Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tonička

13. 7. 2009 21:05
Autore, Vaše výroky jsou snadno vyvratitelné!

Jsem optimistka, avšak důkazy Vašich výroků - včetně názvu článku - naprosto chybí. Má logická mysl chápe skutečnost jinak - lze prokázat pravdivost Vašich výroků? Nelze-li, nejsou vědecké a nemůže je věda přijmout.

Lze předložit důkazy pravdivosti výroků uvedených na http://www.sisyfos.cz ???

Nelze-li, nejsou vědecké a tento web ztrácí své opodstatnění a svou platnost.

0 0
možnosti
S

SIDLSD

13. 7. 2009 20:20
Sisyfos

je stejný spolek fanatiků jako třeba Jehovisti. A Grygar je jejich vlajková loď.

0 0
možnosti
S

SIDLSD

13. 7. 2009 20:23
Re: Sisyfos

P.S. Jestli k těm fanatikům patříte, tak se divím, že ani nevíte jak se ta vaše grupa jmenuje. Sisyfos né Sysifos.

0 0
možnosti
M

milanalois

13. 7. 2009 18:56
Také jsem skeptik.

Vzdělání a životní zkušenosti ze mne toho skeptika udělaly.

Jsem uvědomělý euroskeptik a protože mám rád přírodu a nesnáším proto zelené magory ekoteroristické, jsem i "klimaskeptik".

Ale jsem skeptik i co do ideologie multikulturalismu i co do toho Kožušníkova e-státu a podobně. Všechno to přinese je škodu a problémy.

0 0
možnosti
AH

alex hart

13. 7. 2009 18:33
Skeptik

Skeptik je dobře informovaný (nebo dobře myslící, či dostatečně zkušený) optimista.

.

Kromě toho některé firmy si skeptiky-analytiky dobře platí. Dělají jim risk management a krizové scénáře.

.

Jinak je ale pravda, že v novinách to vypadá, jako bychom měli věřit každé debilitě, co novináři napíšou. Tak pracují moderní média. Je jim úplně fuk, jestli píšou pravdu. Oni chtějí senzaci a zisk. A většina obyčejných lidí ty senzace taky vyhledává. Proto je pravda dnes tak nezajímavé zboží.

0 0
možnosti
K

kenev

13. 7. 2009 18:17
Skeptik ani ne,

septik. Politický. Ten knihu ohrožených druhů jen podporuje. Bordel vypouštěný do přírody je vrcholem blaha skeptických septiků. I Zelená miliarda je septik, přenesený z Česka do Japonska. Nikdo ho nikdy nevyveze, slouží k protipřírodnímu politickému  prospěchu. Místohastrman SZ Ander by mohl, pokud mu to hlavní  hastroš dovolí, hovořit o naznačené zkáze, ukončené spásným kšeftem a dobře placeným místem. Politicky ohrožené druhy jsou zaopatřené, kniha nekniha.

Ta zelená je postavená na nohou jejich autorů, trpících osteroporózou,a možná také nabobtnáním mozku ;-(spíš ale jeho vysycháním:-(;-DR^

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

13. 7. 2009 17:33
opravte si prosím na:

"Logik der Forschung"...:-)

0 0
možnosti

Saaayush

13. 7. 2009 17:02
Hrdě se hlásím

k euroskepticismu. Můžeme si sice volně cestovat Schengenským prostorem, bez větších problémů se vzdělávat (pokud na to máme mozek, peníze a znalost jazyků) na některé z univerzit v EU atd. Už tolik lidí (mezi nimi třeba naše lektorka na angličtinu, vášnivá eurofilka) nevidí ty negativnější stránky. Vám přijde v pořádku, že si musíme nechat diktovat euronormy (které jsou v některých případech méně přísné než u nás byly ty české)? Nebo třeba nejhloupější euronesmysl - tři roky vzdělávání pro sestry navíc. Mělo by to úroveň sester zvýšit, ale zvýší to prestiž? Těžko. Co se týče globálního oteplování, pak taky slepě nevěřím. Sice se nepochybně s klimatem něco děje, ale mám pocit, že se tyto změny medializují o hodně víc, než bybylo zdrávo.     

0 0
možnosti
AA

Saša

13. 7. 2009 16:33
Velmi správně jste to napsal.

Už jsme opět v situaci, kdy kdokoli, kdo nesouhlasí s oficiální ideovou linií, je označen za extrémistu a BIS si na něj založí složku.

0 0
možnosti
P

parquin

13. 7. 2009 16:23
Ale vy si klasicky

pletete příčinu a důsledek - je velice jednoduché říkat "tak to není - to není pravda" a říkat druhé straně tak to bez sebemenší pochyby dokažte - co kdybyste vy a ten váš spolek bez jakékoliv pochyby dokázali třeba (podle vašich článků na tomto blogu) vaši stěžejní vášeň "neexistuje globální oteplování a prezidentissimus má (jako vždy a ve všem) pravdu, když tvrdí, že jestli se planeta otepluje tak je to pouze a pouze vina přírody - člověk v tom nejede" - jinak se naopak dostáváte k brzdě všeho lidského vy stejně jako nějaký náboženský blouznivec, který chce důkaz neexistence své modly ač sám její existenci dokázat nemůže, neumí ani nechceRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Tento blog byl oceněn v anketě "Bloger roku 2011". Autor je překladatel a vzděláním historik. Účastnil se klimatické konference v Kodani. Po aféře Climategate založil web www.klimaskeptik.cz. V roce 2019 vydal knihu OBCHODNÍCI SE STRACHEM (Dokořán). Ta v roce 2021 vyšla též anglicky na Amazonu jako A GUIDE TO THE CLIMATE APOCALYPSE.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky