Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Asi jsem staromódní, konzervativní, bigotní atd.. ale jsem přesvědčen o tom, že nevěra (jak ta sexuální, tak i ta "duševní") je prostě špatná. Názory prezentovány v tomto blogu považuji za výsledek morálního relativismu a sobectví. Člověk není zodpovědný jen sám za sebe, jakkoliv se to dobře poslouchá. Takovýto životní postoj přináší jen bolest. Jsme zodpovědní i za druhé, naše partnery, děti, blízké. Od této zodpovědnosti nelze jednoduše utéct, i když je to někdy těžké.

0 0
možnosti
RH

otazka nezni zdrava-nezdrava, ale spatna-spravna. Je to pouze otazka etiky. Skutecna nevera spociva v ublizovani, takze z principu je to spatne.

3 0
možnosti
JT

Nevadi mi pritem me zeny neb kdo ora lany me, setri muj pluh pro brazdy jine.

0 0
možnosti
AT

Jedna otázka mi tam ještě schází: Jak bude objekt vaší lásky snášet objekt vašich sexuálních potřeb?

0 0
možnosti
LW

Já bych řekl, že nevěra je špatná, ale nesouhlasím s tím, co se za nevěru považuje. Mít sex s někým jiným než se svým partnerem/kou podle mě není nevěra, nevěra je citová investice do někoho jiného, nikoli fyzická. A i v takovým případě pokud druhá strana ví, že není jediný/á muž/žena v jeho/jejím životě a nevadí jí to (jasně, je to dost sci-fi představa, ale lidé jsou různí a už se staly i divnější věci), opět bych to neoznačil za nevěru.

0 3
možnosti
AT

Na takový názor máte zajisté právo. Ale protože láska, nebo obecněji vztah je záležitostí nejméně 2 lidí, je nutné se sám sebe zeptat, jestli:

1.stejný názor na nevěru má i vaše partnerka

2.jsem své partnerce ochotný tolerovat sex s jiným mužem

1 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Zabývám se psychosomatickou. Podporuji lidi se sebedestrukčními programy, bulimie, anorexie a další. Lidi, kteří už chtějí změnu. Jsem autorkou tří knih,"Příběh ženy", "Tanec divošky" a "Světlem sama sobě." - všechny jsou na téma ženského vnitřního světa. Více na www.magdakrepelkova.cz

Seznam rubrik