Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P21e32t98r 59B67e51r57g19l

3. 12. 2013 10:51

K smutným koncům mnoha životních příběhů vede stádní myšlení(chtít a mít to, co ostatní). Jedinci neschopní samostatného uvažování se snadno nechají zmanipulovat reklamou, aniž by se předem jen zamysleli, zda skutečně potřebují bydlet v domku, jezdit v posledním modelu právě vyrobeného auta a hlavně, jestli na to vůbec mají. Stalo se současnou módou, že si nepořizujeme to, na co máme, ale že hledáme sebevražedná řešení jen proto, abychom uspokojili své zcela zbytečné a ve své podstatě hloupé rozmary. A to všechno jen proto, že se bojíme vybočit a být jiní, než většina společnosti. A když už past, do které jsme se sami chytili prohlédneme, zase máme strach z ní vyskočit, to raději ještě třicet let splácet, protože co by tomu řekli lidé...Znám jednoho pána, jemuž se ti všichni uštvaní kolem něj obdivují pro jeho vyrovnanost a nikdo z nich nechápe, jak dokáže vyjít s osmitisícovým důchodem. Zapomínají, že nemá auto ani mobil(jezdí tramvají, vlakem a vystačí si s pevnou linkou a e-mailem). Za to, co ušetří, tím, že nevlastní, to, co nepotřebuje, chodí do kina, knihy si půjčuje z knihovny. Ten člověk je jeden z mála tzv. obyčejných lidí, kterému z tváře vyzařuje štěstí. Jeho dalším štěstím ovšem je, že žije s ženou, která to má srovnáno stejně, jako on, takže jsou ušetřeni vzájemných nesmyslných, psychologických tlaků.:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak, tak. Ženina největší schopnost je láska. Dopřejte jí dostatek volnosti a ona už si najde někoho s kým se bude v její největší schopnosti zdokonalovat. :-)

0 0
možnosti
Foto

Přirozené cykly - předpokládám, že tyto ženy nechodí nahé, nebydlí pod stromem a nečekají, až jim muž uloví mamuta. Nakupují jídlo, oblečení, kosmetiku ... A to někdo musí zaplatit. Jsem jako žena spokojená, a je to i tím, že dělám to, co mě baví. Tyhle kroužky žen vlčic mi přijdou směšné, možná až nebezpečné. Jedna věc je využívat své ženství, druhá ho zneužívat. Muž a žena patří k sobě !!!

1 0
možnosti
FP

Boze to je zase jednou vyplod :-D

0 0
možnosti
Foto

Nedávno jsem v sauně slyšela jednoho muže. Žena mu říkala, ať se uvolní a užije si saunu. A on odpověděl: "Já se mohu uvolnit, až splatím hypotéku." Jako kdyby neustálé přemýšlení nad hypotékou pomohlo splácet. Ve skutečnosti- kdyby se uvolnil a stále na to nemyslel, kvalitně si odpočinul, tak ho třeba napadne něco, jak  ji třeba rychleji splatit. Otázka také je, proč na sebe bereme zátěž, kterou pak špatně zvládáme? Musíme mít všechny ty věci? Muži pak dřou jako mourovatí, stávají se workoholiky a vztah a rodina jde stejně do háje. Takže nakonec zjistí, že se honil zbytečně. Že to dělal pro rodinu? Nebo pro sebe - ve smyslu, aby on se cítil jako správný chlap, otec.. aby splnil, co si myslí, že se od něj očekává? 

Sexuální energie je motor a součástí všeho.Je to životní síla, která je velmi spojena s penězi. Ale to by byl jiný článek. Jak umíme dávat a přijímat.. vidíme ve vztazích i v penězích. Má to svoji paraleru. Cítím, že je to hodně o komunikaci, opravdové komunikaci ve vztahu, kde sdílíte partnerovi, co a jak máte, čeho se bojíte.. oba společně proberete jakou zátěž jste ochotní a schopní zvládat.. Otevřenost ve vztahu...skutečná komunikace mezi partnery... a taky přestat se bát....na strachu je postaveno celé bankovnictví, sami jsme dovolili, že nás pak mají v hrsti...jde o to, hledat jiné cesty a možnosti.. Jsou- ale - není to tak pohodlné a obvyklé.  Základ je ve změně

 myšlení.

1 2
možnosti
MS

Omezím se na konstatování, že máte dost svérázné názory.

2 0
možnosti
Foto

když se člověk roky štve pod bičem hypotéky, aby se rodinka co nejlépe zahnízdila a měla, tak mě podobné řeči moc nedojímají. V dnešní době sekne s prací (nemá-li jinou nebo opravdu vážný důvod) jen blb...a teď mě třeba ugrilujte...muselo to ven.;-)

6 0
možnosti
Foto

J82a49n53a 26M55a61j26o40v57á

31. 10. 2013 8:36

Není proč grilovat, máte pravdu. Taky si občas říkám...holka klid, pěkně vstaň a mazej do práce...hypotéka, studující děti...další děti, které studovat budou...

4 0
možnosti
JM

A co když ten jejich manžel zrovna tak řekne: "Já teď prostě nechci pracovat, cítím se unavený, chci se věnovat sám sobě", tak co?

To je správně nebo špatně?

5 0
možnosti
Foto

špatně...vyčerpaná už přeci jedna je, to místo už není volný;-)

5 0
možnosti
Foto

J94a29n70a 25M10a96j58o13v31á

30. 10. 2013 22:58

Ale tak v pohodě, lze nechtít pracovat, když máte dost zdrojů - mj má-li takovou paní kdo živit a vyhovuje mu to - proč ne.

x

Se sexuální jiskrou to má věru nulovou souvislost :-). Prostě ve vztahu každý chvilku tahá pilku a jak máme ty rovný práva, tak s tím ruku v ruce i rovný povinnosti. A je to tak v pořádku. Těžko můžu vyrazit přímo z kosmetiky malovat hedvábné šály a v klidu přijmout to, že manžel má třeba dvě práce, protože já odpočívám. To je fakt dost blivajzní.

3 1
možnosti
PM

P45e31t49r 55M61u41r32č64e40k

30. 10. 2013 22:48

Já zas opustil své nenáročné zaměstnání, špatně placené a začal jsem si užívat život bez práce.

0 0
možnosti

Nechci vám kazit hezké představy - ale jakmile spolu začnou spolupracovat (podnikat) víc než dvě ženy, skončí to většinou rozhádáním a průšvihem... hovořím ze zkušenosti nejen vlastní, ale i ze svého okolí...Jinak jsou vaše nápady fajn, udělala jsem totiž před pár lety to samé: opustila jsem náročnou (a dobře placenou) práci a začala se živit svým koníčkem...jde to...

5 0
možnosti