonec i HD a 5D :-). Co s filmem dovede hudba, barva ... . Je to něco duchovního ? Ten tah a rozměr má nejblíže k hudbě a to co hudba dovede vyjádřit ... .  Nakonec zjistíme že největší brzdou je ona  zděděná představa o duchovnosti a její lidských a personální rozměr. zde je to nesmírně jednoduché a přitom nekonečné ... .

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Zabývám se psychosomatickou. Podporuji lidi se sebedestrukčními programy, bulimie, anorexie a další. Lidi, kteří už chtějí změnu. Jsem autorkou tří knih,"Příběh ženy", "Tanec divošky" a "Světlem sama sobě." - všechny jsou na téma ženského vnitřního světa. Více na www.magdakrepelkova.cz

Seznam rubrik