Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty třídní oslavy taky musí být dost běs, jakoby nestačilo, že si blbečci střílí  ze spolužaček, co mají malá ňadra, tak teď to vylepšit ještě o srandu z těch, co jako poslední menzes ještě nedostaly. Nechápu jako může autorku někdo zvát takhle blouznit do škol?

4 0
možnosti
DT

možná proto, že většina z nás ocení trochu soukromí a vměšování do vyměšování čehokoliv nám leze na nervy? :-)

11 0
možnosti
Foto

Když jsem v mládí proháněl děvčata,(dnes je to na pováženou) tak jsem příchod měsíčků vždy radostně oslavil. Pokud se ciklus zpozdil, byli jsme obá pobledlí.

Vzhledem k tomu že má generace používala "ochranu" vzácně či vůbec, právě onen ciklus mi dovolil používat "bezpečný" kalendář. Bylo to takto: 8 dní po skončení ciklu se vyvádělo, potom následovala týdení pauza či max. opatrnost, dále opět z vesela až do příchodu radostné zprávy. Jsem si ale jist že vám neříkám nic nového.:-)

0 0
možnosti
JS

Tak to byl pěkný "ciklus". ;-D

6 0
možnosti
Foto

R24o98m24a83n 58K46o52z34e41l

22. 6. 2013 19:54

Neřekl bych, že je to takové tabu...kdysi jsem vezl partu holek na diskotéku a začaly se o tom bavit přede mnou...dozvěděl jsem se, že z tamponu může být špatně, do té doby jsem to nevěděl.

2 0
možnosti
MS

Z periody se radují akorát výskající blondýny v reklamách na vložky. ;-D

5 0
možnosti
PK

P59a60v72e44l 90K28u51l19a

22. 6. 2013 17:49

Když Eva v Ráji zhřešila, tak po ní rozzlobený Stvořitel požadoval, aby zaplatila vlastní krví. A ona ho ukecala na měsíční splátky :-)

9 0
možnosti
JG

Já nemám problém o menstruaci mluvit, já mám problém, když ji mám;-)

9 0
možnosti
MK

A jezdíte s tím po školách na přednášky? :-)

3 0
možnosti
MK

Autorko, škoda, že sem už nechodí Květa Korandová. Ta by Vám povyprávěla. Platila zde na diskusích za znalkyni ženských problému. R^

5 0
možnosti
JS

To je fakt - jak šlo o porody, menstruaci, prsa, make up, výchovu dětí -  věděla všechno, hotová studnice dámských tajemství. Škoda že dostala banán. Nikdy nezapomenu na její boa a klapot jejích střevíčků.

5 0
možnosti
BL

Ehm, nevím nevím, ač nejsem prudérní a patřím mezi to malé procento šťastných žen, které k cyklu nemají připojené žádné obtíže, tak že bych kvůli své "cyklicitě" nějak juchala...? Ani ne, a když jsem užívala antikoncepci, s povděkem jsem využila její vedlejší efekt, jímž je zastavení menzes :-) Koneckonců, na menstruaci není fyzicky nic přínosného - čistě biologicky vzato je to událost smutná, kdy se tělo zbavuje sliznice, která byla vytvořena pro přijetí oplozeného vajíčka a otěhotnění, k němuž ale nedošlo. Je to tedy vlastně evoluční prohra.

8 0
možnosti
MK

A povídáte si o tom s kamarádkama u kafíčka? :-) , anebo s manželem před spaním? Jestli ano, tak potěšíte autorku. R^

4 0
možnosti
MK

Jak tabu a kde? To, že se o tom nebavíme s chlapa u piva neznamená, že nás to jednou za měsíc netrápí:-)

11 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 975x
Zabývám se psychosomatickou. Podporuji lidi se sebedestrukčními programy, bulimie, anorexie a další. Lidi, kteří už chtějí změnu. Jsem autorkou tří knih,"Příběh ženy", "Tanec divošky" a "Světlem sama sobě." - všechny jsou na téma ženského vnitřního světa. Více na www.magdakrepelkova.cz

Seznam rubrik